Gravidute si mamici de Constanta (55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mokika

Andicu, saftul dnei dr. S, pentru Teo, a fost sa ii dau cateva doze soc, din ora in ora, de la 3 pana la 8 doze. Pe urma poti continua cu 3-4 ori pe zi, timp de 3-5 zile. Mi-a mai spus ca se da Kreosotum, in perioada de eruptie (ca la voi) in momentul cand are tendinta sa muste, sa stranga, sa stea cu degetele in gura, deci in plina perioada de eruptie. Sanatate multa puiutului!

Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
poze

Merci mult. Monica!
Mai tii minte cate granule? si cat CH ? eu am CH9 si nu stiu daca e suficient..

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Tot CH9 ne-a recomandata si noua, cate trei granule la fiecare administrare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:

Tot CH9 ne-a recomandata si noua, cate trei granule la fiecare administrare.

poze

Saru'mana mult!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Andicu, mult succes in cariera iti doresc, DD sa te lumineze si sa te ajute sa iei cele mai bune decizii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui andicu

Citat:

Andicu, saftul dnei dr. S, pentru Teo, a fost sa ii dau cateva doze soc, din ora in ora, de la 3 pana la 8 doze. Pe urma poti continua cu 3-4 ori pe zi, timp de 3-5 zile. Mi-a mai spus ca se da Kreosotum, in perioada de eruptie (ca la voi) in momentul cand are tendinta sa muste, sa stranga, sa stea cu degetele in gura, deci in plina perioada de eruptie. Sanatate multa puiutului!

poze

Merci mult. Monica!
Mai tii minte cate granule? si cat CH ? eu am CH9 si nu stiu daca e suficient..

Bazar pentru Mihaita

Kreosotum,ajuta dintisorii sa sparga mai usor?
Andicu,chiar ma intrebam ce mai faceti

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Dandusa - da, ajuta sa sparga mai repede si chamomilla ajuta la durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

mai fetelor...,santeti dragutedar nu ma mai laudati asa mult.ma simt prost sa se vorbeasca asa de frumos la adresa mea.de fel sant mai modesta.accept vorbe frumoase,dar in cantitate micanu voi uita niciodata ca m-ati ajutat sa exersez,ca v-ati lasat cobai sa-mi dau eu drumul la manadin cate am facut pana acum,sant multumita pe deplin doar de catevaasa-s eu perfectionistarestul sa ma ierte,promit sa ma revansez cand voi avea salonul meu si voi deveni o coafeza priceputa
inca ceva...,accept cu mareee drag criticile.ma ajuta f tare.spuneti ce nu v-a placut sa mai exersez la acel lucru.mai bine decat sa am impresia ca am facut bine si sa aflu de la 'vecina' ca de fapt nu-i asa
mi-a venit si mie randul.asa m-as tundeeeee.care vrea,care pofteste?care ma uraste?vreau ceva asimetric,deci...nu tre mare scoala

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Isidora, astept impresiile tale ref. acest restaurant, sa speram ca va fi asa cum trebuie....stii ca acum cativa ani s-a mai deschis ceva asemanator, "london" parca se chema, pe bdul mamaia, zona trandafirul, din pacate nu a avut succes.
Sa ne impartasesti experienta culinara, adresa si detaliile fine.

Ei,experientele mele culinare sunt f. limitate,in sensul ca nu sunt foarte deschisa la nou decat in masura in care vizual ma impresioneaza oferta...
Eco -numa noi stim ca e eco restaurantul.Nu va avea firma -eco -ca am inteles ca e foarte dificil sa obtii acreditare.Ce stiu:ca vor folosi produse cat mai naturale-vor colabora cu Pavel Chirila care va deschide si un magazin naturist in cadrul aceleeasi institutii-,la gatit zahar brun,ulei presat la rece,lactate ,faina,carne de la o ferma personala a celui care detine fundatia.Animalele sunt crescute ,ca la bunica acasa ,fara hormoni,antibiotice si alte balarii.
De ce sunt asa sigura ca va fi totul cat mai bun si mai bine pregatit-fara prajeli ,delikat,aberatii gastronomice...? Copiii ambilor asociati vor mananca acolo + ei si o parte din familie.
Copiii de la scoala si gradi -tot acolo.
Dar mai vb. nu vreau sa laud ceva ce n-am vazut si gustat inca...

Imi ploua in gura dupa un fel de mancare siguuur:pui cu smantana si mamaliguta ,cum mancam cand eram mica ,la tara la bunica,vara, pe prispa casei...
Daca malaiul e ecologic si puiul crescut in batatura -toate sansele sa-mi reamintesc visul...

Mergi la inceput

Mav - foarte interesante link-urile! Multumim!
Cred ca ar fi bine sa le punem si pe prima pagina? Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

dau si eu un buzzz...

zi plina ochi cu Mateiu scos intens la aer... prestat de dimineata niste parcul piticilor la tabacarie cu tot familionu (eram mai ceva ca termitele un bunic la coada la leagane, un tatic la coada la balansoar etc.) sa se joace baiatul multumit, baiat pe care il transformasem in avion ; hai tzup laleagan ca e liber.. hai tzup luat pe sus la tobogan...
Apoi la curte la socrii la un gratar. Acum tocmai inchisesem ebay-ul in cautare de biju pentru nasit (trebe ceva cu ametiste, altfel nu merge) si am sfarsit cumparand niste bijuterii de argint cu jad, ca ochii luneca la femei, pacatos apetit ce am cateodata...

Am vazut ceva miscare, bine ai revenit Andicu si eu cred ca e de la dinti.
Dandusa m-as baga eu sa te salvez, cu draga inima, dar ai fi prima mea clienta si chiar ca nu vreau sa te super iremediabil pe mine...
Adina, mai ai un pic si ar trebui sa-ti dea acei oameni niste actiuni... pui prea mult suflet.. hai intai sa vedem/degustam si apoi visam...
Dana are dreptate, superb loc la hotel Central, nu-l stiu pe cel de la Majestic dar lui Matei i-a placut sigur-sigur...

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput