Gravidute si mamici de Constanta (55)
Raspunsuri - Pagina 18
nastasie spune:
andicu, sper sa se rezolve toate.
pe fi-miu l-am luat aseara de la bunici si cred ca a facut febra musculara.l-au dus pe un stadion si cica n-a stat locului 1 secunda.l-au mai ros si sandalele(mama nebuna i-am dat sandale noi, dar altele nu mai aveam ca erau mici toate)si aseara nu putea sa mearga.i-am facut o baie, un masaj la picioruse si i-am dat putin nurofen ca era frant.si peste noapte saracu a avut si cosmar cu paianjeni(ii e frica de ei) si se uita asa pe pereti, cred ca avea impresia ca sunt in camera.a vrut sa-l invelesc pana in gat, si mainile le-a bagat in cearsaf.cred ca asa avea impresia ca nu mai vin.asa faceam si eu cand mi-era frica, insa eu imi bagam si capul.offf,astept sa se trezeasca sa vad cum ii sunt piciorusele.ati mai patit asa de la febra musculara ca ta-su mi-a zis ca a purtat niste bocanci noi si il dureau muschii si la fel il durea picioarele cand mergea.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
nastasie spune:
e un pic mai bine.merge, dar cu picioarele incordate, stiti voi, asa fara sa indoaie prea mult picioarele.oare pot sa-i dau ceva?
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mav spune:
Buna dimineata!
Adriana, eu am povestit acum cateva saptamani/luni, Sebi a avut o viroza care i-a "blocat" muschii de la picioruse, avea dureri mari si efectiv nu putea sa stea in picioare. Nu zic ca RAzvan n-ar putea avea simpla febra musculara, dar parca nu prea imi vine sa cred, pt ca sunt convinsa ca si el, ca si Sebi, MEREU e in priza... sare, alearga, etc... Si de la sandalute noi (usurele, nu se compara cu bocancii)... nu vad cum putea face febra musculara?!
Eu l-as duce la pediatru!
(...Cred ca poti sa-i dai Panadol sau Nurofen, dar mai bine du-l si la dr!)
Mihaela, chiar te intinereste tunsoarea! 
Dandusa, nu fi modesta, esti chiar priceputa!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
nastasie spune:
alina, am vorbit cu soacra-mea si cica a urcat de jde ori scarile de la stadion si s-a jucat cu o minge acolo.sa stii ca el e argint viu dar nu e asa prea mult mers pe jos.s-a invatat cu curu in masina.oricum sunam si la pediatra.mi-a zis cineva ca la febra musculara se da ciocolata sau zahar sau 2 pastilute de vitamina C.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mav spune:
adriana, hihi (mi-l imaginez!)... atunci se explica febra musculara! habar n-am ce altceva ai putea sa-i dai... n-am mai auzit de cioco&/ zahar&/ vit.C pt asta.... ma gandisem la paracetamol sau ibuprofen ca si analgezice... de ex. pe prospectul la nurofen scrie ca e bun si pt durerile in caz de luxatie... asa ca ma gandisem ca ar merge sa calmeze durerea si in caz de febra musculara...
andicu, tatal tau cum se mai simte?
am vazut ultimele doua episoade din prison break... si sunt putin dezamagita de felul in care s-a terminat serialul...
Mami Fericita Non-Stop
perlute
nastasie spune:
alina, iti dai seama ca am analizat situatia.am intrebat-o tot ce a facut ieri.si mi-a zis de scarile de la stadion care cica sunt imense si ca le-a tot calarit.asa m-am gandit si eu la nurofen, dar asta cu zahar si cioco le-am auzit si eu.acu nu stiu cat sunt de adevarate.si vreau sa zic ca m-a cocosat de azi dimineata.macar ieri a fost ta-su dar azi a cazut pe mine toata greutatea de a-l cara in brate
.si cand il vad asa mi se rupe sufletul mai ales ca il stiu argint viu.dar nici asa nu sta.merge ce merge, mai o ia si in 4 labe.
si am avut si urgenta in oras de rezolvat, asa ca l-am luat cu mine, noroc ca era o cunostinta acolo si am stat doar 5 minute ca ne ajuta ea
.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
larisel spune:
mav Foarte interesante linkurile puse tine. Multam frumos.
8+
asa incepe odiseea mea
nepoteii mei
mocutza spune:
Salut.....
Poate ma lamureste cineva pana joi cand ajung la medic cu piticul.....
I-au aparut niste pete rotunde care arata ca si cum ar fi pielea uscata, ff uscata....Pe spate si picioruse.....se simt la mangaiere, si se vad dupa baita ca sunt usor rosiatice.....Momentan am dat-o cu unguent de galbenele.....ma gandeam la o hidratare a zonei...dar.....AS PUTEA INCERCA SI ALTCEVA....???
isidora spune:
Mocutza,suna tare cunoscut,din pacate, a dermatita atopica....
E important sa o speli cu sapunuri,geluri pt. piele atopica-eu folosesc cu succes avene-gama trixera,si sa-i hidratezi pielea cu produse pt. aceeasi afectiune.Tot la aceeasi firma au si crema -trixera.Alte marci cu produse similare:uriage,bioderma,mustella,etc.
Eu am fost si raman multumita de avene,am incercat si altele dar aceasta s-a potrivit ambilor copiii.
Oricum, o sa-ti spuna medicul mai multe...
Trebuie tinute sub control petele ,ca sa nu se suprainfecteze;daca o hidratezi corespunzator-de cateva ori pe zi,si nu e alergica la ceva specific,puteti scapa doar cu crema si gelul de dus cu dedicatie pe atopii.
Sanatate multa!
P.S: O crema f. buna pt. petele uscate de dermatita atopica e cicalfate-de la avene.
isidora spune:
Meeeey,unde sunteti mey?
Dormiti toate? Da' sa poate?
Eu ma duc sa ma chinui cu amnadoi pe capul meu:asta noapte pe la 2 ma trezesc cu Isi, care a coborat scarile ,singura,pe intuneric,la capul meu plangand...Sa fac soc nu alta,ca n-am auzit-o cand a intrat, ca mergea aparatul de purificat aerul...
Plangea ca vrea sa doarma cu mine;bine mama,hai sa dormi cu mine.Ioan era deja pe mijlocul patului
,am strecurat-o si pe ea,eu pe unde se putea...La un moment dat am cules-o de pe covor,noroc ca am o canapea extensibila gen saltea,ca nu s-a lovit,doar a alunecat din pat
...
Acum Isi doarme in patutul lui Ioan
si eu ma duc langa buflei...Sa vezi ce o sa dorm...![]()