Gravidute si mamici de Constanta (55)
Raspunsuri - Pagina 12
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madaluta Adina: cered k am mai bine de 10 zile de cand le dau homeopate, dar se pare k mucii m-au auzit k ma tot vait de ei si de ieri s-au redus considerabil. |
mada,si la Alex au durat 12 zile,Anabela ieri a facut 12 zile,drept care,cand sa sper ca a trecut,a aparut si febra!!!
Deocamdata ne-a lasat fara atb,ieri pm a facut o data,azi la aceeasi ora o data,in rest super vesela si in regula
Alina,cred ca eram la Anabela de n-am auzit tf,ca azi am avut aventuri,cum spuneam;de aceea cred ca ma abtin sa ne vedem,pana nu ma lamuresc ce se intampla

mamacita spune:
| citat din mesajul lui madaluta sa.... deci mi-am facut curaj si am plecat singura cu amandoi la pitici. toate bune si frumoase pana am ajuns acolo... apoi,sa te tii madalino,care o apuca in ce directie ii tuna, darius se catara peste tot, briana dupa el, darius vedea cate o bicicleta/ tricicleta/ tractor, ATV si nu mai reuseam sa-l iau de pe-acolo, briana zor nevoie si ea si tot asa.Noroc k am dat peste creem si damian si m-au ajutat ei un timp... Apoi am ramas singura cu ei, dar mai obosisera ceva incat darius a fost mai preocupat de nisip si forme, iar briana de o minge si o masinuta.la plecare iarasi show.. darius urla k nu vrea sa plece, briana plangea de oboseala, darius voia in carut, briana in brate, eu nu mai aveam maini cu ce sa imping carutul si tot asa. Cred k eram de tot circul si probabil multi isi spuneau in sinea lor" saraca, vai de ea"..da asta e.si-a facut mila de noi o doamna care pleca si ea si l-a impins carutul pana in parcare.si am ajuns cu bine acasa. La coborare alta nebunie..plansete pe darius k vrea sa-l urc scarile in brate. briana deja adormise ,dar nu am avut curaj s-o las in masina si sa-l urc pe darius.asa k am luat-o in bratepe ea, iar pe dari de mana urland ... dar mi-am pus mintea cu nervosul de darius si am crezut k-l pacalesc? nici vorba..pe langa racnetele si urletele de rigoare, nici nu voia sa faca vreun pas... l-am tras mai mult pana in scara, dupa care neavand incotro am urcat cu amandoi in brate.... Aici alta nebunie... nu aveau rabdare sa-i dezbrac si sa-i spal..le era somn si foame si nu ma mai intelegeam cu ei. Am reusit sa ii asez in pat cu cate un biberon in mana, dar dupa ce au terminat de baut, in loc sa adoarma le-a venit cheful de zbenguiala..si s-au zbenguit pana a cazut briana din pat... alta nebunie, sperietura si nervi.. pana la urma au adormit amandoi... |
Acum intelegi,Mada,cum de imi mai scapa cate o palma pe funduletul delicios al lui Alex,ca Anabela inca e protejata de varsta,dar isi primeste si ea o portie de tipete de mama isterizata uneori?!
Larisel,felicitari,excelente vesti!
Selen,da,super textul!
dandusa spune:
| citat din mesajul lui nastasie Fetelor, am si eu nevoie sau de unde pot lua/inchiria un costum de fluture pentru serbare(ceva aripioare si ceva antene) de pe 9 iunie si un costum de carnaval pentru joi acum 28 parca.au la gradi ziua costumelor.daca pot sa cumpar dar la preturi asa mai accesibile. stiu ca alina cumparase de ursulet daca tin eu bine minte dar parca era 90 ron, nu-i asa alina? multumesc. adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
incearcawww.magazinuldecadouri.ro/shop-serbari-gradinita,-scoala,-bal-mascat-,-carnaval-costumatii-craciun-categorie-59-1.html" target="_blank"> aici
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
Selen,
si cand te gandesti ca avea doar un an si un pic pe atunci...
mi-ar placea sa ne cunoastem
Larisel,
ma bucur ca sant bine sambureii
fetelor,daca vreti o crema pt burtik.am primit-o si n-o folsesc.poate va ajuta.este de la pamer's
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
| citat din mesajul lui mamacita Nu ca ar fi o solutie,dar nu suntem aparate... |
...nici ei nu sant aparate

diamantu' si safira'
poarta-ma mami
mamacita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
...nici ei nu sant aparate ![]() .................................................. diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Eu n-am zis ca nu-i inteleg,am zis ca ma lasa nervii,ca ai mei,spre deosebire de ai altora,sunt o idee mai tociti de ani si de viata
crisis81 spune:
Buna seara si de la noi!
Acum a adormit mandra si am fugit si eu un pic...
Madaluta
cred ca esti franta. Mai pleci si alta data? Daca da, te astept si la mine
.
Angi te astept maine? Dupa amiaza trebuie sa merg la ziua cumnatei mele, dar asta inseamna dupa ora 4.
si va astept!
Aseara mi-am luat liber. Adica am dormit ca un prunc....in alta camera si sotul s-a ocupat de printesa. Am dormit atat de bine ca la 8 cand au venit la mine in dormitor aveam impresia ca m-am culcat de 5 minute. Oricum sunt rupta ca azi a dormit cate o ora maxim/

Cris mami de
Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
mav spune:
Buna seara!
Mada, ce aventuri... Le-au trecut mucii?
Mamacita, eu eram la curs... a fost Costi... Imi pare rau ca o luati de la capat... Si Anto imi pare putin ragusit... sper sa fie doar de la urlat (ca a inceput sa stie bine sa ceara instantaneu la sonor maxim ce vrea; si vrea muuulte si nu poate... sau n-are voie...) si sa n-o fi dat iar in laringita... sunt cu ochii pe el...
Adriana, e grozav linkul pus de Dandusa pt costume... Dar daca vrei, eu iti pot imprumuta costumul de spiridus -e subtirel si merge pe caldura asta- (inca e la Irina si va puteti intalni usor, ca locuiti destul de aproape una de alta) sau cel de... soricel mai degraba decat ursulet, ca e gri cu negru -e gros si cred ca ar transpira acum in el- (cel pe care il cumparasem asta iarna). Costumul frumos de urs pe care l-a purtat Seb la serbare era imprumutat de la cineva de la care nu-mi permit sa-l imprumut pt altcineva (sper ca-s coerenta si intelegi ce vreau sa spun, ca-s f obosita). Nu am acum pozele la indemana pt exemplificare... Dar te ajut cu placere daca pot... Suna-ma!
Ma bucur mult pentru vestile bune de la gravidute!
Noapte buna tuturor!
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
DanaAlex spune:
Mamacita...cel din centru lichida marfa luna trecuta, parca...stiu sigur ca asta-vara mai aveau o locatie in mamaia, pe plaja,la terasa tomis, cam 200 m pana in Iaki, dau de stire daca vad/aud ceva pe subiectul asta.
Madaluta...super aventura, singura la pitici cu 2 pitici:)).Eu evit zona aia cand sunt singura cu ei, m-am pacalit de cateva ori, am senzatia ca se inteleg de acasa sa fuga in sensuri diferite si cat mai departe de mine. Iar la plecare... se plange stereo:))...rar imi reuseste o plecarea demna de acolo.