Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (215)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor .. am un mare morcov .. am emotii, cred ca am si tensiune ..

daca imi zice ca bb e tot fetita, eu cred ca lesin acolo pe loc, mor de inima .. nu stiu cum o sa reactionez .. in conditiile in care la eva am plans 3 zile de necaz ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Miutza de doua ori.
Eu ii dau lapte de vaca de cand avea un an si un pic.E adevarat ca la inceput i-am dat UHT de 1,8% grasime dar in scurt timp i-am dat de 3,5 si apoi de la tara fara sa-l diluez.
Eu cred ca acum e destul de mare a ta sa i-l dai nediluat.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

gata ... am fugit ... cu tot cu morcov si iepuras si vanator dupa el ...

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Miutza daca ii dai lapte de vaca, urmareste cateva zile sa nu faca alergie, sa nu-i apara bubite, sau vreo indigestie, daca totul e OK, poti continua, dar la inceput nu-i da foarte mult, eu asa zic

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La ora asta oare stie Ellenuta ce are la purtator? Sper ca nu a mers totusi singurica.....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 13

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

sunt in depresie rau ... e tot fata .. la naiba .. nu pot sa cred si nu-mi revin .. imi vine sa injur de toti dumnezeii .....

gata, ma bag in butoi, inchid capacul si nu-l mai deschid .. ma retrag o perioada sa digerez vestea ..

sunt terminata psihic ....

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta te rog nu fii suparata, e fetita ta, sanatoasa, surioara Evei, care va va aduce numai bucurii si veti fi o familie implinita. Si apoi, poate va veni si un baietel. Sa vezi ce fericita vei fi cand o vei vedea.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Elle, in primul rand felicitari pentru fetita!

Tu stii ca mie imi plac fetitele...desi acum as vrea si eu un baietel...

Astept sa iti revii putin si sa te gandesti cu drag la surioara din burtica a Evei. Gandeste-te ce frumos o sa se joace ele impreuna cu pausile peste cativa ani, cum o sa se certe pe haine si cum o sa va umple viata de bucurie! Sunt amandoua copiii vostri, la fel de dragi si iubite amandoua. Stiu sigur ca o s-o adori cand o sa-i vezi fetzisoara in maternitate...

Hai nu mai fii supi, suntem aici sa te incurajam!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

daca pana acum am trait cu speranta, acum traiesc cu dezamagirea .. iar asta ma termina .. nu va cer sa ma intelegeti .. eu nu pot accepta asta .. mi-e greu .. nu stiu ce voi face .. eu nu mi-am dorit din start acest copil .. si acum am aflat ca e si fata ... asta a pus capac ..

gata, ma retrag ...

va pup si imi sunteti toate dragi!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

daca pana acum am trait cu speranta, acum traiesc cu dezamagirea .. iar asta ma termina .. nu va cer sa ma intelegeti .. eu nu pot accepta asta .. mi-e greu .. nu stiu ce voi face .. eu nu mi-am dorit din start acest copil .. si acum am aflat ca e si fata ... asta a pus capac ..

gata, ma retrag ...

va pup si imi sunteti toate dragi!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Of, imi pare rau ca te simti asa...Nu ma pot pune in locul tau, dar cred ca ti-e greu...o perioada...Oricum, ce poti sa faci? Sa o nasti, sa o cresti si sa o iubesti la fel de mult ca pe Eva! Ele doua vor fi printesele voastre dulci, de care veti fi la fel de indragostiti amandoi. Si, daca veti mai avea curaj, poate va veni si baietelul visat la un moment dat!

Hai, curaj, samburasul mic simte supararea ta...nu o lasa sa se simta nedorita mititica ... uite, eu o iubesc deja :-) Fetita ta si sora Evei nu poate fi altfel decat minunata!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput