Gravidute si mamici de Constanta (55)
Raspunsuri - Pagina 11
selen80 spune:
Larisel, felicitari pt inimioare! 
la inceputul sarcinii asa e normal sa te cheme, o data pe luna...
Fetele, am vazut si eu pozele de la Crisis, f frumos, ce de copilasi dragutzi! din pacate nu pot sa fac remarci la adresa fiecaruia in parte pt ca nu-i stiu pe toti....
imi doresc si eu sa reusesc sa va cunosc pe toate, si cu famiile din dotare, pt ca imi pareti toate niste persoane deosebite si cu suflet mare, de la care am f multe de invatat...poate primiti si o pitica mai mica in grupuletz, cand o veni si ea pe lume
Dandusa, f frumos gestul, am vazut si eu filmuletzul...si daca tot eram acolo, m-am amuzat putin si de Crinuta alpinista
La multi ani tuturor sarbatoritilor de ieri! 
24+ cu
ursulica noastra PRIMA POZA!
nunta
9 luni
AngeliquedeS spune:
Selen, minunat ce ne.ai trimis, si eu zic ca e mai bine balena
Si te rog sa nu eziti sa vii la urmatoarea intalnire, nu de alta dar ca sa ne poti lauda si live
si sa mai vedem si noi o burtica fiindca deja ne e dor.
Larisel, felicitari pt cele 2 inimioare agitate! Si da, e ff bine ca au fiecare locushorul lui, sacul si placenta lui, fiindca asa nu se vor "bate" pt papa, invariabil in cazul gemenilor care impart aceeasi placenta mai devreme sau mai tarziu exista riscul de a se simti lipsa de hrana suficienta pt unul dintre ei. Si crede-ma ca dna Lutescu nu e genul care sa te linisteasca dc nu e cazul, daca a spus dansa ca e bine, atunci e bine, dc avea o nelamurire sau vedea o pb cat de mica, ti-o spunea. Sa stii ca e valabil si pt tine ce i-am spus Selenei despre intalniri.
Cris, azi am fost la plaja si abia acum am citit. Nu stiu, poate sambata as veni dc e ok pt tine, fiindca simt nespus de mult lipsa aparatului.
Mada, bine ca au inceput sa treaca mucii.
Mihaela, cum a iesit coafura?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
selen80 spune:
Angi
, o sa incerc in amsura in care pot pt ca momentan inca muncesc....plus ca sunt oarecum dependenta de sotul meu sa ma "deplaseze" cu masina, eu avand carnet de conducere doar de pus in rama si atat
dar probabil cand intru in prenatal o sa gasesc o ocazie sa va cunosc si sa va laud "face to face" 
25+ cu
nunta
9 luni
AngeliquedeS spune:
Adabalan, cum sunteti, ati facut varsat de vant? Il suporta greu?
Selen, si eu la fel ca si tine, cand am ramas insarcinata nu mai condusesem de multi ani asa incat mi-am luat 20 de ore ca sa invat din nou. Nici nu stii ce bine iti va prinde sa stii sa conduci cand va fi si bebe.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
selen80 spune:
asa e Angi, sunt constienta, dar acum mi-e putin frica, sunt deja in luna 7...daca nu m-am trezit mai devreme..
si mai stam si la cumpana si mi-ar fi prins taare bine....
oricum sunt zile cand avem mai multa treaba in oras si ramanem la soacra-mea, asa ca solutii se gasesc...numai sa stiu din timp de intalniri ![]()
25+ cu
nunta
9 luni
madaluta spune:
larisel: ma bucur mult k sambureii sunt bine, la locul lor si mai ales separati. asa sunt sansele sa nu fie chiar identici si sa-ti fie usor sa-i recunosti
( am avut doua colege de liceu si n-am reusit niciodata sa le deosebesc- si nu eram blonda pe-atunci
)
selen: hai la-ntalniri acum cat inca mai e bebelina la purtator si poti sta si tu linistita, k dupa aceeavei avea de furca, nu gluma( nu vreau sa te sperii, ci doar sa te mobilizez de pe-acum)
cat despre chestia cu balena sau sirena, am trimis-o tuturor prietenelor cu " pitici pe creier" k sunt grase . si eu trebuie s-o recitesc din cand in cand k sa-mi fie mai bine...
