Muresence.......la apel !!!!!!! (18)
Raspunsuri - Pagina 2
anca_27 spune:
Kover, pentru mine sa-l tragi de maneca pe ala chiar din spate
M-ai facut sa zambesc....aseara, cand ma-ntorceam de la plimbare cu Sara, ma suna I. sa-i iau un pachet de tigari. M-am dus la casa, am asteptat frumos ca cele doua femei ce erau la rand sa-si descarce si plateasca marfa, si m-am bagat in fata celei de-a treia, care ajunsese dupa ce m-am postat eu...daca cea de-a treia ai fi fost tu?
Eu va pup pe chipiu, plecam azi cu mic cu mare spre munte, tara, duminica increstinam micutza.
Deci, s-aveti un weekend destrabalator, la weekend, streaptise, gratare si pe unde va mai preumblati!
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
OanaRusu spune:
WE placut fetelor!!!
Anca, am admirat-o pe Sara tot mai frumoasa
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
lizzy spune:
pt copii mai maricei, sala de arte martiale noua, la noi
http://www.reifightclub.ro/mma_mixed_martial_arts_pentru_copii.shtml
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
lizzy spune:
anca, faci botezul la munte? super
felicitari!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
canuta-om-sucit spune:
Salutare!
Azi noapte a fost furtuna! A reusit sa imi intoarca curtea cu fundu-n sus. Asa m-am ofticat... sezlongurile mi-au ajuns in gradinita de zarzavat, gratarul pe langa Lara, nu mai spun de ce era pe masa pe terasa...
Aseara am tras un remy, cam pana la 1:00 si azi sunt chiauna.
Mergem pe dupa amiaza la Ludus la concursul de talere, sa vedem vine tati cu vreo medalie asta in cazul in care il conving sa participe totusi, desi nu cred ca se mai poate inscrie, incercam. Daca nu, cascam si noi gura pe acolo.
Ne-am cumparat piscina ("pipcina") azi trebuia sa fie inaugurarea, insa vremea nu a tinut cu noi. Mai avem timp sa facem ultimele retusuri la ea. Scara nu e tocmai in regula. Asa ca daca maine e frumos tragem un mic chef in familie. Il chem pe nepotel sa vina sa se joace cu Dimitrie si bunicii si stam pe terasa la o socata.
Anca, distractie placuta si o petrecere frumoasa sa aveti!
Cam atat despre noi.
OanaRusu spune:
Azi am fost la tara, la bunicul cumnatei mele. Au fost toti pruncii - cel putin 2 porci sunt in terapie acuma plus gaina fugarita de gemeni la porci au strigat de zor fiu-meu si unul dintre gemeni... cred ca daca afla comisia aia europeana cu protectia animalelor, ii paste parnaia
A fost o zi super sa vedem cum va fi noaptea....
O sapt super va doresc la toate muresencele!
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
lizzy spune:
sambata - zoo apoi tempo - cu prieteni din c-tza, cu alti doi copii mici. nemaipomenit de bine s-au comportat, in ciuda faptului ca au umblat non-stop si nu au dormit la pranz, in ciuda faptului ca marc inca tuseste si facem pufuri... excelent... am facut multe poze la gradina zoologica, nu am intrat in parcul de joaca pt ca acolo ramaneam... din afara mi s-a parut bestial! piciul statea in masina in scaun si tzipa ca disperatul aratand pe geam! fusese acolo cu 2 zile in urma cu tac'su si de-abia l-a scos de-acolo
duminica - nunta, ne-a consumat toata ziua, dar macar stiu ca am mancat si baut cat pt 2 zile
in alta ordine de idei sper saptamana asta (vineri dupa-amiaza) sa ajung la apollo spa prietenii stiu de ce cu putin noroc nu ma duc singura... mai avem doritoare de rasfatz?
kover spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Kover, pentru mine sa-l tragi de maneca pe ala chiar din spate Eu va pup pe chipiu, plecam azi cu mic cu mare spre munte, tara, duminica increstinam micutza.www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
kover spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OanaRusuA fost o zi super sa vedem cum va fi noaptea....Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) Priveste partea buna a lucrurilor |
kover spune:
aura:cum a fost la Ludus?ati participat la concurs?lizzy:distractie,pardon;relaxare totalala ne-am distrat,am intilnit mamici de la scoala gravidelor,si zimbea fiecare sub mustata.nu am fost impresionata de prestatia lor,dar aveau si spatiul mic,se mai si loveau din greseala...dar totusi ne-am simtit bine.e buna cite o iesire din asta .o saptamina frumoasa mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html