Gravidute si mamici de Constanta (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Isidora,daca a intrat si fitzosul de Alex,care nu suporta apa rece nici pe fata.Bine,nu-ti inchipui ca intrat galopand cum a vazut apa!Intai a umplut stropitori si galetuse,le-a tot depus langa salteluta noastra,apoi,vazand ca eu am intrat deja cu curajoasa Anabelasi ne distram de minune,a vrut si el si nu mai voia apoi sa iasa afara.
Mihaela,benefica schimbarea,sa-ti fie de bine!Tu ai mai slabit cumva sau tot de la tunsoare ti se trage?
creem,mortala acrobata,tare delicata e!Exact asa se tavaleste si Anabela si se baga prin dulapuri,de mie sa nu-si franga gatuletul...
Hai ca m-a prins ora tarzie!Maine se anunta mai racoare putin,dar tot frumos.Somn usor!
A,Anabela n-a mai facut febra,are niste secretii posterioare faringiene cu care ne luptam,in sensul ca haraie dar nu le pot evacua,dar a fost in forma.Sper s-o ajute si marea,de mine nu se lipea boala pana nu m-am babit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Dana, prin gard n-am vazut decat unul la microrezervatie. Daca mergem pe zi o sa intram si acolo.
Stii ce e haios? ca am fost de doua ori la microrezervatie, ar Sofia era mica in carut...si nici macar n-am bagat de seama ca sunt locuri de joaca acolo. Cand povesteai tu ma tot chinuiam sa-mi amintesc. La fel si cu majestic...am fost de vreo cateva ori da loc de joaca n-am vazut

Miha multumim de aprecieri. pupici si somn usor

Mamacita multumim chiar vroiam a intri sa te intreb daca pot face anestezie daca inca alaptez. ma chinuie rau o masea, dar o tot aman

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Mersic ,Dana,sper sa nimerim...

Creem,e o scumpa Sofia in toate pozele dar asta e preferata mea:
http://picasaweb.google.com/ecaterinatotolan/Mai2009#5339126229817744322

Va pup,merg la nani,noapte buna!

P.s: am si eu un pont pt. tine Dana;in iunie se deschide un restaurant eco unde ai sa mananci si ai sa plangi... Dar intai sa ma infrupt eu si-ti povestesc dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Creem,
Ref. loc de joaca micro-rezervatie, e simplu, intri pe poarta de lemn, mergi drept inainte si apoi dreapta, e imposibil sa le ratezi ca te duce aleea practic...cred ca anul acesta le-au montat, eu nu am fost anul trecut pe acolo, am ajuns de cateva ori in martie-aprilie. Ceea ce ai vazut tu prin gard, probabil, este locul de joaca pentru copii mai mari, la acela ajungi trecand pe langa animale, deci stanga cum intri.

Ref. curte hotel majestic, e cel inainte de rex, are curtea maricica, cu multe restaurante, locul de joaca e foarte, foarte retras, adica cumva in spatele piscinei...ca sa-l nimeresti din prima, ori verifici fiecare coltisor ori mai simplu, intri prin hotel, treci pe langa piscina, cobori cateva trepte si il vei vedea cu siguranta. Aici beneficiul e ca e umbra toata ziua, deci merge de minune cand e canicula, sunt (n-am ajuns inca, vorbesc de cum era in ultimii doi ani) foarte multe jocuri.

Mai explicita de atat, nu pot fi, sper totusi sa le gasesti cu usurinta...mai greu e prima data :)), ca apoi te va duce cea mica, cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Mamacita,daca vrei sa le evacueze ,ca-s groase si stau acolo infipte-formula 75-drenor,sau daca sunt mai sonore si se limba in spatele nasului -si pot provoca si tusea(dar nu-i musai)-antimonium tartaricum-9 ch,3gr. -3-4 /zi.Formula75 n-are ch. Nah,ca nu ma pot abtine... Dar poti sa ma ignori
Bine ca nu-s fani apa amandoi,ca altfel te inchinai la ei sa iasa.
La noi Ioan pare mai reticent ,deocamdata,in schimb Isi ar sta ziua intreaga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Mersic ,Dana,sper sa nimerim...

Creem,e o scumpa Sofia in toate pozele dar asta e preferata mea:
http://picasaweb.google.com/ecaterinatotolan/Mai2009#5339126229817744322

Va pup,merg la nani,noapte buna!

P.s: am si eu un pont pt. tine Dana;in iunie se deschide un restaurant eco unde ai sa mananci si ai sa plangi... Dar intai sa ma infrupt eu si-ti povestesc dupa

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

Isidora, de ce-i aia preferata? fiindca sta mami pe forum?
Si vreau si eu restaurant eco...desi cred ca va avea niste scoruri
Dana
...sigur o sa le gasesc, ca ai dat indicatii amamnuntite

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Isidora, astept impresiile tale ref. acest restaurant, sa speram ca va fi asa cum trebuie....stii ca acum cativa ani s-a mai deschis ceva asemanator, "london" parca se chema, pe bdul mamaia, zona trandafirul, din pacate nu a avut succes.
Sa ne impartasesti experienta culinara, adresa si detaliile fine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza!
scriu rapid, ca aveam o promisiune pt care cu greu mi-am facut timp...
larisel, vezi si pe e-mail!

despre testele de sarcina
What Happens During an Ultrasound?
What Happens During an Epidural?
www.baby2see.com/duedate.html" target="_blank">calculator DPN
www.desprecopii.com/info.asp?id=257" target="_blank">folosirea medicamentelor in timplu sarcinii
www.pentrufemei.ro/articole/sarcina-si-parintii/sarcina/investigatii-obligatorii/sarcina-pas-cu-pas---2213.htm" target="_blank">sarcina-investigatii obligatorii
Trimester Calculator
www.visembryo.com/baby/index.html" target="_blank">The Visible Embryo i sa visual guide through fetal development from fertilization through pregnancy to birth
dictionar.romedic

All Parenting & Family Videos (valabil si pt mamicile cu copilasi mai mari)

Alaptat
punerea corecta la san 1

punerea corecta la san 2

punerea corecta la san 3

compresia

cum stiu ca bebe ia destul lapte?

cum stiu ca bebe ia destul lapte?2

cum stiu ca bebe ia destul lapte?3

cum stiu ca bebe ia destul lapte?4

www.nourri-source.org/" target="_blank"> federatia alaptat-info alaptat

www.lalecheleaguecanada.ca/" target="_blank"> liga la leche Canada

info generale f utile

dragut

alaptatul un lucru natural

beneficiile alaptatului

minunat

posibile probleme

alaptatul in public

diferite pozitii pt alaptat

punerea corecta la san

ce mare scofala?

www.mamadearest.ca/fr/info/benefits_breastfeeding.htm" target="_blank"> multe informatii utile Dr Jack Newman

revin!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

www.devintatic.ro/dad-guide/" target="_blank">Ghid digital pt viitorii tatici (dar si pt proaspete mamici)

Mergi la inceput

www.bebelusul.ro/articol/3.htm" target="_blank">masajul bebelusului constipat I Love You

www.scribd.com/doc/4138796/SCHEMA-DIVERSIFICARII-AlIMENTATIEI-BEBElUsIlOR-" target="_blank">schema diversificare alimentatie bebelusi (+retete)

www.youtube.com/watch?gl=FR&hl=fr&v=zrwfIcPB1u4&feature=related" target="_blank">Breast Crawl (va rog, aveti rabdare sa urmariti cum un bebe nou-nascut gaseste tzitzica si suge laptic de la mami in prima jumatate de ora de la nastere -- ff emotionant!)

www.birthdiaries.com/diary/index.vaginalbirths.html" target="_blank">Birth Story Diaries (nasterea in imagini)

Mergi la inceput