Gravidute si mamici de Constanta (55)
Raspunsuri - Pagina 19
docdecap spune:
salutam fetele!
noi raportam febra, si inca de-aia de nu se lasa, nu tu muci, nu tu tuse, febra seaca ce nu cedeaz ala nurofen (dimineata a cedat, seara am ajuns la sosete cu otet)
mav, multumesc de nr. de telefon, dar se pare ca nr. dr. fasie nu il am corect dar nu te-am mai sunat ca aveai si tu mainile pline cu 2 baieti, dr badescu nu era acasa si isi lasase in urma mobilul, dr noastra pediatra nu mi-a raspuns. vedem cum facem maine dimineata daca mai este cazul de febra, il iau pe sus si mergem la un doctor ceva..
a stat duminica la iarba verde vreo ora cel putin cred eu fara sepcuta, dupa ce a dormit in carucior nu a mai servit, poate e de la insolatie, nici nu stiu ce sa spun.
altcineva, alta idee? (povestea completa o gasiti pe blog)
isidora spune:
Mamacita,sper ca nu mai aveti muci...![]()
Te roaga Isidora mea,din tot sufletelul ei,sa mai pui o data link-urile cu jocurile .Eu am pierdut tot favorites-ul ,cand si-a bagat cineva nasul in calc. meu;preferatele ei erau unele cu browstime...ceva ,cu jocuri de perspicacitate,inteligenta...
Eu i-am salvat ceva de pe net zilele trecute:maaaare greseala.Aseara ma convinge ca joaca un joc de 10 min.Bun ,zic ,10 min.
Dupa 3 min. ma cheama ca nu stie cum sa faca sa omoare nu-s pe cine ,ca altfel ii moare pisica...
.Ma uit la joc si realizez cat de stupid si periculos e:pisica tb. sa omoare o caracatita ,altfel murea ea...
Daca pierdeai iti spunea textual :you're dead! si-ti arata literalmente,un individ cu o pisica moarta in brate...N-am vazut in viata mea ceva mai odios 
Oare cat de alienati mintal tb. sa fie astia de au scos asa un joc pt. copii?
A,si tot acolo pe site-ul ala,le invata chipurile pe fete,sa se imbrace:tb. sa selecteze dintre anumite piese vestimentare si sa imbrace o papusa barbie.Partea proasta e ca piesele nu contineau decat:colanti,fusta pana la fund,top-uri,pantof cu toc,bustiere....

mocutza spune:
Mersi Adina.........
Sunt si eu fan Avene pentru mine care fac alergii continuu,.......
Am utilizat acelasi sampon de cand s-a nascut .....merg maine sa cumpar unul special...
Doc sanatate la pitic...
isidora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mocutza Mersi Adina......... Sunt si eu fan Avene pentru mine care fac alergii continuu,....... Am utilizat acelasi sampon de cand s-a nascut .....merg maine sa cumpar unul special... Doc sanatate la pitic... mocutza Andreea Alesia 27.07.2008 |
of,deci se explica sensibilitatea ei...
...Isidora a facut dermatita atopica la 5 luni si nici unul dintre noi nu e alergic,doar unul dintre bunici...De atunci n-a mai recidivat ,decat asa ,usor o pata, doua,pe picioare care au trecut cu crema trixera.
mamacita spune:
Isidora,ba mai avem,ca n-am apucat sa ii dau homeopate
,azi fiind zi full si o groaza de dezamagiri.M-a rugat tatal meu sa-i aranjez o intalnire fulger la dr.Toringhibel,ca se simte foarte rau(tata fiind operat pe cord,printre alte operatii si antecedente incarcate medical).Dupa multiple incercari, ca tot era plecat,dau de omul care azi e roz,maine e negru,dupa toane,azi fiind ziua cu negru
Ciocan la usa cabinetului,deschide cineva,probabil rezident,el stand la birou.Se uita fix in ochii mei(nu va inchipuiti ca e prima data cand apelez la el si de 75%din cazuri m-a servit foarte dragut si n-a acceptat nimic
,ba ne-am si certat pe tema asta).Intreb:"Se poate?",la care el:"daca nu e urgent,prefer sa nu se poata"
Ok,zic eu"e urgent"si intru si-mi spun pasul.Nu poate si nu poate sa-l vada pe tata,ma transfera la o fosta rezidenta a lui al carei nume nu-mi zice nimic(Popescu
),dar cand ajung acolo,de data asta cu tata cu tot,realizez ca o stiu dupa figura,fiind absolventa de-a noastra.N-am nimic de impartit cu ea,cu toate astea l-a examinat pe tata cu un ton si o expresie pline de lipsa de respect(va spuneam ca si tata este prof.univ.la stoma)de m-a umplut pe mine de nervi,nu va spun bietul tata caruia i-a crescut tensiunea la 17 instant
.Ne mai cere ceva analize,bine ca nu toti colegii sunt ca ea asa ca le facem repede(intre timp mai fug si mai fac o pacienta,un student
),ii scrie un tratament,ramane sa ne vedem maine,continuand si investigatiile.Ma gandeam,daca asa se poarta cu noi,cum o fi cu un biet pacient de la tara,semianalfabet,sarac,dar suferind?!
Degeaba esti bun profesionist,daca nu stii sa vorbesti cu pacientii;iar in cardiologie cu atat mai mult,caci sunt pacienti sensibili,fac infarct numai cand te uiti urat la ei!
Ma rog,sa vedem ce urmeaza maine,ca si tata e capsoman,i-a promis ca sta acasa si ii fac eu injectiile,ca sa nu-l interneze,iar acasa m-a pus pe fuga ca el nu ia aia si nu face aia
Innebunesc!
Daca ma insir acum,pana maine va povestesc si voi le aveti pe ale voastre...
Mocutza,ti-a raspuns Isi gand la gand cu mine.
Isi,trimit:
http://www.browsewithme.com/topsites/toddler/
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=30&e=playandlearn&ccat=play_and_learn
http://www.thecolor.com/
Doc,daca nu e tuse,nu sunt muci,nu sunt raluri/sufluri,insolatie,diaree,atunci urinarul!Sper insa sa fie doar o viroza usoara in faza de incubatie sau nici atat,poate...un dinte?Cel mai bine.Pana atunci,cele cunoscute,hidratare,antiinflamatoare,eventual combinate daca nu scade(nurofen/panadol+algocalmin),vitamina C.Sanatate maxima!
mav spune:
monica, nu m-am culcat inca... dar nici nu mai indraznesc sa te sun. de cand am vorbit la tel si pana acum, mi s-a trezit de 3 ori antonio plangand... pt orice eventualitate i-am dat panadol (suspectez un dintisor; a mai avut crize de plans azi).
...in special in serile cand sunt singurul parinte disponibil la doi copii, e jale...
pt febra, ce mi-am notat de la pediatru:
alternativ, la 4 ore, panadol, respectiv nurofen. o sa vina cate o doza de paracetamol, respectiv ibuprofen la 8 ore. daca febra nu cedeaza, bagi algocalmin picaturi sau novocalmin supozitor.
paracetamolul sa administreaza 15mg/kg corp; novocalminul 30 mg/kg corp.
nu uita de compresele cu apa rece, pe frunte, burtica, sosetute ude in picioruse......
Mami Fericita Non-Stop
perlute
AngeliquedeS spune:
Mocutza, e clar reactie alergica, din pacate imi suna atat de cunoscut ce spui... nu cumva i-ai introdus ceva nou? Albus, peste, fructe de padure (sa nu radeti, dar al meu a facut reactie cand i-am dat pastarnac
) Pana ii trece nu ii mai fa baie zilnic pt ca apa calda intensifica. La noi Trixera nu a fost ff multumitoare, mai ok a fost sustela stelatopia
Moni, dupa simptome, eu votez pt canini dupa cum ti-am spus deja.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
isidora spune:
Multumesc din suflet,Mamacita,pt. site-uri !
Ce neplacut tot ce ti s-a intamplat astazi...Cu atat mai mult ca sunteti colegi...
Noi avem niste experiente,chiar daca indirecte, extrem de placute cu dr. Chiriac.Daca sus numitul e intr-o pasa proasta...
Sanatate multa va doresc!
Of,Mav,de la dinti o fi?
AngeliquedeS spune:
Mamacita, tare rau imi pare pt ce ati patit si pt felul in care ati fost tratati, fff urat, nu numai lipsa de profesionalism, ci si lipsa de colegialitate, nu vad nicio scuza, vorba ta, atunci cu "muritorii" de rand cum se mai poarta??
Sper sa se linisteasca si tatal tau si sa accepte tratamentul, agitatia asta numai bine nu ii face... 
Adina, multumesc din suflet pt crema, deja nu mai are aproape nimic. AI vazut, ca intotdeauna cand nu stiu ce sa fac, te sun pe tine 
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita