*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (52)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Capul sus draga mamica BraveGirl nu esti singura care nu are la activ macar 5 ore se somn si eu ma inscriu pe lista. Dar pentru minunile nostre trebuie sa rezistam, chioar daca nu dam randament 100%. La noi apare primul dintisor, de fapt acum este unmugure, dar ne chinuie pana apare propriu-zis dintisorul. Plange, este agitata si o mananca tare gingiile, dar numai putin in brate se linisteste. Esti o mamica tare viteaza care face orice pentru micutza ei, chiar si cu drumuurile pana la masaj tu rezisti. Bravo mamico. Ai o cozanacica pe cinste. Sanatate si numai bine.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Am fost la control, ne-am si intepat. M-a dezamagit doctora pt ca mi-a spus ca dc pana la 7 luni nu sta in fund nesustinuta, ii da nu stiu ce dracu . Pana acum am fost pe aceeasi lungime de unda cu dr, dar acum clar nu suntem de acord.
Mi-a spus ca trebuie sa-i ofer ceva mai caloric, ca nu a luat decat 350g luna asta, asa ca o sa-i bag de luni si cereale.

Mirtha, multa sanatate!
Otilia, azi am fost super obosita...efectiv nu ma puteam concentra. Am depasit 8 luni in care nu am dormit macar 5 ore legate/noapte. Pe mine ma oboseste f tare si drumul pana la masaj. In zilele cu masajul parca ma alearga cineva
Amalia, nu stiu cum faci tu cu 2 copii

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/

Mergi la inceput

Otiliav noi avem carusiciorul catsigat la conscursul cea mai frumoasa poza din burtica la targul expo kids de la inceputul lunii decembrie. Nici nu stiam ca Mike-ea si-a cumparat carucior. A fost pur si simplu coincidenta frumoasa candm-am intalnit prima data cu ea in Poli acum vreo doua luni si sa constatam ca avem caruciorele la fel.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Miky si Monicus, v-ati vorbit sa luati carucioare la fel.

Ce de fetite blondute la grupul nostru .

Miky, cred ca ti-am mai spus. Din lateral seamana bubulinele noastre.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

pozele mele
Povestea nasterii
Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Mirtha mare dreptate ai avut referitor la suzeta. Vreo 3 zile nu i-am dat-o ziua deloc nici cand adormea, i-o dadeam numai seara. Dar fiindca nu i-o dadeam ziua, noaptea dormea numai cu ea in gura si incepea sa planga daca o pierdea si uite asa 3 nopti m-am trezit sa-i bag suzeta in gura de nu stiu cate ori. Pana cand am zis GATA si de 2 zile nu a mai vazut suzeta DELOC. In general nu-i lipseste asa de tare, dar cand trebuie sa adoarma e CIRC CU PLANSETE de te doare sufletul cand o vezi asa mititica...sper sa dureze cat mai putin faza asta si sa o uite. Ureaza-mi succes! Ca mi-e mila de ea cand o vad cum plange dupa suzi, dar sunt tare pe pozitii!

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

Multumim frumos.

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Arla medicamentul minune care ajuta la asimilare (intarzie tranzitul) se numeste Kreon si ar trebui sa ia un sfert dintr-o capsula (in care se gasesc multe sfere = alte capsule mici ) , dar ideea e ca mi-a zis sa-i dau si Debridat care regleaza tranzitul , deci un medicament intarzie altul regleaza tranzitul luate in acelasi timp ..no care-i smecheria ?? asa ca mergem deocamdata numai cu debridat de 3/zi da si face la kk de cate 3-4 ori/zi .Idea nu mi se parea rau cu Kreonul pt. ca intr-adevar ea ce manca scotea in pampers imediat dar cand am auzit ca nu se e testat suficient la copii sub 2 ani dar crede ca ar fi ok ..hmmm ne-a trecut cheful sa i-l dam .Oricum luna asta de la 5 la 6 luni a pus 500 gr. ceea ce e mult pt. ea . Burta mea e acolo pe bune dar stiu sa o trag si sa o maschez , acu 2-3 saptamani tot 72-73 cm aveam in talie , acum probabil am clar 72 cm .Saptamana viitoare mergem si la vaccin si o mai cantarim/masuram acolo si eu sunt curioasa cati cm are
Miky_ea si Monicus sa va traiasca papusile cum s-au nimerit ele cu carucior la fel ! Chiar ca parca stau la taifas
Diamisha ce lungana ai tu acolo , sa ne mai pui poze cu ea si cu tine bineinteles .Chiar m-am gandit la tine ,saptamana viitoare merg si eu (cu sotul ) la un centru de wellness & spa la noi la Geoagiu la hotel Germisara (au o baza tare faina )da nu ramanem decat 1 zi (suntem curiosi cum v-a reactiona piscotelul nostru sa stea cu bunicii pana a doua zi ) , daca ajungi in zona ti-l recomand , sau poate ai si fost

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

pozele mele
Povestea nasterii
Multumim anticipat!

Mergi la inceput