*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (52)*
Raspunsuri - Pagina 21
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annemarie06 Haideti sa va spun o perluta spusa de Ana azi de dimineata, in timp ce eu ii dadeam papa lui Rares. Ana ii tot distragea atentia lui Rares si cum eu ma cam chinuiam sa-l tin in scaunel, ii spun Anei: "Ana cu cine vorbesc eu?" Si ea imi raspunde: "cu turcii lu Ana". Va dati seama ca nu m-am putut abtine si m-a apucat rasul Mami fericita de Ana-Maria (22 august 2006) si Rares Andrei (21 noiembrie 2008) www.flickr.com/photos/10374193@N02/sets/72157615582648389/" target="_blank">Poze cu noi www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi |

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
julia16 spune:
| citat din mesajul lui anes Despre noi.... |
Anes, ma bucur ca Remus are grija sa nu o supere pe mamica lui si e asa cuminte.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
mamiseli_11 spune:
Multumesc de raspunsurile privind alergiile si socul anafilactic. Partea cu administrarea de medicament la spital in primele 5 minute nu-mi place deloc, daca Doamne fereste are Mirunica o reactie urata, pana vin astia cu salvarea....
Va dati seama ce ganduri imi trec prin cap. De Claritine stiam pt adulti dar pe cuvant ca nu m-am gandit sa-l asociez la bebelusi. Sunt cu capul. Si de unde vine nebunia asta a mea? Ma gandesc mai peste 2-3 luni sa ii dau copilului capsuni ca sunt super bune si mi-e teama de o reactie alergica. Nu mai zic de nuci si alune dar astea sunt excluse pana dupa un an ca se poate ineca cu ele asa ca le-am scos de pe lista. Cand i-am dat galbenus nu m-am gandit la posibilele efecte dar lasa ca ma gandesc acuma cu 2 luni inainte! Nu avem istoric de alergii in familie da drobul de sare e tentant. Va pup
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Brie
Lasa despresia sau ce te incearca pe tine acolo si vino si scrie. Cam toate mamicile scriu mai rar pt ca in top sunt plimaricile acum asa ca eu inca nu te dadeam disparuta. Sau faci si tu ca mine? Scriu de innebunesc o saptamana, fac capul calendar la fete pe aici apoi fac pauza o luna ca obosesc![]()
![]()
Mihaela
de
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Fetele care pleaca in concediu: Vacanta placuta!! Nu va mai faceti probleme cu avionul, totul va fi OK.
Mihaela
de
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Anes Remusica e un scumpel, cum isi tine el biberonul! Da ce fel de bibe e ala de nu curge din el asa singur? Ca si eu i-am dat fetii bibele cu ceai si s-a facut din cap pana in picioare de ceai iar retul de 3 picaturi au ajuns la ea in gurita![]()
Mihaela
de
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Se cunoaste ca doarme fi'mea, nu ma mai opresc.
Mirtha ce face urechea ta?
Eli nu vii sa ne spui cum e cu sofatul? Nu-ti trebuie mai multe maini si picioare ca-s prea multe comenzi? Ca eu asa aveam impresia
Si tu Mav? Ca si tu ziceai ca ai inceput condusul.
Mihaela
de
Pozele mele
Mirunica
oceanborn spune:
Julia
faina !
iti sta super noul look si frumosul din brate sta si el bine
in brate la mami.
Laura parmezanul e unul dintre cele mai slabe branzeturi.
uite ce scrie despre Parmigiano Reggiano(cel mai cunoscut ):
-e un adevarat concentrat de substante nutritive. pt obtinerea unui kg de parmezan e nevoie de 16 litri de lapte.
-100g de parmigiano reggiano e echivalentul la:
300g carne de vita
570g lapte..
Pediatrii il recomanda in alimentatia copiilor inca de la inceput datorita valorilor nutritionale, calciu,fosfor proteine ,vitamine.
Datorita continutului de acizi liberi(7,5%) poate fi asimilat de catre organism fara digestie,
-e una din cele mai slabe branzeturi continut de grasimi 29%
E demonstrat stiintific ca enzimele prezente, in absenta aditivilor , au rol terapeutic in tratamentul enteritelor virale si bacterice tipice primilor ani de viata , e un antibiotic natural.
mami de Thomas
julia16 spune:
| citat din mesajul lui mamiseli_11 De Claritine stiam pt adulti dar pe cuvant ca nu m-am gandit sa-l asociez la bebelusi. |
Mamiseli, acum m-am uitat pe prospectul de la Claritine sirop. Scrie ca nu este recomandat copiilor sub 2 ani.
. Bine ca vorbim aici ca eu credeam ca-l pot folosi si pt Tudor, nu doar pt Maria. Eu i-am dat Mariei capsuni la 6 luni. Cam inconstienta, nu? Am avut noroc ca Maria nu a facut niciodata alergii alimentare.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
julia16 spune:
Oceanborn, merci,
.
Cat priveste parmezanul, noua nu ne lipseste din frigider. Ne place f mult. (mie si sotului, mariei mofturoase, nu). Nu stiam ca-i pot da si lui Tudor. peste vreo luna incerc.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU