*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (52)*
Raspunsuri - Pagina 22
oceanborn spune:
aici e introdus in diversificare. Supa, legumele pasate,cereale ulei extravirgin de masline, parmezan, carne, .,se introduc treptat, logic, iar cand prima masa contine toate astea se poate scoate o masa de lapte.
mami de Thomas
elilov3 spune:
ziua buna fetele
mamiseli merge ok sofatul instructorul zice ca sunt ok...da eu zic altfel ![]()

mirtha ce ai facut la doctor cum mai esti? 
fete dragi va rog sa urmariti filmuletul de mai jos e vb de Dimitrie da din cap cam ciudat ce sa fie e normal, si ai vostrii fac la fel. uneori da si 10-15 sec asa..nush ma ingrijoreaza. sincer va rog
...a si daca tot filmai va arat si cum sta in fundulet
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remembersi de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze*******************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea
"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
aleinad.g spune:
Buna ziua, mamici! 
La multi ani, Brie, Crismargrg, nebunica-zapacica! Sa aveti parte de tot ce va doriti! 
cozonaceilor zilei
Mirtha sper ca ai ajuns la medic si esti pe calea cea buna! Sanatate multa! 
Miky-ea, multumim! 
Alra, nici Teodora nu e prea vorbareata, spre deosebire de baiat. Mai mult pe vocale si in tipete. Mai asteptam. ![]()
Lorelay, felicitari pentru dintisori! Iar cu statul in fundulet eu zic sa stai linistita. Cred ca medicul respectiv ar trebui sa-si faca un control. ![]()
Miky-ea, Monicus, tare dulci papusile guralive. 
Ginye, felicitari! 
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Teodora
julia16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 va rog sa urmariti filmuletul de mai jos e vb de Dimitrie da din cap cam ciudat ce sa fie e normal, si ai vostrii fac la fel. uneori da si 10-15 sec asa..nush ma ingrijoreaza. sincer va rog |
Eli,
. Sincer, nu cred ca ai de ce sa fii ingrijorata. Dimitrie e un scump. Ce bine sta in fundulet, si ce vioi este!
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
aleinad.g spune:
Mie nu mi se pare nimic ciudat. Pare o reactie de negativism ca si cand nu i-ar conveni ceva.
Ce mi se pare ciudat, nu te supara, e ca il lasi cu jucaria aia in gurita. Am senzatia ca "tepii" aia se pot rupe si inghiti usor.
Felicitari pentru statul in fundulet! 
| citat din mesajul lui elilov3 fete dragi va rog sa urmariti filmuletul de mai jos e vb de Dimitrie da din cap cam ciudat ce sa fie e normal, si ai vostrii fac la fel. uneori da si 10-15 sec asa..nush ma ingrijoreaza. sincer va rog |
Teodora
aleinad.g spune:
Intrebare pentru mamicile care au luat scaun de masa chicco polly.
Cum reusiti sa-l deplasati, ca mie rotile alea mi se par puse degeaba. Nu am reusit sa gasesc un punct stabil de care sa apuc cand ridic partea din fata ca sa pot folosit rotile.
Ma depaseste situatia la ora asta 
Teodora
elilov3 spune:
multumesc de raspunsuri mai astept si alte pareri
tepii ei bine jucaria o rontaie numai in prezenta mea...nu a reusit sa rupa nimic pana acuma ![]()

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea
"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Olivia26 spune:
Eli, poate ca ceva ii atragea atentia si in partea cealalta si ii venea sa se uite si acolo. Cred ca e normal sa-ti faci griji dar nu cred ca ai de ce, Dimitrie e un copil absolut normal, ba chiar e printre cei mai precoce dintre toti, frumos si fortos iar tu ai asa o voce calda si blanda
.
Oceanborn sper sa avem net, oricum caram laptopul dupa noi![]()
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
cameliam spune:
Eli, si fiica-mea da asa din cap. Ea da cand se bucura de ceva, in timp ce rade sau zambeste cu gura pana la urechi si da chiar mai zdravan decat Dimitrie. Eu cred ca ei tocmai au descoperit ca pot face si treaba asta si exerseaza ca orice miscare noua. Nu cred ca sunt motive de ingrijorare
.
| citat din mesajul lui elilov3 Dimitrie da din cap cam ciudat ce sa fie e normal, si ai vostrii fac la fel. uneori da si 10-15 sec asa.. |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Olivia26 spune:
Imediat deschid capitol nou.![]()
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!