Muresence.......la apel !!!!!!! (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

in dambu da ma deplasez
azi am fost la zoo si in parc pe platou lume multa
mai trec ma duc sa fac un dus si mai trec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Olim, ti-am dat PM!
Eu am revenit in oras... sper sa am timp de povesti maine...

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oana poate ne vedem
fetelor eu pot si in tudor sau in dambu, nu e nici o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

oana poate ne vedem
fetelor eu pot si in tudor sau in dambu, nu e nici o problema

Poate pana la urma ne intelegem si iese ceva din intalneala asta. Eu stau in tudor, zona dacia. Veniti cu idei, unde si la ce ora sa fie intalnirea? La week-end nu se poate ca luni e inchis.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La platou? Loc de joaca berechet.... numai sa nu ploua... in principiu, eu as merge (anyway) pe la 5 - dupa somnul pruncilor.
Nu stiu cum am sa-i imbrac da' avem un carucior chicco albastr si o armata de jucarii - de obicei, la groapa de nisip, noi suntem "donatorii" principali de jucarii la copii a caror parinti nu se gandesc sa le aduca si cu ce sa se joace

Incerc sa mai intru inainte de a iesi cu copii sa vad dc preferati alta locatie.

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

La platou ar fi bine numai ca s-a cam innorat. Si eu stiam ca luni (cel putin asa e afisat acolo) locul de joaca e inchis pentru intretinere si curatenie.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

salutare.
am fost la sovata de joia trecuta pana aseara. asa ca... daca v-ati intalnit, sper ca v-ati si distrat
o saptamana faina va dorim. w-end-ul ce vine plecam la bucuresti cu marc. probabil ne lasam pe acolo amigdalele si polipii, depinde daca vrea nenea dr sa-i pastreze el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ralu spune:

daca poate sa ma ajute cineva cu un rasp la intrebarea mea. as vrea sa stiu daca ati nascut care cu dr. molnar, cum a fost si daca cumva nu stiti face cezariana la cerere? multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ela radu bine ai venit
din pacate nu stiu cum practica dr molnar. poate vin colegele de forum cu informatii.
eu am nascut cu capalna, 2 cezariene, ambele neprogramate, cu fisura de membrane, fara travaliu, la 35s, cu prematuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

pe voi;pai daca vedeti ca nu dau pe aici(din motive foaaaarte obiective=lene),dati un tzir-tzir la mine.pai intilneala fara mine?na'repede la dat ordinea de zi,unde ,ce ,cind,cum,etc...olim:trimit nr-ul meu,bianca:ultima suta de metri,spopr la invatat,tii picioarele in lighean sa te racoresti?ela radu:bine ai venit!la intrebare nu stiu sa raspund.da de intrebat...ho,ho le am.in ce luna esti?dr. molnar e medicul care te urmareste?sau vrei sa-l schimbi?ai probleme de sanatate?de ce vrei sa nasti prin cezariana?la toata lumea,prezenta si "neprezenta"mi-am adus aminte de Robert;citeam povestea 101 dalmatieni,unde apare cuvintul burlac,pe care nu-l cunosteau ai mei,le explic ce inseamna,dupa care vine si "perla":inseamna ca daca te casatoresti esti neburlac????mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput