Muresence.......la apel !!!!!!! (18)
Raspunsuri - Pagina 3
kover spune:
la noi e
.la cit au alergat azi,nu ma mir.amindoi sint juliti in coate si genunchi.Robert chiar in mai multe linii(sa zic asa).dar vad ca si voi le cam trageti.bate vintul la prezenta.azi mi-au zis la horoscop sa-mi platesc datoriile,ma duc eu sa-mi achit consumul si ma intilnesc cu postasul care avea o recomanadata pt.noi:era o somatie de la primarie ca nu ne-am platit impozitul la masina.

pe primul trimestru.noi de obicei platim prin iunie toata suma,si la apartament si la masina.ati vazut ce horoscop???
culmea e ca am auzit intimplator(calcam ceva haine si mergea pro-tv),
lizzy mama;fusei la spa??
ca la mine nu fusei!!!
noapte buna
mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
Biancas spune:
Noi am fost la Platou...super, ne-a placut foarte mult.
Data trecuta nu m-am dat jos din masina si de afara...nu mi s-a parut mare lucru...niste tuburi acolo... dar cand te dai jos ..superb
.
Anca, felicitari pt mica crestina. Vrem si poze 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
OanaRusu spune:
Bianca, oare cum de nu ne-ma vazut? si noi am fost ieri la platou... de pe la 6.30 la 7.30 - cam asa.
Azi sper sa mergem din nou, le consuma energia la bebei si manaca si dorm mai bine ![]()
O zi super va doresc!!
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
lizzy spune:
kover, fusei cu alte treburi si nu la spa. la spa ar trebui vineri (in sfarsit...) dar s-a imbolnavit unul dintre copiii prietenei mele, asa ca nu-i sigur ca mai ajungem...
dar duminica este posibil un drum de bucuresti
si-un pic de ikea... va aduc ceva? ![]()
viu dupa carucior azi. speeerrrr...
la platou venim si noi!! dar nu stiu in ce zi! poate chiar azi :) dar de la 6 incolo! oaaaannnaaaa!!!! scuze pt ieri ca nu am mai sunat ![]()
OanaRusu spune:
lizzy, no pb 
Eu intru iar pe fuga pt ca mai nou pruncii mei dorm pe rand, asa ca mai greu cu forumul.
la muresence!
Oana, mami de
si
kover spune:
lizzy:ghici ce carte a este cu adevarul de azi?
:mindrie si prejudecata, asa ca ma apuc de citit
sa vad ce-i cu d-ra lizzysint pe fuga,dar a fost musai sa intru sa vad ce mai faceti?anca:poze???povesti????
pe toata lumeamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
kover spune:
iar eu,am revenit ca mi-am adus aminte ca avem un sarbatorit:pt. Bogdan,copil de ladymina:[purple]LA MULTI ANI[/purple]

mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
OanaRusu spune:
La multi ani Bogdan!!!
Oana, mami de
si
Biancas spune:
In cetate incep de astazi ora 16 pana luni diferite specacole si prezentari cu ocazia zilei copilului.
Deja s-au pus hintile si altele caracteristice spectacolelor din cetate.
Asa ca va fi miscare pe acolo...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...