Gravidute si mamici de Constanta (55)
Raspunsuri - Pagina 13
nastasie spune:
alina,nu il ceream imprumut(sa nu ma intelegi gresit, mai ales ca stiam ca e gros), stiam doar ca auzisem la tine ca(asa am retinut) l-ai cumpara tde undeva(parca pe langa Tomis) de aia te intrebam.cel de fluture e bun acolo in link si nu e scump deloc si cred ca cine pana la serbare.dar pentru acum pana joi ma gandeam.daca nu iti trebuie cel de spiridus si zici ca e subtire si nu aveti nevoie de el,il accept cu mare placere.am mare grija de el
.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
ralina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamacita Fetelor,aveti idee unde se mai afla acum magazinul Coccodrillo? Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png |
Mamacita daca vrei sa cumperi online hainute Coccodrillo incearca la dorador.(haine-copii.dorador.ro)
Edit:au reduceri in perioada 16-31 mai!
Thea,minunea noastra
mav spune:
neatza! sunt pe fuga...
adriana
am inteles corect, insa eu ti le-am oferit imprumut, n-are rost sa dai bani pe costum, m-am pacalit eu destul (dar macar vine si anto din urma... asa ca pastrez costumele)! o sun pe irina mai tarziu, sa-i spun sa iti dea tie direct costumul de spiridus; deocamdata nu ne trebuie (si mai are si mult verde, cum ii place lui razvan
). sa-l folositi sanatosi si sa ne puneti poze de la serbare!
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
nastasie spune:
| citat din mesajul lui mav neatza! sunt pe fuga... adriana am inteles corect, insa eu ti le-am oferit imprumut, n-are rost sa dai bani pe costum, m-am pacalit eu destul (dar macar vine si anto din urma... asa ca pastrez costumele)! o sun pe irina mai tarziu, sa-i spun sa iti dea tie direct costumul de spiridus; deocamdata nu ne trebuie (si mai are si mult verde, cum ii place lui razvanMami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008) Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista! |
saru mana mult, alina.oau, si verde.cred ca o sa fie foarte incantat.la fluture ii comand ca mi-au placut tare mult aripioarele alea.dar de unde stii ca ii place verdele?
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan
adabalan spune:
Angi, multumim de intrebare, inca nu a aparut nici o eruptie care ar putea indica varsat de vant. Sper nici sa nu mai apara. Acum insa avem o alta problema, dupa viroza aceea tratata in spital si apoi acasa. Scaunele sunt cu mucus si este ragusit. Il tratez cu homepoate, pt ca m-a saturat eu de cate antibiotice am bagat in el. Problema asta a aparut imediat dupa ce parea vindecat. Nu prea pot sa-mi explic mucusul asta in conditiile in care coprocultura a iesit normala. In sfarsit, o sa vedem, daca continua, vom merge din nou la dr.
Sanatate la copiii muciosi!
Ada
larisel spune:
| citat din mesajul lui dandusa Selen, si cand te gandesti ca avea doar un an si un pic pe atunci... ![]() mi-ar placea sa ne cunoastem ![]() Larisel, ma bucur ca sant bine sambureii ![]() fetelor,daca vreti o crema pt burtik.am primit-o si n-o folsesc.poate va ajuta.este de la pamer's ![]() .................................................. diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Mersi de oferta, dar nu am inca nevoie. Pana acum am slabit cam 1,5 kg la cat de rau mi-a fost.
8+asa incepe odiseea mea
nepoteii mei
mamacita spune:
| citat din mesajul lui DanaAlex Mamacita...cel din centru lichida marfa luna trecuta, parca...stiu sigur ca asta-vara mai aveau o locatie in mamaia, pe plaja,la terasa tomis, cam 200 m pana in Iaki, dau de stire daca vad/aud ceva pe subiectul asta. Madaluta...super aventura, singura la pitici cu 2 pitici:)).Eu evit zona aia cand sunt singura cu ei, m-am pacalit de cateva ori, am senzatia ca se inteleg de acasa sa fuga in sensuri diferite si cat mai departe de mine. Iar la plecare... se plange stereo:))...rar imi reuseste o plecarea demna de acolo. |
Multumesc pentru raspuns.Stiam ca s-a lichidat cel din centru,iar azi am fost la plaja la Tomis,unde merg de cand eram copil,si nu mai exista magazinul,doar geamul inscriptionat
Daca afli ceva,sunt in continuare interesata.In schimb,am avut o zi de plaja excelenta si prima baie in mare pe anul acesta pentru mine si copii,sotul s-a pacalit,nu si-a luat slipulDe la tara Piticilor nu prea se pleaca demn
mamacita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralina
Mamacita daca vrei sa cumperi online hainute Coccodrillo incearca la dorador.(haine-copii.dorador.ro) Edit:au reduceri in perioada 16-31 mai! Thea,minunea noastra |
ralina,multumesc,chiar aseara am facut comanda,descoperisem site-ul dupa ce v-am intrebat pe voi,dar tot ma intereseaza magazinul,mai ales ptr.incaltaminte,pe care prefer sa o probeze ca sa nu ma complic cu retururile,sunt deja veterana in ale shopping-ului virtual
creem spune:
Buna!
Mai ce liniste pe aici! Cred ca ati fost la plaja ca si Mamacita si ca si noi
. Am fost la Agigea intr-un loc mai retras...s-a jucat sofia foarte frumos si in nisip si in apa. Pe seara am fost la delinariu in plimbare (locul de joaca e micut dar adecvat pentru o mamica cu doi copii ca ii ai sub observatie permanent pe amandoi - am inteles de ce merge DAnaalex acolo
)...iar acum doarme obosita
Larisel felicitari pentru samburei!
E posibil sa-ti mai fie rau, la sarcina gemelara sunt mai des intalnite greata si varsaturile. Si mie mi-a fost rau si am slabit 8 kg in primele 4 luni dar n-a avut nici un efect advers asupra bebelinei pentru ca ei ii iau necesarul in organismul mamei acum si mai putin din ceea ce mananca ea. Mi-au fost de mare ajutor sucurile de grepfrut rosu stors proaspat (bea si cate 4-5 pahare pe zi). (bine...la un moment dat mi-au fost de mare ajutor perfuziile dar sper sa nu ajungi in situtia asta
)
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
creem spune:
Am uitat sa va zic si noua acrobtie: se da peste cap de-a dura
. O sa pun si poze, doar sa le incarc.
miha...tot astept poze cu noua tunsoare
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia