Muresence.......la apel !!!!!!! (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Paul e iar pe antibiotic. Nu dezvolt ideea ca iar ma apuca plansul

WE placut - noi "pedepsiti" in casa...

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Oana, sanatate multa lui Paul.
Se pare ca toti suntem pedepsiti we-ul acesta...de vreme...

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

Paul e iar pe antibiotic. Nu dezvolt ideea ca iar ma apuca plansul

WE placut - noi "pedepsiti" in casa...

Oana, mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Vin si eu dupa secole... de unde sa-ncep...

Aura, imi pare rau pt gradina ta, nicicum nu ti se-arata. Si la noi a facut damage-uri furtuna. Iustin a lasat cana cu cafea pe pervaz, furtuna, vant, curent, geam trantit, cazut stor, varsat cana, stor bej plin de cafea... Asta cand era home alone, nu mi-a zis la botez nimic, m-a lasat sa ma minunez singura cand am venit acasa ... probleme mari, asa-i?

Oana, mi-i imaginez pe pitici alergand animalele si zburatoarele, bietele de ele... cum se mai simte Paul?

Lizzy, m-am uitat si la poznele voastre, ati avut o zi tare faina sambata trecuta, dar acolo nu e Tempo, eu asa stiu, e Laci Csarda sau cum ii spune si se mananca innebunitor de bine Tempo e langa, sau tot de el apartine? Poze de la nunta n-ai? Imi place la nebunie cea cu Marc, imbratisati, stai c-o caut.... asta , si freza e Deci n-ai mai ajuns la Spa... In catalogul de la Ikea m-am tot uitat, am vazut chestii faine dar am renuntat, ieri mi-am luat un robot de bucatarie.
Si ce-mi place poezia ta de la semnatura... Na, te-am laudat destul, sa nu-ti faci ganduri, tot barbatii imi plac.

Kover, si eu tre sa ajung pe la tine... n-am uitat. Azi m-am uitat ghici la ce, la Thooomaaaaas , stiam desenele, si sunt chiar faine pt ei, limbaj potrivit, nu batai, sarituri, si-alte cele needucative.

Bia, ai vazut, e fain la platou. Eu vorbesc , care n-am fost deloc, dar toata lumea e incantata, inclusiv I si fiu-s-o.

Sper ca n-am uitat pe nimeni, Criss, ce mai invarti, ce mai gatesti bun? Mai da cate-un link sa ne scurgem de pofta, azi sigur iar creezi ceva, e vremea de-asa ceva.

Ma duc si eu la creatiile mele, supa de legume pt zibe, si-apoi restul pt noi. V-am zis ca zibe papa de o sapt jumate deja? Am ceva filmulete de ieri la semnatura, nu e incantata la maxim, dar nici nu refuza. Doar deschide guritza. Eu sunt cea mai entuziasmata.

Pusici si spor!

Poze de la botez recuperez doar in seara asta, de la nasi, cum am, cum va pun.

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Vineri seara am hotarat sa nu-i dau antibiotic la Paul - n-a mai facut febra si n-avea nici un fel de semne de raceala, nici nasul, nici tuse, o stare ff buna - alerga prin casa intr-o veselie - asa ca nu inteleg ce a auzit doctora la plamanii lui....
Ii dau totusi eurespal, eu sunt convisa ca e viroza, insa din pacate Ana mi-a facut febra si ea - de aseara am simtit-o mai calda, ieri toata ziua a fost tare agitata si nervoasa.
Azi dimineata avea 38.3 in funduletz... asa ca dai cu nurofen si cu eurespal si la ea... Sa vedem ce-o sa fie...
Of-of... nu-mi place ce usor se imbolnaveste Paul - si mai nou doctoritza asta a noastra sare rapid pe antibiotic acuma-s tare curioasa ce-o sa zica maine, cand ii zic ca nu i-am dat ... mai e varianta in care nu-i zic nimik pt ca oricum miercuri musai sa merg la Bancos - am inteles ca abia miercuri e de garda.
Da' acuma nu merg doar cu Paul...
Vreau un medic bun care sa fie si accesibil usor
Si mai bine, vreau sa fie sanatosi copii
Gata, am terminat cu lamentarile...

Anca, spor la gatit pe mine ma incanta grozav sa-i vad ca papa bine merita tot efortul din bucatarie..

WE placut la muresence

Oana, mami de

Mergi la inceput

La multi ani copiilor!!

Oana, mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata la
Am dus copilul la gradi, s-a trezit cand mi-a sunat telefonul si a venit la mine in pat cerandu-mi sa ii fac cacao. I-am facut si dupa ce a baut i-am spus ca azi e ziua tuturor copiilor, si implicit si ziua lui.I-am dat pusi si s-a uitat la mine, mi-a prins fata intre palmele lui si m-a intrebat foarte serios: " Dar tort nu imi faci de ziua mea?" . No..asa ca am de lucru..oricum vroiam sa fac chec marmorat si muffins ..sa vad poate fac tort .
La gradinita o gramada de lume...de azi se fac inscrierile pt noul an. Educatoarea de care imi place mie si care a fost si educatoarea Sandrei pleaca la alta gradinita, a primit acceptul sa se transfere ca nu se intelege bine cu directoarea . Of...era severa si pt Dani era numai buna ca sa il linisteasca. Sigur vine vreuna tanara .
Am fost si am luat cartea 101 Dalmatieni ...si acolo era coada asa de vreo 10 pers, zici ca se dadea carne . Bine ca am luat-o, arata asa bine . Le-am luat si finilor mei si le dau cadou de 1 iunie pe langa dulciurile cele-am cumparat.
La gradi am dat 2 lei pt ceva cadou...habar nu am ce fac..organizeaza ceva in curtea gradinitei azi, am vazut acolo pe masa multa creta colorata...probabil se vor juca. Nu am stat de povesti mult cu educatoarea ca era ocupata. Miercuri vine teatrul de papusi la ei la gradi, am dat si pt aia 3 lei.

La multi ani tuturor copiilor si noua normal ca sunem copiii cuiva nu?

Multa sanatate copiilor bolnaviori

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Azi la Mall de la 11 iar sunt diferite evenimente pt copii pana desera la ora 19.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Am schimbat prima pagina si acestia sunt sarbatoritii :

SARBATORITII LUNII IUNIE

Oana(12.06.1970)

Ana Maria ( 13.06.2008) - 1 anisor

Olimpia(17.06.1978)

Paul ( 21.06.2006)- 3 anisori

La multi ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

La multi ani tuturor copiilor!!

Noi am primit pachet de la mama cu ciocolata, hainute, butoni de argint pt sot (ca de ziua copilului)

Ne-am inscris la gradinia, azi noapte a dormit cu ghiozdanelul in spate:)) Abia asteapta sa mearga la gradi.

Ce cadouri luati copiilor de 1 iunie?

Mergi la inceput