Muresence.......la apel !!!!!!! (18)
Raspunsuri - Pagina 3
kover spune:
la noi e.la cit au alergat azi,nu ma mir.amindoi sint juliti in coate si genunchi.Robert chiar in mai multe linii(sa zic asa).dar vad ca si voi le cam trageti.bate vintul la prezenta.azi mi-au zis la horoscop sa-mi platesc datoriile,ma duc eu sa-mi achit consumul si ma intilnesc cu postasul care avea o recomanadata pt.noi:era o somatie de la primarie ca nu ne-am platit impozitul la masina.pe primul trimestru.noi de obicei platim prin iunie toata suma,si la apartament si la masina.ati vazut ce horoscop???culmea e ca am auzit intimplator(calcam ceva haine si mergea pro-tv),lizzy mama;fusei la spa??ca la mine nu fusei!!!noapte bunamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
Biancas spune:
Noi am fost la Platou...super, ne-a placut foarte mult.
Data trecuta nu m-am dat jos din masina si de afara...nu mi s-a parut mare lucru...niste tuburi acolo... dar cand te dai jos ..superb .
Anca, felicitari pt mica crestina. Vrem si poze
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
OanaRusu spune:
Bianca, oare cum de nu ne-ma vazut? si noi am fost ieri la platou... de pe la 6.30 la 7.30 - cam asa.
Azi sper sa mergem din nou, le consuma energia la bebei si manaca si dorm mai bine
O zi super va doresc!!
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
lizzy spune:
kover, fusei cu alte treburi si nu la spa. la spa ar trebui vineri (in sfarsit...) dar s-a imbolnavit unul dintre copiii prietenei mele, asa ca nu-i sigur ca mai ajungem...
dar duminica este posibil un drum de bucuresti si-un pic de ikea... va aduc ceva?
viu dupa carucior azi. speeerrrr...
la platou venim si noi!! dar nu stiu in ce zi! poate chiar azi :) dar de la 6 incolo! oaaaannnaaaa!!!! scuze pt ieri ca nu am mai sunat
OanaRusu spune:
lizzy, no pb
Eu intru iar pe fuga pt ca mai nou pruncii mei dorm pe rand, asa ca mai greu cu forumul.
la muresence!
Oana, mami de
kover spune:
lizzy:ghici ce carte a este cu adevarul de azi?:mindrie si prejudecata, asa ca ma apuc de cititsa vad ce-i cu d-ra lizzysint pe fuga,dar a fost musai sa intru sa vad ce mai faceti?anca:poze???povesti????pe toata lumeamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
kover spune:
iar eu,am revenit ca mi-am adus aminte ca avem un sarbatorit:pt. Bogdan,copil de ladymina:[purple]LA MULTI ANI[/purple]mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
OanaRusu spune:
La multi ani Bogdan!!!
Oana, mami de
Biancas spune:
In cetate incep de astazi ora 16 pana luni diferite specacole si prezentari cu ocazia zilei copilului.
Deja s-au pus hintile si altele caracteristice spectacolelor din cetate.
Asa ca va fi miscare pe acolo...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...