Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miutza noi am trecut pe lapte de vaca de 1 sapt. am o intrebare: daca ii dau lapte de vaca de tara, trebuie sa-l diluez un pic cu apa? e prea gras oare pt ea? sau e destul de mare acum si merge asa? multumesc pt raspuns! ![]() Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni Maya 6-12 luni Maya 1an |
Buna!
Eu i-am dat Ioanei la inceput (la 1 an si 1 luna) lapte de vaca de la tara (nu din comert) diluat cu apa, si cum a zis si Ploscariu la inceput cate putin ..si vezi cum se simte..Ioana de ex s-a constipat de laptele de vaca, pana s-a obisnuit..acum nu m are nimic..aaa..treptat incerci sa nu ii m pui apa sau ceai (eu il m diluam si cu ceai)..acum ii dau 300 ml de lapte cu 2-3 masuri de cereale.

ALBUM
6
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
citat din mesajul lui Ellenuta![]() ![]() ![]() ![]() sunt in depresie rau ... e tot fata .. la naiba .. nu pot sa cred si nu-mi revin .. imi vine sa injur de toti dumnezeii ..... gata, ma bag in butoi, inchid capacul si nu-l mai deschid .. ma retrag o perioada sa digerez vestea .. sunt terminata psihic .... ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Ellenuta nu fi suparata..recunosc si eu as fi fost in locul tau, daca era sa nu pierd sarcina si aflam ca e tot fata..dar tinand cont ca am pierdut-o
..acum imi doresc si fata, si baiat, ce vrea Dumnezeu, sanatos(a) sa fie.. dar sa raman in primul rand insarcinata si sa duc sarcina pana la nastere si apoi sa nasc cu bine..daca nu vrei fata, da-mi-o mie
si un buchet de 

..si bucura-te ca e sanatoasa, asta conteaza.ALBUM
6
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
grati.ela spune:
Elle, nu e Miri pe aici sa-ti aplice un shlap pe cocoasha asa ca incerc eu... esti zuza rau...si daca-i fata ce este? Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa te urecheasca constiinta cand ti-oi aminti ce ai putut scrie. O sa fie sufletelul tau si o sa simti ca-ti creste o inimioara speciala pentru ea.
alina023 spune:
Elle, vorba Gratielei, vine shlapul acum acum... Stiu ca ti-ai dorit f tare un baietel, dar zau ca nu e ok sa fii depresiva ca e fetita. Sper sa nu te superi pe mine ca sunt asa dura, insa este puiul tau, cum poti sa plangi ca nu este ce vrei tu? Dumnezeu ti-a mai trimis o minune, sanatoasa, fetita...o alta papusica, surioara Evei. Cum sa plangi ca o ai???? Nu ma gandi asa, bucura-te ca este bine, ca iti permiti sa o pastrezi {eu am plans si am simtit ca mor de durere cand nu am putut sa pastrez sarcina aceea...stiti voi .... si sufar si acum si am sa sufar toata viata 

}.
Te rog sa te trezesti si sa fii fericita pentru voi si pentru sufletelul care va veni si va va lumina viata.
Si daca te-am suparat cu mesajul meu...uite un
si o
. Stii ca-mi esti draga...
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta daca pana acum am trait cu speranta, acum traiesc cu dezamagirea .. iar asta ma termina .. nu va cer sa ma intelegeti .. eu nu pot accepta asta .. mi-e greu .. nu stiu ce voi face .. eu nu mi-am dorit din start acest copil .. si acum am aflat ca e si fata ... asta a pus capac .. gata, ma retrag ... va pup si imi sunteti toate dragi! Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Imi pare sincer rau ca nu am prevestit mai bine .Si te inteleg.
Eu mi-am dorit fetita la toate sarcinile si am trait aceiasi dezamagire asa ca chiar te inteleg. Mai ales ca pana s-a nascut Bogdan era vazut la ecograf 95% fata.
Dar ...
Din experienta iti spun ca iti va trece dezamagirea . Si va fi minunat.
Azi nu mi-as schimba baietii pentru o mie de fete
O imbratisare mare, mare pentru tine

PS : gandeste pozitiv - veti detine majoritatea in casa
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
Si deoarece Miutza m-a rugat sa anunt si pe aici , partea a doua la activitatile "colorate"
se gasesc aici : http://avlaudum.blogspot.com/2009/05/culori-ii.html
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Miutza spune:
Lala D, multumim, multumim, acum fug sa vad! 
Ellenutza, nu te mai gandi ca nu e ce vrei tu, gandeste-te ce bine le va fi lor ca vor fi 2 surori atat de apropiate ca varsta, se vor juca amandoua atat de frumos incat nici n-ai sa simti ca ai copii, cand vor fi adolescente va veti sfatui toate 3 in legatura cu hainele la moda, cosmeticele si bijuteriile, vor fi destepte, frumoase si cochete, iti va creste inima de-ai sa crezi ca explodeaza! si apoi, fetele iti aduc baieti, nu? un motiv in plus sa-ti iubesti ginerii ca pe fiii proprii 

ps: i-am povestit sotului meu si imediat a zis: "zi-i sa ne-o dea noua!" hihi vezi, fetita ta deja e dorita, apreciata si iubita!
si revino-ti, mami, ca e nevoie de stare de spirit buna!
multumesc mult pt rapsunsurile referitoare la lapte, fetelor! 
i-am dat azi pt prima data amestecat cu lapte UHT, am s-o urmaresc.
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
ginnette spune:
Seara buna,
Am intrat special pentru Helene sa-i spun ca o inteleg perfect si ii inteleg 'dezamagirea' de moment dar gandeste-te ca peste ani, o sa fiti - si mai ales, tu - tare mandrii de fetele voastre.
Si sunt sigura ca s-o iubesti in egala masura si pe mezina ca si pe Eva.
Nu te judeca nimeni, in fond suntem aici ca sa ne spunem 'pasurile' nu ca sa ne judecam, dar nu mai fii trista pentru c-o sa 'simta' si pitik.
Hai, te-astept afara din butoi si deschid lista de nume: AMALIA.
(dak tot vrei sa fi suparata pe cineva , fii pe sotz ca n-a pus ce trebuie
)
Uite-un buchet de
ici de la mine pentru voi amandoua (tu si mezina)
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
alina023 spune:
Fetelor...mie cred ca fie imi scapa ceva, fie m-am dus complet cu capul...
Stiam ca Gabritza este insarcinata. Mi-am dat seama ca nu am mai vazut scris nimic de ea de mult timp si m-am uitat pe lista zuzelor gravide. A pierdut sarcina? Ce e cu ea? Gaaaaaabyyyyyy
Bag un fum si merg la 
Pupici si ...Elle, ma gandesc la tine. Tare mult mi-as dori sa te bucuri de minunea din burtica. Sufletel mic...
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Si deoarece Miutza m-a rugat sa anunt si pe aici , partea a doua la activitatile "colorate" O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
Buna!
M-am inspirat si eu din jocurile educative pe care il inveti pe Andrei. Azi Ioana a facut cunostinta cu ele (portocala, para si capsuna..deocamdata)..aici le gasiti..le-am scos la imprimanta in m multe exemplare si ea sa le aseze dupa culori, le-a studiat..si atat, era si obosita, am pins' un moment prost..m exersam si vom reusi.
Imi plac jocurile voastre educative.

ALBUM
6
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)

20+
Eva