Muresence.......la apel !!!!!!! (18)
Raspunsuri - Pagina 9
OanaRusu spune:
Multumim de urari
Bafta mare Lizzy
Bianca, sa-ti traiasca domnisoara - chiar ca a crescut mare! Si bafta la examinari....
Azi m-am serbat prin munca eu mi-am primit cadoul.... pe Paul, pe Ana... ca pe sot eu l-am cautat (nu l-am primit) sanatosi sa fim si atunci e fff bine...
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
anca_27 spune:
LA MULTI ANI, ANA! sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!,
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
Criss75 spune:
La multi ani Ana! Sa cresti mare si sa fii fericita si sanatoasa!
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
OanaRusu spune:
Multumim de urari
Revin catre WE cu poze si detalii - la noi sarbatoarea continua cel putin pana duminica
Oana, mami de
Camelia spune:
La multi ani, Oana! Sa-ti traiasca si printesa, sa fiti sanatoase si fericite! Iertare, de intarziere!Sper ca mai primiti felicitari!
Noi am avut vacanta doua saptamani , am profitat din plin si ne-am odihnit.Din pacate, vremea nu a fost stralucita pe aici.Vara refuza sa se instaleze.Acum ploua cu galeata, situatie care ma deprima tare!
Ela Ralu, bine ai venit! Eu stiu ca dr. Molnar nu face cezariene la cerere.Sora mea a fost pacienta lui si i-a spus ca daca vrea cezariana, sa-si caute alt medic, deoarece el nu taie femei sanatoase! Pana la urma a nascut natural si fara sa fie asistata de Molnar care a trimis pe altcineva in locul lui.Insa a fost foarte bine, n-a avut probleme.Pe de alta parte, eu am nascut cu cezariana (de urgenta) si nu pot spune ca a fost chiar asa de rau.
lizzy spune:
marc e bine, cu fiecare 2-3 ore in plus e mai bine ca inainte...
multumesc de mesajele si gandurile transmise pe diverse cai... conteaza sa sti ca atata energie pozitiva ti se adreseaza personal
pt el a fost greu, dar e un copil tare curajos si intelegator. pricepe acum ca trebuie sa bea lichide sa nu ajungem la tanti asistenta cu fluturasul (=branula din vena) nu-mi place dar il santajam cu asta... de aseara am ajuns acasa pt ca am reusit sa-l hidratam fara perfuzii. alti copii au ramas acolo peste noapte tocmai pt ca nu cooperau deloc. azi inca isi tinea gurita inclestata si nu putea inghiti saliva, dar asta seara era deja ok cu partea asta. a reusit chiar, printre lacrimi, sa traga singur din biberonul cu lapte. eroul meu
e bine acum, are 36 de ore de la operatie si... reusim sa ne jucam, am facut baita asta seara amandoi, reuseste sa ingaime cate un sunet...
riscul de a mai sangera este tot mai scazut si asta conteaza, durerea se reduce treptat, rana de la gura se va vindeca - de cand a fost intubat este crapata buza fix la colt si se crapa dureros cand deschide gura pt ceva. dar e de admirat cat de bine face fata, cum e acum fata de ieri de pilda.
operatia a fost ieri dimineata, el a fost primul in sala la dr.gheorghe (budimex) de la 9.29 la 9.56. medicul a fost cu el timp de aprox.10 min, atat a lucrat pe el concret, in rest a fost anestezista (anestezie totala cu gaz) si asistentele. ni l-au dat pe la 10.10, plangand tare si subtire. nu era plansul lui. i s-a schimbat vocea am avut norocul sa fie sotul langa mine non-stop, pana seara la plecare. era ca la gara acolo... nebunie . intre somnurile agitate plangea de durere, calmante in vena a primit doar de 2 ori, nurofen supozitor 1 data.
eram 5 cupluri cu copii in salon, el era singurul cu amigdale+polipi, restul erau numai cu polipi. toti erau deja plecati pana la 1-2pm, numai noi am ramas pana seara la 8pm.
erau ca la noi inca vreo 5-6 saloane. deci faceti calculul. intrau si ieseau din sala ca pe banda. la trezirea din anestezie toti erau isterici. marc de ex incerca din rasputeri sa-si smulga branula. eu tineam o mana, sotul cealalta... cred ca i-au pus-o cand inca nu era de tot adormit si o fi fost ultimul lucru pe care si-l amintea...
