*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (52)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

La multi ani cozonaceilor sarbatoriti azi

Raphael scoate tot felul de sunete, dar nimic care sa sune a cuvant. In fundic nesprijinit rezista doar 10 secunde maxim, dar e innebunit sa stea in picioare. Cand sunt asezata si il iau in brate sta numai in picioare, daca vreau sa-l asez in fundic impinge tare in picioruse. Ma ia de urechi sau par (ce apuca) si ma trage inspre el sa ma pupe, ma musca de barbie si de nas sau imi ia buzele si suge din ele . Avem si pozitia noastra de iubit , ne intindem in pat, lateral, fata in fata si ne pupacim amandoi, el mai mult ma mozoleste, si cand il pup eu chiuie si rade in hohot. Ador rasul lui cristalin si inocent. Ah! si cand il pun pe burtica mea, isi baga nasul in pielea mea si snifaie acolo, adulmeca precum un catelus, dar cu asa pofta de parca ar vrea sa-mi absoarba tot mirosul

Lorellay felicitari pt dintisor
Miky si Monicus frumoase foc printesele voastre

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eu am bagat o tura de calcat la miezul noptii . Sunt franta, asa ca ma duc la .
O sa mergem la Budapesta de ziua mea 4 zile, cu avionul. Am mari emotii cu pitica.
Noapte buna!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Ce cadou frumos! Si eu am mari emotii cu avionul ca maine avem de mers 3 ore jumate pana in Viena si inca 2 ore jumate din Viena in Helsinki, brrr...6 ore in total, mi se face rau cand ma gandesc Sper ca doarme in avion datorita zgomotului de la motoare (cat mergem pe autostrada cu masina doarme mereu) daca nu...

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Olivia zbor placut si fara peripetii maine si vacanta placuta si frumoasa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mercic, Isa Ce frumos povestesti tu acolo cum va iubiti voi doi Pupam golanasul

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Poftiti, poftiti, nu va sfiiti Ce mai face Remusica, baiatul nostru de nota 10?

Made in the Holy Land

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Avem un dintisor!!!!!!!!!!!!!!!!!DAr.....pe stanga SUS!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Yeeee, felicitaaaari pt dintisor, Stefanut!

Made in the Holy Land

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

N-apuc sa mai citesc, dar sa scriu...! Vroiam sa va tot arat cum papam singurei cu bibe. Asta-i de la 6 luni jumate.
http://entertainment.webshots.com/video/3043204120105085209bRvQRM

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Ziua buna fetelor

v-am citit mereu cu regularitate dar nu am mai scris nimic de foarte mult timp.am avut senzatia la un mom dat ca m-ati uitat.....dar azi mi-am dat seama ca NU.
va multumesc din suflet celor care m-ati felicitat azi de ziua mea si a fetitei mele care face 7 luni......Doamne cat de repede a trecut timpul.....
eu nu am o stare prea buna si culmea este singura zi de nastere din cei 30 de ani cand ma simt atat de singura.

doresc si eu LA MULTI ANI pt ziua de ieri a celor care si-au sarbatorit ziua onomastica, LA MULTI ANI si celor care astazi isi serbeaza ziua de nastere cat si prichindeilor care azi mai adauga inca o lunitza.

va pup si va doresc o zi buna la toate.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput