*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (52)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

babyzapi, ziceai ceva de o menajera? In ce zone zici ca poate veni? Azi ar trebui sa vina prima zi la curatenie o doamna cu care am vorbit ieri, dar e bine sa adun informatii in caz ca nu vine (am asa o presimtire ).

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Anes, m-au topit totaaaal ochisorii dulci ai lui Remus, nici n-am mai vazut bibe decat spre sfarsitul filmuletului

Brie, cum sa te uitam, iubita. Te imbratisez cu drag Ce mai fac fetele? Ce a crescut Androniki, 7 luniteee

Eu am de facut bagaje, mi-e teama sa nu uit ceva si tot mai duc cate ceva la valiza dar de forum tot nu ma pot desprinde

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Malinas menajera vine in orice zona a Bucurestiului cu exceptia sudului. Are vechime in domeniu a fost mult timp menajera unui doctor. Sper sa fie ok cu menajera care o astepti azi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Am vazut in capitolul trecut ca discutati despre sterilet. Si eu vreau. Si-a pus careva in Bucuresti? Ceva recomandari?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Malinas menajera vine in orice zona a Bucurestiului cu exceptia sudului. Are vechime in domeniu a fost mult timp menajera unui doctor. Sper sa fie ok cu menajera care o astepti azi

O astept de juma de ora si inca nu a venit . Poate a ramas blocata in metrou.

Da-mi si mie, te rog, pe MP datele de contact ale menajerei de care zici, sa fie acolo.

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Salutare fetele,

Hai ca am zis ca apar cu poza cu noul look si n-am mai aparut. O pun acum . in oglinda mi se pare ca e mai bine, in poza, nu prea.

Olivia, si Tudor am vazut ca se constipa mai ales in prima zi cand ii introduc o noua leguma. Dupa aia e bine. Eu ii dau cam 4 zile din noua leguma. Deocamdata are doar o masa diversificata. Intr-o seara i-am pus supozitor ca plangea rau saracutul. L-am tinut in wrap si s-a linistit. L-am pus in patut si a dormit pana la 4 cand in sfarsit a facut kk.

Alra, asa zici cu fructele? Eu am inceput cu legume pt ca tocmai, ma gandeam ca fructele le accepta mai usor.

Mirtha, cum esti? Sa ne zici ce-ai facut. Eva mi se pare asa mare... Nu stiu, dar cred ca fetele sunt mai precoce. Cand ma uit si la pozele Mariei de la aceeasi varsta, mi se intareste convingerea. E si usor sa-i compar fiind nascuti in aceeasi zi.

Amalia, Inglesina ce culoare e? Al meu e bordeaux inchis. Ce baieti veseli ai tu. Le faci si o surrioara? Ce frumos ar fi!

Lorellay, Bravegirl, chiar ieri am vorbit cu prietena al carei beietel a stat in fund la 7 luni si jumatate si la 8 luni si jumatate a mers in picioare singur. Nu a mers de-a busilea ci direct in picioare.

Mamiseli, , referitor la soc anafilactic, eu am in casa si iau cand plec in concediu la mine Claritine pt copii. Daca fac vreo alergie sa pot sa actionez repede. La Maria la gradi, la ziua unui copil, un coleg de-al ei a facut alergie de la un ingredient din tort si i s-a umflat fata si ochii. I-au dat Claritine. Si intepaturile de insecte sunt periculoase.

Va pup!

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Brie, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, iubita, sa te bucuri de minunile tale. Felicitari si pentru cele 7 luni ale lui Androniki.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Oli, Multumim! Esti scumpa!

brie, cum sa te uitam cand am trait atatea impreuna!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Julia, esti fainaaaa, foarte chic tunsoarea

Gata, ma pun serios pe facut bagajul.
Va

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani, multa sanatate si numai bucurii alaturi de familiile voastre!Nebunica-zapacica
Brie
Crismargrg

La multi ani si cozonaceilor :

Androniki de Brie
Andreiut de Andy
Tiberiu de Ana.6602

Brie cum sa te uitam???(cred ca pot spune asta in numele tuturor) ..cheer up!!!!!! sus moralul,ai doua fete superbe, tu arati de 20 de ani ...pai de ce sa fii supi chiar azi de ziua ta?

Babyzapi ce frumos va jucati ,iubiti voi!!!
Olivia din nou ne parasesti ? sau o sa ai net la hotel? pupam bulanase de David cel scump

mami de Thomas

Mergi la inceput