s-a linistit abia dupa vreo 30 minute ce mi s-au parut un veac pt el...
cu fiecare ora durerea scade in intensitate si spiritul lui vesel revine. e bine ca evolutia e asa buna, desi operatia e totusi uratzica la nivelul amigdalelor, din cauza ca le avea foarte mari.
azi am fost la control la 8am. am vazut locul unde erau amigdalele inainte. acum are doua linii albe groase, lungi de vreo 2 cm pe fiecare parte. alea au fost radacinile in rest rosu in jur, arata mai bine decat credeam, doar ca suprafata afectata era mare la el... si iar ma mir si il admir cat de bine rezista in conditiile date
acum ma intind langa el, de cand am ajuns aici e si mai legat de mine, ma vrea langa el non-stop. abia l-am adormit si m-am gandit ca vreti sa stiti ca e bine...
aproape ca am trecut peste inca un hop, din pacate necesar la el...
noapte buna
anca_27 spune:
Ma bucur mult c-ati reusit sa scapati de toate acele `rele`! strumfelul mamii curajos!
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
OanaRusu spune:
Pentru viteazul Marc
Oana, mami de
Biancas spune:
Diana, sanatate lui Marc, bine ca ati trecut cu bine peste operatie .
P.S. Ce jalnic a ajuns subiectul asta...fiecare e zilnic pe forum dar nu scrie niciuna nimic aici.
Ma rog.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anca_27 spune:
Bia, tocmai eu militam, acu vreo cateva luni, ca tb sa inchidem subiectul pt ca lumea nu scrie. Acum nu mai scriu nici eu, recunosc ca citesc aproape zilnic, insa nu caut scuze. Efectiv nu am chef si am altele mii pe cap, si daca nu simt nevoia sa ma destainui aici, asta e. Mai bine facem fiecare ce simtim decat s-o facem fortat sau doar de dragul subiectului, sa mearga inainte.
Insa mai trag cu ochiul la pozici, ma mai gandesc oare de ce Criss nu mai scrie nici ea, Aura ne-am obisnuit ca vine cand si cand, Oana e pana-n gat cu aniversari si pruncii, Kover la fel, Lizzy nu mai spun. Cred ca doi copii de varste apropiate iti ocupa absolut toata ziua si-nca ar mai fi nevoie de cateva ore in plus la cele 24. Ca-si face lumea timp printre sa scrie, asta e altceva. E de apreciat.
Tu cum mai stai cu licenta? Ca e pe vine...
Noi suntem ok, zibe tot cu orteza, am revenit la nopti albe, fte albe, uneori cand vad ca nu adoarme si pace i-o mai dau jos noaptea, ca oricum doarme cracanila, azi am aflat ca-n Mures NU se face eco de sold abdominala pt copii, decat la Cj cel mai aproape. Nu m-asteptam sa nu fie nici un pediatru care sa nu faca eco, ar fi cineva interesat sa se specializeze in domeniu, dar efectiv pt sold copii nu e nimeni. Dezamagita total.
Printre altele, am fost sapt asta intr-o zi cu sor`mea si boyfriendu si I. si zibe pana www.dracul.ro/" target="_blank">aici, e superb, si hanul, si pensiunea. Daca aveti timp, merita, la han se mananca fte bine, e izolat, la vreo 3 km de sosea, e linisteeeeee, o mica gradina zoo, spatiu de joaca pt copii, lacuri de pescuit cu lebede negre - ca niste printese - si albe, si niste ratuste mici de-ti vine sa cobori sa le prinzi sa le smotocesti. Pensiunea e mai chic, dar mai mult spatiu, foarte elegant totul, se calareste (calul), mi-a fost ciuda c-am mers in rochie, ca ma bagam si eu la o tura, este si piscina, available pt cei din exterior doar in timpul sapt insa. Si la han si la pensiune, daca mergeti in weekend, neaparat programare ca e full tot timpul. Eu zic ca merita, la doar o ora de condus lejer de-aici. Condus mai grabit, si mai putin.
Altceva....nu-mi mai vine. Ma duc la somn. Pusici si spor la gagici ocupate!
Poarta-ma, mami!
_