*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (52)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

uff camelia bine ca auzi ca mai face si altcineva ca bb ca deja intrasem la banuieli..mama lui de net ca citesc toate cele
olivia multumesc

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea

"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

*Capitolul 53*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

lasa ca incerc si eu s-o filmez cand face asa, sa vezi

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

uff camelia bine ca auzi ca mai face si altcineva ca bb ca deja intrasem la banuieli..mama lui de net ca citesc toate cele

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hera leg magicul este bestial..eu il combin si cu ab rocket si crede-ma ca ambele merita cei 750 ron...adica chiar ai rezultate vizibile, pe mine m-au interesat soldurile si burta si mai mult de 15 min/zi nu fac cu ele si tot se vad rezultatele..merita banii de mii de ori mai bine ca o sala de sport!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Malinas ai PM

A venit doamna fix dupa ce am trimis mesajul si de cand a venit freaca in disperare.Pana acum ma declar pe deplin satisfacuta.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

julia, iti vine f bine freza noua.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Laura parmezanul e unul dintre cele mai slabe branzeturi.
uite ce scrie despre Parmigiano Reggiano(cel mai cunoscut ):
-e un adevarat concentrat de substante nutritive. pt obtinerea unui kg de parmezan e nevoie de 16 litri de lapte.
-100g de parmigiano reggiano e echivalentul la:
300g carne de vita
570g lapte..

Pediatrii il recomanda in alimentatia copiilor inca de la inceput datorita valorilor nutritionale, calciu,fosfor proteine ,vitamine.
Datorita continutului de acizi liberi(7,5%) poate fi asimilat de catre organism fara digestie,
-e una din cele mai slabe branzeturi continut de grasimi 29%

De cand ai scris ca la voi se recomanga parmezanul la inceputl diversificarii ma tenteaza rau de tot sa-i dau lu' David.Am o singura problema, nu cred ca in Romania gasesc paarmezan de calitate.Eu cumpar mereu, ca folosesc la paste, dar pot sa-i dau din ala copilului, ca parca nu-mi prea vine.Ma gandesc ca o fi unul special pt bebelusi.Am luat-o razna?

_

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui julia16

[quote]citat din mesajul lui mamiseli_11 De Claritine stiam pt adulti dar pe cuvant ca nu m-am gandit sa-l asociez la bebelusi.

eu i-am dat lui David claritine sirop,la indicatia medicului, cand a facut rosu in gat. 2 ml/zi.Ma gandesc ca, Doamne fereste, in caz de o urgenta stiu ca pot sa ii dau 2 ml pe zi.

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

vroiam sa va intreb pe fetele care ati recomandat inglesina trip /red] e carutu vostru principal? sau mai aveti unu? am vazut la targ cum arata, i s0a parut f fain, usor, dar ma intreb dc e practic si la iarna cand bb nu are inca un an, deci nu o sa mearga cine stie ce (dc o merge) si dc bb o sa aiba loc in el pana la 2-3 ani cum zic ei...

am vazut si inglesina ziggy care e de 2 ori mai scump dar mi s-a parut ff fain... si nu stiu ce sa fac... finantele nu sunt grozave acum dar nu vreau sa iau un carut si sa constat ca peste 5 luni tr sa iau altul...

voi ce perere aveti: inglesina trip sau inglesina ziggy [/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Bravo mamico ca minunea ta imita sa faca bravo. Are cat de cat un program bun printesa ta. Sa fie tot asa, pana cand o sa incepeti si voi marea diversificare. Si observ ca doreste sa si doarma pe zi. Sanatate si numai bine.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Hello!

Elisa doarme de pe la 10-11 pana la 4-5 dimineata cand se trezeste si suge bine de tot ca se si umple titi intre timp. Dupa aceea nani pana la 8-8.30 cand pleaca Ana si e galagie, suge si iar adoarme pana la 10. Si mai prinde un somnic dupa amiaza dar nu mult, jumatate de ora. In parc nu mi-a mai dormit in ultima vreme.
Eu sunt multumita ca dimineata imi fac treburile si seara mai stau pe net .
La noi nu se poate aplica "indopatul" ca titile au nevoie de timp sa se umple, in concluzie 6 ore de somn legate mi se pare ca-i foarte bine.
Cam asta-i esenta teoriei cu somnul noaptea dupa 4 luni, e varsta la care unele mame nu mai produc suficient lapte ca sa mai alimenteze exclusiv sau copii vor altceva in afara de lapte. Si atunci primesc in plus lapte cu cereale seara, ori o sticla de lapte praf, ori sunt diversificati, ceva trebuie sa compenseze masa la care se renunta noaptea.

Corina, Amalia, din punctul meu de vedere ati rezistat eroic cu atatea treziri noaptea sa continuati cu alaptatul exclusiv. Eu testul asta l-am picat cu Ana, i-am dat mancare si s-a potolit.

Azi Elisa a baut de 2 ori apa din canuta intre alaptari.

Anca, asa suge si Elisa la o feliuta de mar dar e inca reticenta la a deschide gurita daca nu e titi. Asa ca o luam incet, azi a deschis-o la picaturile de fier, a baut si din canuta.
Nu stiu cand sa incepem diversificarea ca nu face scandal, nu da semne clare ca nu se satura, doarme bine. In fundulet sta binisor, ii place, nu cade in fata se tine in palme dar se arunca daca asa vrea ea. In lateral insa cade.
A, si e interesata sa faca BRAVO, vrea sa imite.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

Mergi la inceput