Gravidute si mamici de Constanta (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Pana pune Mihaela poze,iti spun eu ca in loc sa o tunda pe maicamea de tot a intinerit-o binisor cu vreo 15 anisori si i-a iesit un blond culoarea mierii superb .So, Dandusa.

Mamacita, atat de calda era apa? Sa incerc maine sa o las pe Isi ? Ca atata asteapta...Deocamdata am inaugurat o piscinuta in curte...atat...

Andata,cum fuse la dr.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Creem, un loc si mai fumos, mai liber si oarecum mult mai adecvat pentru micuti ca ai nostri e in interiorul rezervatie, cu intrare din curtea delfinariului...incearca si acolo, o sa-ti placa...ai grija sunt 2 spatii de joaca, cel pentru noi este cum intri pe poarta, drept inainte si stanga.
Noi am schimbat locatia, mergem la "resedinta" de vara:))...adica zona hotel central -statiunea mamaia (jocuri, plaja)...la delfinariu abia la toamna.
Cred ca am sa incerc si locul de joaca de la majestic, asta vara era tare bine acolo, umbra ideala pentru orele nepotrivite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

gata,vin pozele...iata ce a iesit din manutele dandusei
my new look
sper sa va placa...si eu care ziceam ca numai eu nu am somn
adina,parca andata zicea ca sambata viitoare merge la doctor...sau am inteles eu aiurea?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Dana,mai da-mi indicii despre central ,dupa care hotel mai cunoscut vine......ca sa stiu sa ajung mai sigur...E dupa iaki parca ,da?

Mihaela,parca esti la liceu ...O sa te intrebe lumea dac esti sora copiilor

Creem,astept pozele cu gimnasta...

Mergi la inceput

Isidora, hotel central este dupa fostul club mediteraneean, hotel palas, central, pelican, dorna...sper ca ti-ai dat seama acum...dupa ce treci de sensul giratoriu de la rex, mergi aproximativ 4-500 metri si prima alee la dreapta, apoi stanga. Intri in hotel si iesi spre mare si dai exact de acest loc dragut de joaca.

Dupa hotel iaki este riviera si apoi majestic...in curtea acestuia e de asemenea un loc de joaca(in coltul dinspre restaurant fatoria)...anul asta n-am ajuns acolo, dar saptamana asta cu siguranta ma duc, asa ca o sa va dau detalii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Mihaela,parca esti la liceu ...O sa te intrebe lumea dac esti sora copiilor

adina,m-ai facut sa rosesc...nici chiar asa,insa multumesc!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

Creem, un loc si mai fumos, mai liber si oarecum mult mai adecvat pentru micuti ca ai nostri e in interiorul rezervatie, cu intrare din curtea delfinariului...incearca si acolo, o sa-ti placa...ai grija sunt 2 spatii de joaca, cel pentru noi este cum intri pe poarta, drept inainte si stanga.
Noi am schimbat locatia, mergem la "resedinta" de vara:))...adica zona hotel central -statiunea mamaia (jocuri, plaja)...la delfinariu abia la toamna.
Cred ca am sa incerc si locul de joaca de la majestic, asta vara era tare bine acolo, umbra ideala pentru orele nepotrivite.

Dana, noi am fost la primul cum intri pe dreapta, dupa ghereta cu suveniruri. Pe cel de la animale l-am vazut prin gard ca trecuse ora... Mai e inca unul? Nu l-am gasit.
spune-mi si mie mai exact unde in mamaia va duceti...ca sa stiu si poate ne vedem pe acolo uite, si adina vrea sa vina

Edit: am scris in acelasi timp. Sper sa gasesc

Iata si poze
aprilie
mai

si daca n-aveti rabdare sa le vedeti pe toate de aici incolo acrobatii
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Creem, am dat indicii cat de cat detaliate, sper eu, mai sus...hihihi...incet-incet va adun pe toate acolo, deja doua colege de forum au venit...ma bucur de utilitatea informatiei si sper sa ne intalnim....noi suntem prezenti dimineata 100%, cu rare exceptii si destul de des dupa-amiaza...

Da, am inteles, tu vorbeai mai sus, de locul de joaca din curtea delfinariului, insa mai exista alte 2 in curtea micro-rezervatiei, se intra din curtea delfinariului, taxa adult 4 lei, parca...unul pentru copii maricei si altul pentru copii ca ai nostri 1-4 ani,maxim, la acesta am facut eu referire.

Mergi la inceput

caty,vazut pozici,e o mica nazdravana sofia...

noapte buna,fug la somnic!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Miha iti ta foarte bine...si e si o tunsoare adecvata pentru vara! sa-ti fie de bine
Dandusa...vad ca lucrezi din ce in ce mai mult si bine!...cand iti deschizi salon?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput