*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (52)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Olivia, Bravegirl, vacanta placuta! Abia astept sa ne povestiti cum a fost.

Criss, am vazut ca ti s-a facut dor de servici. Si eu am fost ieri la Romexpo ca e Indagra si firma mea are stand. M-am intalnit cu cativa colegi. Tudor a fost f binedispus. Dupa ce am stat vreo 3 ore acolo am plecat in oras. Mi-am luat un blender nou ca cel vechi dadea rateuri. Am ajuns acasa pe la 6.30. Tudor a mancat, l-am spalat si la 7.30 dormea. S-a trezit la 12.00 si la 4.00 de a mai supt putin si in rest a dormit pana la 9.30. L-au obosit rau colegii mei.
Nici zilele urmatoare nu pot sa intru. maine merg la mama ca face pomana (sunt 3 ani de cand tata nu mai e) iar duminica merg la Ploiesti ca sora mea ii face ziua baietelului care implineste 4 ani.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Hi hi hi, daaa, si eu va pacalesc pe toate ca are abia 5 luni jumate
Mda, acuma fara zambet pe buze, ce sa fac,ma, daca-i asa de mare??!!! Pe bune ca sunt rau stresata, ba sor-mea imi zice ca tin cupilu' flamand din cauza stresului meu Are cam 9.5kg acuma si vreo 72cm.....deci ea iese rau din toate curbele posibile
Rebeca la 1 an avea 11.5kg, deci nici ea nu pfrea era in curbe.
Gata, nu ma mai plang, e sanatoasa, vanjoasa, puternica si frumoasa Nenea doctorul e foarte multumit de ea, ca cica nu poti sa bagi un bebe de aproape 5kg la nastere in standarde. Sa avem rabdare, s-o alimentam corect si se va rezolva pe parcurs.

Asaaa, cu gangureala si noi suntem tot la eeee, aaaaa, gheeeee, cateodata scoate un buaaaaa.....dar astea le "vorbeste" mult, adica nu-i prea tace gurita, o adevarata sagetatoare
Nici Rebeca n-a fost mai breaza, a zis prima data "ta-ta" dupa 8 luni, dar apoi sa te tii .....cand si-a dat drumul, n-a mai oprit-o nimeni si nimik Vorbeste si iar vorbeste de pe la 1 an jumate. Mi-as dori s-o mai opresc cateodata, vorba Berthei cu Darius

Citat:
citat din mesajul lui alra

intrebare: mai e vreunu care nu guguie absolut deloc? nicole nu zice decat aaa-eeee, haaaa-heeee, dar nici o consoana sau ceva mai articulat.

corina, e rau daca iau numai 350g de la 6 la 7 luni? ca ar trebui sa isi incetineasca ritmul de crestere de pe acuma, o medie la 1 an e 10kg cred (laura avea 10.5 si era un pic peste). deci cati mai are un pic si face anul, dupa cum ziceam

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Olivia,

Crismerg, Nebunica LAA MUUULTI AAANI!

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Julia, imi place cum te prinde freza noua Iti incadreaza foarte frumos fata
Criss, maaai fetelor ce v-am mai admirat Tu pari o pustoaica, iar Paula iti seamana tare bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Despre noi.... Avem 9 kg, nu stiu cati cm ca n-am mai fost la masurat. Papam doua mese diversificate pe zi.
Cred ca suntem ultimul bebelus din prima transa de cozonacei nascuti, care abia am papat carnita! In sensul ca nu i-am introdus-o decat acu` 3 zile. Piept de pui pasat in piureul de legume.
Ou nu i-am dat inca, iaurt nu i-am dat. V-am spus ca o luam incet, incet cu diversificarea. N-am vrut sa grabesc lucrurile inutil! Am rabdare. Papa bine piureurile de legume si fructe si supita (zeama) din bibe. Daca ii amestec avocado atat in legume cat si in fructe, papa bine, bine. Ii place tare mult avocado...ma mir si eu, ca nu are cine stie ce gust!

Cu somnul ..este super ik! Doarme de la 21.00 la 6.00 neintrerupt, apoi, dupa ce papa, de la 7.00 la 8,30, in general, inca o tura. Ziua doarme in transe de cate o ora doua de trei ori pe zi.
Mai vreau un BB la fel!!

Rostogolirile de pe spate pe fata si invers sunt la ordinea zilei, dar n-are rost sa zic, pt. ca suntem cel mai mare BB de pe aici!

Vorbim vrute si nevrute, avem o coordonare buna a mainilor, in fundulet trebuie sa ne mai sprijinim inca.

Merg sa mai citesc...

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Laura,, fetele vorbarete.
Si Maria mea e o vorbareata de prima clasa. A vorbit f repede. Tot incerc sa nu-l mai compar atat pe Tudor cu ea. Ea seamana in partea sotului. Si sotul meu si socra-meu sunt f vorbareti.Dar uneori eobositoare. Si tot ea zice: " ce sa fac, daca asa sunt eu vorbareata, nu pot sa tac". Intra in vorba cu oricine, nu are nicio problema cu comunicarea.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Julia foarte frumos iti sta cu noua tunsoare, te si sa-ti fie de bine cu noul look.
Criss dulce o mamica frumoasa si o printesa adorabila
Malinas ai PM

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Haideti sa va spun o perluta spusa de Ana azi de dimineata, in timp ce eu ii dadeam papa lui Rares. Ana ii tot distragea atentia lui Rares si cum eu ma cam chinuiam sa-l tin in scaunel, ii spun Anei: "Ana cu cine vorbesc eu?"
Si ea imi raspunde: "cu turcii lu Ana".

Va dati seama ca nu m-am putut abtine si m-a apucat rasul

Mergi la inceput

babyzapi, Laura, multumesc. Sunteti niste dragute.

Annemarie, ai niste copii f frumosi. M-a distrat mult replica Anei.

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Eli, Plang si nu ma pot opri!!! Mi-ai provocat niste sentmente ...! Nimic nu este mai important pe lume dacat sanatatea copilului tau! Un dor sfasietor de copilul tau!! Ma doare sufletul rau de tot!
Din poze reiese ca ati fost uniti in aceasta suferinta a voastra!
Bine ca mai esti om dupa aceasta tragedie a familiei vostre!
Sunt cu sufletul ravasit!
te imbratisez...!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput