Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (215)
Raspunsuri - Pagina 10
Ellenuta spune:
danutza uff .. cum s-a captusit darius cu mucisori? sa-i pui ser fiziologic si sa-l aspiri bine .. ai Batista bebelusului? sanatate multa juniorului! imi pare rau ca vanessa si aby sunt neastamparati si se mai cearta dar asa e intre frati .. eu cu sora-mea m-am batut pana la 18 ani .. nu vreau sa te sperii dar uneori se mai intampla ..
eu ascult muzica clasica .. sa-mi mai treaca din emotii .. sa ai uit nitelus ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
20+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Miutza spune:
Ellenutza, imi starnesti amintiri tare frumoase cu emotiile in legatura cu bebe din burtica...
ce frumos era... abia astept sa trec din nou prin ele![]()
iti tin pumnii sa fie bebe sanatos, in grafic cu toate si sa fie baietel! e o vorba...nu conteaza ce e, numai sa faca armata! ![]()
iar daca e totusi fetita, sa nu fii dezamagita, le va fi bine surioarelor sa creasca impreuna (zice asta o mamica de fetita care tot fetita vrea
cand o sa ne dea DD inca un bebe)
emotiile sunt firesti dar sper sa-ti mai treaca cu muzica
pupam graviduta frumoasa si emotionata 
Stancutza, imi pare tare rau ca au iesit asa rezultatele testelor, eu am sperat pana in ultima clipa ca vor fi mai bune... dar stiu ca veti invinge acest obstacol pt ca sunteti puternici si nu va veti lasa invinsi! Sofiuca va fi bine si va recupera repede, se va bucura de toate sunetele minunate din jurul ei! DD are planuri mari cu ea, ai sa vezi! 

ramona, felicitari pt aprecierile parintilor! asta e satisfactia cea mai mare, sa vezi ca parintii si copiii te apreciaza dincolo de notele obtinute la un examen de titularizare exagerat de greu, in urma caruia chiar daca atingi imposibilul si iei nota pt titularizare, tot nu ai post, nu?!
conteaza cel mai mult sa-ti apropii copiii astfel incat sa le placa sa vina la gradi si sa invete cu placere tot ce tu doresti sa le arati. ai tot dreptul sa fii mandra de tine 

ceska, sanatate multa mamei tale! cu tensiunea nu e de glumit, mai ales pe vreme caniculara
sper insa sa aveti parte de concediu la mare anul asta 
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Ellenuta spune:
miutza 
am rasfoit pozele tale si am gasit unele recente! maya e o dulceata si o superbitate de fetita .. Doamne ce ochisori are
! si mami a ei e tare frumusica!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
20+
Eva creste mare
Eva
papa bun
Miutza spune:
noi am trecut pe lapte de vaca de 1 sapt. am o intrebare: daca ii dau lapte de vaca de tara, trebuie sa-l diluez un pic cu apa? e prea gras oare pt ea? sau e destul de mare acum si merge asa? multumesc pt raspuns! 
alte noutati: de 2 sapt doarme singura in camera si a fost ok din prima seara (oricum n-aveam probleme cu ea cu somnul). cam de o luna nu mai face deloc kk in pampers, cere la olita pu-pu-puuu si apoi zice hai-hai! (asa ii ziceam noi la inceput cand zicea pu-pu-puu) si se amuza tare cand ne vede ca fugim cu ea spre olita si o dezbrac repede in picioare si ea isi scoate piciorusele din pantalonasi unul cate unul![]()
nu putem sa facem 2-3 pasi in afara scarii de bloc fara sa-i rup 2-3 floricele/crengute cu frunze, e pasionata de flori si frunze si cere mereu "foafa" (floarea) si "fi" (flori). ii mai plac ff mult cartile cu povesti pe care le rasfoieste si arata cu degetul la diverse animale si obiecte pe care le cunoaste si le spune pe nume, cum poate ea, si vorbeste cu ele
ii place mult de fifi (fisi)si de mickey mouse (babaitz) pe care nu-i vede la tv caci nu ne uitam dar ii vede in reviste, jucarii, carti si prin magazine. zice baiesei (baietei) si fetise(fetite), pipi, baie, tatea (cartea) si altele. sper ca nu v-am plictisit 
va pupam.

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Miutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta miutza ![]() am rasfoit pozele tale si am gasit unele recente! maya e o dulceata si o superbitate de fetita .. Doamne ce ochisori are ! si mami a ei e tare frumusica!Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+multumim frumos! ![]() o sa mai punem poze si-o sa va anuntam Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Maya 6-12 luni
Maya 1an
rlc_sandor spune:
Ellenuta,bafta azi la eco,sa fie un bb sanatos si...vorbim mai pe seara
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Ellenuta spune:
miutza eu asa stiu .. ca laptele de vaca se dilueaza .. eu inca ii dau formula asa ca nu pot sa-ti dau "reteta" exacta ..
pupam istetica!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
20+
Eva creste mare
Eva
papa bun
cati_magureanu spune:
Elle, bafta, mami astazi la eco! Indiferent ce se ascunde in burtica ta, este un sufletel mic si iubit si important este sa fie sanatos!
Te asteptam cu vesti!
Ceska, imi pare rau sa aud ca mama ta se simte rau! Sanatate multa! Sper si eu sa va bucurati de mare anul acesta!
Noi o lalaim cu marea..parca vad ca nu mai mergem nici noi...
Ema, m-a amuzat Milan cu "aptie"! Puturoselul de Matei nu zice inca in nici un fel la lapte sau papa! El vine cu barbita la tine si asa iti arata ca-i este foame!
Fetelor, multumesc pt. sfaturi si sustinere in ceea ce o priveste pe sora mea...Se pare ca s-au mai desfundat ceva canale si ieri bebe mic a supt de la san..cu chinuri din partea sora-mii dar a supt! Sper sa fie bine de acum incolo si perioada asta de chin sa fie cat mai scurta!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
ceska777 spune:
Ema,
uite aici un site, pe mamica care le face o poti contacta si poate iti da la proba cateva zile un sling sau wrap....stiu ca a mai facut-o.
http://poarta-ma.blogspot.com/
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 13
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Ema,
AngeliqueDes are un sling si inca il poarta pe Pupicu, poti citi la ei pe blog! Ma gandesc ca acum cu BB2 o sa iti fie de mare folos sa ai mainile libere pentru Milan. Puiul mic in sling si poti sa alegi dupa Milan!!!! Eu sper ca macar in week end-uri sa iesim din oras in Romania la racoare si aer curat. NU sper sa ajung la munte, la mare numai daca ne insoteste altcineva, nu mama.
Ramonab,
de venit venim in RO!!!!! Ne teleportam daca nu se poate altfel. Dar se poate si in 2 sapt va scriu din patrie.... adica de la voi de-acasa....IU-HU!
Nu ma bucur neaparat de Romania, tara mea de glorii, tara mea de dor cat de familie si prieteni......in primele doua saptamani o sa ma satur de birocratie: tre sa imi fac buletin pe numele dupa casatorie pentru ca apoi sa mi-l opreasca cand fac pasaportul nou!!!!!
Daca asa zic ei asa facem!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 13
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra