Gravidute si mamici de Constanta (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Buna seara! La multi ani Costi de Mav,de Tania,Ellen si Elenele de Cami si Mihaela!!!

Madaluta,pai nu-s ce sa zic...cate zile le-ai dat formula 76 si euphrasia? Da' sincer ...Ca nu inteleg de ce n-au trecut pana acum...Dar poti sa mergi la homeopat nu la dr. de familie si te asigur ca n-o sa-ti dea antibiotic.In plus sfaturile ar fi muuuult mai adecvate.
Eu ghicesc pe ici pe colo,am avut si succese maica ,dar nu ma pot erija in dr. homeopat oricat mi-ar placea...
Ma voi interesa totusi daca se pot face niste cursuri si pt. cei care n-au medicina;ca prea sunt pasionata...

Angi,sambata o tunde Dandusa pe mama...poate de tot..

Deci asa Mamacita,si voi va certati destul de des...Pai cum altfel sa va iubiti atat de mult?
"Inceputul iubirii este iertarea.Fiecare cearta e de fapt o ocazie de innoire,dar noi nu pricepem ce mare sansa este iertarea ce vine dupa greseala celuilalt.Iertarea cea noua da o mai mare forta iubirii dintre noi.Daca celalti ne-ar iubi si nu ar gresi niciodata,nu ar trebui sa-i mai iertam.Singura problema e ca suntem in devenire ,nu suntem desavarsiti .Deci gresim.Pt. ca avem inca multe de invatat.Lectia de iubire tine toata viata." citez prietena mea scumpa...
Uite numa' la Dandusa cu ce forta vine iertarea...de fapt nici nu apuca sa se certe prea serios...ca o ia sotul la iubit de nu se vede... Ce frumos...
Al meu nu suporta sa ma vada nervoasa;ma vrea doar blanda ,calda si extrem de feminina...Deci daca apucam sa ne certam adio si n-am cuvinte...raman "teafara" mult si bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Simona,daca mai comanzi la cartea copiiilor vreau si eu" Ghici cat de mult te iubesc" si cred ca mai voia Angi o omida ca eu n-am apucat sa iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Simona,daca mai comanzi la cartea copiiilor vreau si eu" Ghici cat de mult te iubesc" si cred ca mai voia Angi o omida ca eu n-am apucat sa iau.

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

Scrie-i si un pm...ca sa vada mai repede!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, azi noapte am adormit odata cu baiatul meu la 10 si la 2 s-a trezit, i-am dat biberonul mic cu apa, l-a golit si l-a aruncat cand a vazut ca nu mai curge nimic si a inceput sa urle. I-am dat imediat biberonul nr 2, cel mare de 300 ml pregatit langa pat, dar nu l-a vrut ca el il vroia pe cel mic si pune-te pe urlat pana am pus apa din cel mare in cel mic. L-a golit dintr-o sorbitura si iar l-a aruncat, iar l-a refuzat pe cel mare si iar a trebuit sa i-l umplu. Azi o sa ii iau 50 de biberoane mici si am sa le tin pe toate pline langa pat

Am uitat sa va spun ca dupa 2 ani si 2 luni, alaltaieri mi-a venit si mie CM (asa incat mai am o scuza pt tot ce s-a intamplat si pt cat de irascibila am fost, eram in PMS fara sa stiu ) Oricum sunt varza atat de tare a venit....

Adryana, de cand il las sa manance singurel, al meu nu mai vrea nici reclame (singurele chestii la care se uita la TV) nici baby einstein, nici muzica nici nimic, e atat de fascinat sa manevreze tacamurile de n-ai vazut. Oricum la inceput iti trebuie nervii tari si sa nu cumva sa ii pui scaunul de masa pe covor pt ca azvarle toata mancarea pe jos. Dar de la o zi la alta e tot mai indemanatic. Sau atunci cand ma grabesc ii dau lui lingura/lingurita/furculita in asa fel incat are impresia ca papa singur si eu ii var pe sub nas cu lingurita mea

La intalniri iau mancarica cu mine sau daca sunt intalniri cu gratar ii dau gratar si salata sau paine goala dupa cum pofteste. Daca nu mananca, nu mananca fiindca garantat mai devreme sau mai tarziu tot i se face foame si atunci papa in orice conditie. Si inca ceva, al meu ca si ALexutu mananca mult mai bine in public decat in casa, e un copil social, cum imi spunea Doc odata.

