Cum a intrat Andra in viata mea....
Raspunsuri - Pagina 2
laura_dimitris spune:
am ras cu lacrimi cititnd povestea ta...
colegii din birou se uitau mirati la mine
super poveste!
la sfarsit lacrimile de la atata ras s-au transformat in lacrimi de emotie...
sa-ti traiasca minunea andra! sa fie sanatoasa si sa fiti la fel de fericiti toata viata!!!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
belleane spune:
Superba povestea si asa frumos scrisa!! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de minunea ta!
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
MsBB spune:
sa spuneti ca nu sunt dusaaaa ...
Dupa ce am citit mesajele voastre parca am devenit curioasa sa vad ce am scris . Recunosc, am scris povestea asa dintr-un foc , fara corecturi, fara sa recitesc ... pur si simplu ce mi-am amintit ( si de unde imi faceam eu griji ca am mai uitat una alta ... iata ca am ajuns sa scriu o groaza....), n-am vrut sa citesc de teama ca ma apuc si sterg tot .
Cum spuneam, dupa mesajele voastre am citit si eu si am mai tras o tura de . Nimic nu se compara cu emotia, bucuria de a fi mama !
Va multumesc din suflet ca ati avut rabdare sa-ne cititi povestea si ma bucur ca va place
Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Lorich spune:
Adriana ai scris o adevarata poveste de dragoste! Am citit-o cu sufletul la gura, sunt emotionata cum nu se poate descrie! Sa fiti mereu fericiti impreuna, sa aveti parte de bucurii toata viata!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
MsBB spune:
Multumesc si tie Lori, esti o dragutza, ca intotdeauna
Sa ne bucuram de minunile noastre!
Roxie spune:
MsBB, ce mi-a placut cum ai povestit! Sa-ti traiasca minunea si sa iti aduca numai bucurii!
MsBB spune:
Multumesc la fel Roxie !
Victoria_mami spune:
Am citit, in sfarsit. Foarte frumos povestit, in stilu-ti caracteristic, plin de umor si emotie.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
MsBB spune:
Desiree cred ca ai dreptate . Se cunosc de la o posta postarile mele - poate ma atentioneaza moderatori de pe forum ca am folosit nr. max de emoticon-uri .
Iti multumesc pt aprecieri si mi-ar place sa citesc si eu povestea Victoriei.
noce spune:
MsBB, sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si fiumoasa! Ce m-a emotionat povestea ta
Asa m-am nascut si eu, tot pe 20 mai, tot cu doua saptamani intarziere si prin cezariana, dupa incercari esuate de a declansa nasterea. O fi ceva cu ziua asta?
Oricum se spune ca celor nascuti in zi de 2 ( care include si 20) le ies lucrurile din a doua incercare. Mie chiar asa mi-au iesit toate pana acum, nu ca ar fi ceva rau, Doamne fereste, bine ca-mi ies Dar macar nu ma ingrijorez daca nu-mi iese ceva din prima.
32+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 8 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png