Muresence.......la apel !!!!!!! (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_ralu spune:

tocmai am pierdut o sarcina, oprita in evolutie, inca nu stiu motivul si vreau sa ma pregatesc din timp pt urmatoarea. din pacate doar peste 6 luni. da acum sunt la dr. molnar si sunt extrem de multumita de el, mi-a explicat motamo tot, nu ca altii care ca nu au vazut embrionul, ba l-au vazut dar e bine ca se vede si nu stiu ce vezica deci sa stau linistita si de fapt sarcina mea era oprita de 2-3 saptam. nu am nici un motiv medical, sper, pt care as vrea cezariana, asa m-am hotarat eu nu prea rezist la durere. mai astept si restul fetelor care mai intra sau unde as putea sa gasesc postarile voastre despre nasteri, spitale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ela ralu, la semnatura mea sunt ambele nasteri - link-urile pe zilele de nastere a copiilor mei. Primul cu cezariana, al doilea natural.
Cezariana nu mi s-a parut deloc mai usoara sau mai simpla - dimpotriva. Durerile din travaliu sunt un fel, cele post-operatorii altfel.
Taietura de la cezariana ramane toata viata, si, personal, nu cred ca exista persoane pe care nu le deranjeaza deloc, eu imi amintesc cum eram inainte de a avea "fermoar" Poti trai foarte bine cu cicatricea, dar nu mai e la fel.
Si, cel mai important pentru mine, anestezia e foarte-foarte personala - faptul ca 1000 de femei au trecut cu brio nu inseamna ca tu ai sa treci la fel prin ea discuta cu medic anestezist sa-ti explice ce inseamna o anestezie complet.
Cand cezariana se intampla ca la mine, in extremis, e super, insa daca se poate natural....

Incearca sa afli mai multe inainte de a fi sigura de ceea ce iti doresti.
Insa, pana una alta, sa vina intai sarcina si apoi ai sa vezi tu cum nasti

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ela ralu, de acord cu ce zice oana legat de cezariana vs naturala.
daca as fi intrat in travaliu as fi preferat natural, chiar si cu prematuritatea de 5 saptamani. cel putin la a 2-a nastere eram hotarata sa nasc natural desi eram deja cu cicatrice. din pacate nu am reactionat la ocitocina din vena pt inducere, chit ca am stat prima data 48h cu perfuzia in vena, a 2-a oara nu m-a mai pus deloc.
prima cezariana n-a fost prea usoara in ceea ce priveste durerea dupa, la 2-a n-am prea avut de ales, copilul s-a nascut cu probleme respiratorii serioase, era pe oxigen la terapie intensiva, am strans din dinti cat am putut si m-am concentrat pe el, asa ca am trecut mai usor peste dureri.
din proprie experienta, cezariana provocata (adica facuta la rece, fara pic de travaliu) creste mult riscul unor probleme la copil, in special respiratorii. daca este totusi necesara cezariana, atunci se prefera cu travaliu anterior operatiei in sine.
nu stiu daca molnar face cezariene la cerere sau daca vine la nastere.
iti doresc doar sanatate multa, tie si viitorului bebelus, restul toate, crede-ma toate trec. inclusiv durerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

La Multi Ani cu sanatate, Oana! , si TOT ce vrei al tau sa fie!

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ela Ralu, bun venit! Si eu tot pt naturala optez daca mai facem un bb. E mai bine pt toata lumea, vine lapticul mai repede, te refaci mai rapid si n-ai `fermoar` cum zice Oana. De durere e nevoie, pe mine durerea m-a ajutat sa imping sa iasa zibe. Undeva am si eu postata poveste nasterii, se cheama `poveste de bebelina-zibelina Sara`, ceva de genul asta. Eu am nascut cu Gliga, la Mat Veche.

Lizzy, tin pumnii sa umblati bine si sa scapati de toate cele rele! (am castigat o licitatie mica la bazar cu ceva produse de la tine, dar nu e graba)

Eu sunt in butoi total.... probleme peste probleme si colac peste pupaza, zibe are orteza, pt displazie. Initial am fost la dna Laszlo, care cica e cea mai buna din oras, a zis ca are o forma usoara dar e nevoie. Apoi, am mai facut rost de-un medic de la judetean, Pitea, care-a zis si el ca ar fi bine sa-i punem.
http://www.ortoprofil.ro/orteze-pentru-luxatii-de-sold-congenitale-la-copii/becker asa arata. Deocamdata o poarta o luna si mergem la control pe 16 iulie. Ce ma ingrijoreaza e ca i-am facut radiografie, si ca mai tb sa-i facem una, inainte de control... Si ce nu mai stiu e daca are voie sau nu sa stea in funduletz cu ea, ca pe zibe pe spate n-o prinzi. De stres, ca sa vad cum se prinde am uitat sa intreb, dar aflu eu cumva.
Am avut si intalnirea de 10 ani, a fost frumos, dar scurt, de pozele de la botez inca n-am facut rost, sunt restanta tare la poze, nu mai am timp.

Voi ce mai faceti? V-ati intalnit?

Pusici la muresence si-un weekend fara ploaie ... in suflete!

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Multumesc Anca
Of.... ce rau imi pare pt Zibe

Fug la tort... imi serbez ziua prin munca.... adica preg tort diplomat pt Ana, maine o sa avem ceva musafiri

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

oana!!!

sanatate multa si fericire toata ziulica iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La multi ani Oana
La multi ani Ana Maria

Multa sanatate si fercire

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kover
bianca:ultima suta de metri,spopr la invatat,tii picioarele in lighean sa te racoresti?

Ioi...la ora asta mi tare greu capul (cred ca de atata stiinta ), ma dor ochii si mi-e somn
Mersi...de luni intr-o saptamana e marele show

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Ela ralu bine ai venit. Cred ca ti-ai dat seama dupa spusele fetelor care nastere e mai usoara.
Anca, saracuta Zibe ..trebuie sa poarte corsetul ala pe caldura asta... Pai cum de i-ai facut asa tarziu radiografia? Eu stiu ca se face la 3,5 luni. Zibelina frumoasa .
Lizzy, bafta la operatie la Bucale . Sora-mea si-a operat baiatul de amigdale si polipi aici la spital si totul a fost ok.

Nu mai stiu ce sa zic... a da..am fata mare..a terminat azi scoala..in sfarsit...mai trebuie sa termin eu acum ca am inceput impreuna..eu anul 1, ea clasa a I-a .
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-06-12/09:45:42

Mergi la inceput