Mokika, imi pare rau de salopeta incearca totusi ce a zis mamacita. Si eu l-am prins pe al meu cu mainile in lavabil si l-am oprit chiar inainte sa le bage in gura, dar era in haine de scandal...

Creem, Mocutza, al meu avea la nastere talpitele ffff intoarse in interior fiindca el era lungut, eu mica si burta la fel de mica si a stat intr-o poz proasta, i-am tot facut masaj dar cred ca de fapt a trecut de la sine fiindca tare aveam impresia ca eram neindemanatica la asta. Acum nu mai are nimic. Insa nu inseamna ca tb sa neglijati masajul sau vizitele la dr. AM vrut doar sa va mai linistesc fiindca la Pupicu se vedea ffff tare.

Adina, cred ca sa fi fost tu ca mine, ramaneai "teafara" pt totdeauna la cum imi sare mie mustarul si tip :)) Dar am noroc ca al meu e ca si Claudiu si imi spune ca atunci cand ma enervez sunt cea mai frumoasa

Cred ca de Dandusa a fost vai si amar fiinda ieri nu a postat deloc

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata....
angi,cate peripetii cu pupicu,cu biberonul....
mav,refacere rapida a degetului cu pricina....
adina,azi am si eu ora la coafeza noastra comuna...o sa incerc sa fac poze(inainte si dupa),daca nu uit,la cat sunt de imprastiata...nu de alta,dar ca sa laudati artistul...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata..
e o minune k briana inca mai doarme la ora asta...De-ar fi asa mereu,mi-as bea si eu linistita cafeluta cu voi aici...
dar sa scriu repede cat pot k acum se trezeste terorista....
S-a facut o zgatie de copil..ne bate pe toti, nu stiu de ce si ce s-a intamplat in capsorul ei de a devenit asa de violenta...

Adina: cered k am mai bine de 10 zile de cand le dau homeopate, dar se pare k mucii m-au auzit k ma tot vait de ei si de ieri s-au redus considerabil.

adryana: ni mai cumparam mancare la borcanele pentru plecarile de acasa. asa sunt sigura k nu se va strica. cat despre murdarit...asa e cu toti copiii, nu e o exceptie micutza ta, stai linistita.

mokika: n-ai facut poze si cu vopseaua? am "admirat" si cap'dopera depe covor...

s-a trezit briana..fug..

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

cine vine la pitici? eu imi fac curaj si plec singura cu amandoi....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am citit mai mult printre randuri si de scris inca n-am avut timp.... sper sa am acuma.
LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri in primul rand. Sper ca ati petrecut frumos.

Angi desi aveam de gand sa vin sa iti aduc aparatul azi, s-a anuntat o prietena in vizita asa ca nu mai pot sa plec. Poate poti veni tu avand in vedere ca si ea are o fetita de 1, 5 ani.

Revin mai tarziu....

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

asa, ca pt o zi de vineri:

Acum câteva zile, intr-un oras din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria: "În vara aceasta ce vrei sa; fii: sirena sau balena?"

Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza a raspuns la întrebarea de publicitate în acesti termeni:

"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala; foarte activa, ramân gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutrereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele cânta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.

Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul câatigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, când o sa ma uit la fundul meu în oglinda, o sa ma gândesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ...”

va o balenutza

24+ cu ursulica noastra PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Salutari si de la noi! Am fost aseara pt prima oara la doctoritza Lutzescu si pot sa spun ca mi-a facut o impresie placuta, mai ales ca mi-a aratat la eco 2 bebelusi dragutzi si carora le batea inimioara de zor. Vestea buna e ca sunt in saci diferiti si au placente diferite. Nu mi-a dat prea multe informatii si m-a chemat urmatoarea data tocmai pe 25 iunie. Asta inseamna ca e bine, nu? Oricum m-am mai linistit dupa aceasta intalnire. Poate pun diseara si poza daca reusesc sa scanez.

8+

asa incepe odiseea mea

nepoteii mei

Mergi la inceput