Asa.... deci mi-am facut curaj si am plecat singura cu amandoi la pitici. toate bune si frumoase pana am ajuns acolo... apoi,sa te tii madalino,care o apuca in ce directie ii tuna, darius se catara peste tot, briana dupa el, darius vedea cate o bicicleta/ tricicleta/ tractor, ATV si nu mai reuseam sa-l iau de pe-acolo, briana zor nevoie si ea si tot asa.Noroc k am dat peste creem si damian si m-au ajutat ei un timp... Apoi am ramas singura cu ei, dar mai obosisera ceva incat darius a fost mai preocupat de nisip si forme, iar briana de o minge si o masinuta.la plecare iarasi show.. darius urla k nu vrea sa plece, briana plangea de oboseala, darius voia in carut, briana in brate, eu nu mai aveam maini cu ce sa imping carutul si tot asa. Cred k eram de tot circul si probabil multi isi spuneau in sinea lor" saraca, vai de ea"..da asta e.si-a facut mila de noi o doamna care pleca si ea si l-a impins carutul pana in parcare.si am ajuns cu bine acasa. La coborare alta nebunie..plansete pe darius k vrea sa-l urc scarile in brate. briana deja adormise ,dar nu am avut curaj s-o las in masina si sa-l urc pe darius.asa k am luat-o in bratepe ea, iar pe dari de mana urland ... dar mi-am pus mintea cu nervosul de darius si am crezut k-l pacalesc? nici vorba..pe langa racnetele si urletele de rigoare, nici nu voia sa faca vreun pas... l-am tras mai mult pana in scara, dupa care neavand incotro am urcat cu amandoi in brate.... Aici alta nebunie... nu aveau rabdare sa-i dezbrac si sa-i spal..le era somn si foame si nu ma mai intelegeam cu ei. Am reusit sa ii asez in pat cu cate un biberon in mana, dar dupa ce au terminat de baut, in loc sa adoarma le-a venit cheful de zbenguiala..si s-au zbenguit pana a cazut briana din pat... alta nebunie, sperietura si nervi.. pana la urma au adormit amandoi...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
selen80 spune:
Madaluta, parca am obosit doar citind mesajul tau 
o sa incerc sa ajung si la intalniri
acum va urez un weekend placut, maine plec la Tulcea, dar doar pt o zi din pacate....
va 
25+ cu
nunta
9 luni
creem spune:
Buna!
Ne-am intalnit la pitici cu cei trei muschetari: Madaluta, Darius si Briana.
si am mai fi stat...dar Sofia era atat de obosita ca a ajuns plangand acasa
Am adormit-o chiar greu...asa se intampla cand e prea obosita.
Dar Mada e mama eroina...
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Mihaela, cum a iesit coafura? |
angi,mersi de intrebare,acum 15 minute a plecat dana de la mine....eu zic ca a iesit bine,mie una imi place,am uitat sa fac poza inainte,dar stiti cat de cat cum eram inainte,mi-a facut acum andreea poza,mai tarziu o descarc si va pun poza!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
nastasie spune:
Fetelor, am si eu nevoie sau de unde pot lua/inchiria un costum de fluture pentru serbare(ceva aripioare si ceva antene) de pe 9 iunie si un costum de carnaval pentru joi acum 28 parca.au la gradi ziua costumelor.daca pot sa cumpar dar la preturi asa mai accesibile.
stiu ca alina cumparase de ursulet daca tin eu bine minte dar parca era 90 ron, nu-i asa alina?
multumesc.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan