Gravidute si mamici de Constanta (55)
Raspunsuri - Pagina 16
mav spune:
CUM SA INSTALAM IN COMPUTER PROGRAMUL DRAGOSTEA
Clientul: Am o problema in sistem. Se blocheaza si trebuie mereu sa
resetez.
Serviciul Tehnic: Puteti instala DRAGOSTE?
Clientul: Da, cred ca pot. Nu sunt un expert, dar cred ca ma pot
descurca. Ce trebuie sa fac mai intai?
Serv.Tehnic: Primul lucru este sa deschideti INIMA. Ati gasit-o?
Clientul: Da, numai ca acolo ruleaza deja cateva programe chiar acum.
Este bine sa instalez programe cand deja altele sunt rulate?
Serv.Tehnic: Ce programe sunt deschise?
Clientul: Sa vad... Sunt deschise programele DURERE.EXE,
TRISTETE.BAT, DISPRET.EXE si RESENTIMENT. COM
Serv.Tehnic: Nici o problema. DRAGOSTEA va sterge automat DURERE.EXE
din sistemul operational curent.Va ramane in memoria dvs. permanenta,
dar nu va mai perturba niciodata alte programe. DRAGOSTEA va
suprascrie TRISTETE.BAT cu un modul numit BUCURIE.EXE. Dar trebuie sa
dezinstalati singur DISPRET.EXE si RESENTIMENT. COM . Aceste programe
nu permit instalarea completa a DRAGOSTEI. Puteti face asta?
Clientul: Nu stiu cum sa le dezinstalez. Au un mesaj de " eroare". Ma puteti ajuta?
Serv.Tehnic: Cu placere. Mergeti in Start Menu si sa cautati
IERTARE.EXE. Faceti acest lucru ori de cite ori apar DISPRET.EXE si
RESENTIMENT.COM, pana cind vor fi complet disparute din sistemul dvs.
Clientul: OK. Am terminat! DRAGOSTEA a inceput sa se instaleze
automat! Asa este normal?
Serv.Tehnic: Este perfect! Trebuie sa primiti un mesaj care spune ca
programul se instaleaza pentru toata viata in INIMA sistemului dvs.
Aveti acest mesaj?
Clientul: Da, il am. Acum programul este complet instalat?
Serv.Tehnic: Da, numai ca aveti acum numai modulul de baza. Trebuie
sa va conectati la alte INIMI ca sa puteti face upgrade-uri.
Clientul: Oh! Am deja un mesaj de eroare. Ca trebuie sa fac?
Serv.Tehnic: Ce spune acest mesaj?
Clientul: Spune: " EROARE 412 - PROGRAMUL NU POATE RULA PE
COMPONENTELE INTERNE" . Ce inseamna asta?
Serv.Tehnic: Nu va ingrijorati, asta este o problema simpla. Inseamna
ca DRAGOSTEA este setata sa ruleze pe o INIMA externa si nu a fost
rulata inca in INIMA dvs. Este unul din cele mai dificile lucruri in
programare. Trebuie sa aveti DRAGOSTE interioara pentru propriul
sistem inainte de a incerca sa va
conectati la DRAGOSTEA altor sisteme.
Clientul: Si ce trebuie sa fac?
Serv.Tehnic: Puteti gasi AUTOACCEPTAREA?
Clientul: Da, am gasit-o.
Serv.Tehnic: Excelent, incepe sa fie foarte bine! Acum inserati
urmatoarele fisiere si copiati-le in directorul " INIMA MEA":
IERTARE.DOC,
AUTOACCEPTARE. TXT, BUNATATE.DOC si INCREDERE.TXT.
Sistemul dvs. va rescrie toate fisierele. Apoi va trebui sa stergeti
SARCASM.EXE si sa goliti cutia de gunoi astfel incat sa fiti sigur ca
nu a mai ramas nimic rau si niciodata nu va mai fi rulat.
Clientul: Am reusit! Hei! INIMA mea incepe sa aiba noi fisiere:
AMBET.MPG este pe monitor chiar acum si un mesaj imi spune ca
PACEA.COM, COMPASIUNEA. EXE si MULTUMIREA.COM se instaleaza in toata
INIMA mea!
Serv.Tehnic: Inseamna ca DRAGOSTEA este instalata si ruleaza. Ar
trebui sa va descurcati singur de acum. Inca un lucru inainte de a
termina ...
Clientul: Va ascult.
Serv.Tehnic: DRAGOSTEA este un program distribuit gratuit. Fiti sigur
ca o daruiti curata la orice sistem cat timp veti fi conectat la
serverul principal- MAREA DRAGOSTE! Veti primi inapoi module cu
adevarat valoroase.
Clientul: Asa voi face. Multumesc pentru ajutor.
Serv.Tehnic: INIMA sa-ti fie binecuvantata cu multa DRAGOSTE!
cu pace si iubire
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
Adriana, evident ca de la tata-lui-cel-mandru stiu!
Dedicatie-explicatie (
pt mirarea zilei de ieri) pt dl. Nastasie (sunt sigura ca o sa-si gaseasca timp sa arunce un ochi
):
"FERICIREA ESTE SIMPLA !
Fiecare om de pe acest pamânt merita sa fie fericit si se poate bucura în tihna de tot ce viata a îi ofera.
În cautarea propriei fericiri care poate sa ne aduca împlinire si liniste sufleteasca am fi în stare sa urcam muntii sau sa depasim limitele orizontului.
Adesea fericirea trece pe lânga noi în liniste si nu stim sa o recunoastem pentru ca atunci când ne vine în întâmpinare ea, nu este niciodata împodobita asa cum ne imaginam.
Sa fim fericiti înseamna si vedem lumea asa cum ne-am dori sa fie, dar si asta este greu daca nu avem o inima curata care ne permite sa traim fara invidie, fara; prefacatorie, fara ambitii absurde.
Odata ajunsi în lumea robotilor, noi am uitat dimensiunea simplitatii.
Un cer la asfintit care prevesteste timp bun, lumina unei stele care aduce salutul unei vieti anterioare si îndepartate, parfumul unei flori care aminteste reînvierea naturii, toate sunt forte prodigioase care inspira speranta si ne reda curajul sa ne bucuram de viata
Te-ai gândit vreodata la miracolul apei?
Plantele, pamântul, corpul nostru nu ar putea trai fara apa.
Este unul dintre elementele esentiale pentru fiecare fiinta vie, nimanui nu i-ar veni in minte sa cultive plante fara sa le ude sau sa împiedice animalele sa bea apa proaspata de izvor..
Tot ceea ce ne înconjoara îsi are vitalitatea din apa care coboara din cer sub forma de ploaie ca apoi sa izvorasca permanent din inima pamântului, din stânci pentru a se revarsa în râuri si în fluviile Pamântului.
Apa si viata curg în acelasi fluviu care duce spre mare...Câta fericire simpla poate sa-ti aduca apa proaspata de izvor într-o zi însetata de primavara sau o baie în mare într-o zi caniculara .
Pe cer zboara stoluri de pasari – se rotesc repede, trasand în aer desene numai de ele stiute dar executate cu o mare precizie.
si tu ar trebui sa te echilibrezi în zbor pe cerul vietii. Pasarile traiesc in cea mai mare simplitate si sunt fericite. Noi am uitat dimensiunea simplitatii.
Putem atingem fericirea apreciind cu atentie emotiile mici.
Priveste simplitatea unei furnici si gandeste-te ca nu-i nimic într-atît de mic pe lumea asta încât sa nu merite sa fie observat. Aceasta furnica si-a gasit telul mergând pe cararea vietii ei fara a se asteapta la nimic mai mult si tocmai de aceea nu va fi deziluzionata niciodata.
Se multumeste cu putinul ce i se da si se bucura de natura simpla care-i ofera viata.
Oare noi oamenii mari ne mai putem bucura de viata simpla ?
Cât de greu mai reusim sa privim o floare, sa culegem un fruct, sa gasim apa proaspata de izvor, sau sa privim liberi albastrul cerului?
E atât de important sa te regasesti în fiecare dimineata ca parte din acest Univers care ne ofera fericirea simpla!
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ..."
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
nastasie spune:
alina, nu am apucat sa te sun ieri inapoi ca am zis sa nu deranjez.am dormit ca nesimtitii.scuze.si cand mi-am dat seama era o ora nepotrivita ca sa te mai sun.
noi am vrut sa mergem ieri la plaja dar deja se innorase asa ca incercam azi poate avem noroc.eu trebuie sa ma duc cand e soare mult dupa masa pentru ca pe razvan nu-l pot lua din apa.
saptamana care vine avem program incarcat la gradi:miercuri au desene pe asfalt(cu creta colorata), joi au carnavalul costumelor, vineri parca ceva in sala de sport, luni au petrecere pt ziua copilului ca trebuie sa ducem platouri cu dulciuri si sucuri iar marti au conscurs de dans.asa rau imi pare ca nu ii pot vedea.
ma duc sa ma apuc de calcat
, ma asteapta 2 cosuri
.dupa care intru in bucatarie.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mav spune:
Adriana, am vorbit deja cu Irina... si rezolva taticii transferul costumului.![]()
Irina, slujba si petrecere frumoasa azi! Asteptam poze cu micutul crestin!
Larisel, am vrut sa-ti redirectionez mai multe materiale catre e-mail-ul tau, dar mi s-a terminat timpul
... asa ca... VEZI PM!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
nastasie spune:
alina, ti-am schimbat semnatura
.
irina, sa-ti traiasca micul crestin.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mihaela77O spune:
'neata si de la noi.....va multumesc pt aprecieri
mamacita,desi as fi vrut eu sa fi slabit,nu pot afirma acest lucru,cu siguranta se datoreaza tunsorii..
mav,frumoasa semnatura!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creem Mamacita multumim chiar vroiam a intri sa te intreb daca pot face anestezie daca inca alaptez. ma chinuie rau o masea, dar o tot aman![]() |
Da,depinde cu ce iti face,trebuie sa discuti,exista optiuni"blande".
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isidora Mamacita,daca vrei sa le evacueze ,ca-s groase si stau acolo infipte-formula 75-drenor,sau daca sunt mai sonore si se limba in spatele nasului -si pot provoca si tusea(dar nu-i musai)-antimonium tartaricum-9 ch,3gr. -3-4 /zi.Formula75 n-are ch. Nah,ca nu ma pot abtine... Dar poti sa ma ignori Bine ca nu-s fani apa amandoi,ca altfel te inchinai la ei sa iasa. La noi Ioan pare mai reticent ,deocamdata,in schimb Isi ar sta ziua intreaga... Adina Mami de Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
N-ai nici o sansa sa te ignor
andicu spune:
Hello.
Imi pare rau ca n-am mai scris in ultimele zile, n-am timp , se da o batalie in mine legat de cariera si ma chinui sa-mi fac ordine in ganduri si in planuri...
Imi pare rau si ca n-am ajuns la Cris, sper sa gasim timp cat de curand.
Rugaminte mare: cine mai stie cum se da Kreosotum? Filip de vineri tot febra, a inceput cu 38.2, si aseara cam 37.5-37.7. Am fost la dr, n-are rosu in gat, nu tuseste, nu muceste, singura explicatie ar fi ca se pregatesre vreo maseluta sa iasa din ultima serie sau are reactii de la ROR ( are 10 zile). Insa tot arata ca are "buba" la dinti, undeva sus, in gurita, deci tind sa cred ca e vb de o maseluta. Scaune moi, lipsa poftei de mancare, e iritat, nervos..
Multumesc si sper sa apuc de maine incolo sa mai scriu si eu. 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
Mokika spune:
Andicu, saftul dnei dr. S, pentru Teo, a fost sa ii dau cateva doze soc, din ora in ora, de la 3 pana la 8 doze. Pe urma poti continua cu 3-4 ori pe zi, timp de 3-5 zile. Mi-a mai spus ca se da Kreosotum, in perioada de eruptie (ca la voi) in momentul cand are tendinta sa muste, sa stranga, sa stea cu degetele in gura, deci in plina perioada de eruptie. Sanatate multa puiutului!

Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)