Gravidute si mamici de Constanta (55)
Raspunsuri - Pagina 20
docdecap spune:
mamacita, ce spui tu acolo ma tinge fix la sensibilitate, eu as face materie speciala relatia cu pacientul pentru fac. de medicina, cu examen practic si triere maxima! cand palcebo e 20-30% cum poti sa ignori sa spui o vorba buna? risti sa dai degeaba cele mai profesioniste tratamente, ca oamenii sunt oameni nu masinute sa faca ce scrie doctoru pe o bucatica de hartie.
as fi curioasa ce ar spune niste statistici despre cati pacienti urmeaza de fapt indicatiile medicului si daca nu, de ce?
multa sanatate tatalui!
fetelor, eu as vota la dom' inginer pentru niste canini, o insolatie mica si o usoara deshidratare. sper sa nu fie mai grav.
cred ca nu a scazut pentru ca nu reactioneaza bine la ibuprofen (cu mi-ai povestit si tu, mav), ca de la supozitorul cu paracetamol de ora 11 i-a scazut febra, doarme si e cald ca de obicei, poate un pic mai transpirat...
e bine ca e bine, s-a linistit si piticu' meu de la mansarda(piticu' meu e un fel de disc stricat care incepe ce 'nu-nteleg' si se termina cu 'daca ar trebui sa fac ceva anume si eu nu fac?') si s-a linistit si cupilu', ma pregatesc sa ma culc si eu, ca sunt cam zombie. si maine intrevad o noua trezitre la 6 (ar fi deja a treia zi, imi vreau copilul inapoi!)
va pup si multumesc mult, mult de tot!
mult mult, da?
AngeliquedeS spune:
Eu sunt intr-o pasa super proasta si nu ma mai iubesc si nu ma mai plac deloc, ca sa nu spun mai mult, de aceea nici nu am mai intrat ieri si azi, imi vine sa ma dau cu capul de pereti, am ramas fara carnet...
Sambata am fost in Grivitei de i-am luat sandalute lui Pupicu si la plecare, pe stradute voiam sa fac la stanga, m-am oprit, m-am asigurat am facut stanga si fiindca mi-a sarit un tiganus in fata am franat si unul care venea din dreapta nu si-a dat seama ce se intamplat, zicea ca trec si nu a apucat sa opreasca si ne-am pupat
Rezultatul, masina mea ok, masina lui puuutin zgariata, pt ca impactul aproape ca nu a fost impact, aveam viteza mica amandoi, ne-am dus la Politie si fiindca eu aveam Stop m-a bagat ca neacordare de prioritate, 180 lei amenda, 6 puncte si permisul suspendat pe 60 de zile.
Ca un facut nu aveam niciun telefon la mine ca sa il sun pe Cristi sau pe viitorul nostru fin, care are "intrare", si din cele 3 nr de tel pe care le are Cristi nu stiu nici unul pe de rost
am stat acolo cu copilul care noroc ca mi-a adormit in sling, 3 ore, s-a trezit cand aproape eram gata. Degeaba l-am intrebat pe politai daca nu se poate fara suspendarea permisului, fiind prima abatere in atatia ani de cand am carnetul, a spus ca legea-i lege, sa nu imi spuna mie de lege...
Asta e, nu mai pot schimba nimic. Dar nu mai pot de draci, adica pt un rahat imi suspenda permisul 60 de zile, pai atunci atatia altii care fac atatea tampenii grave (nu ma refer aici la accidente cu victima) alora ce le mai face? Va dati seama ce pericol sunt la volan? Si nu pot sa nu ma oftic cand stiu ca in trafic am evitat atatea probleme GRAVE acum sa mi se intample ceva atat de absurd... Si nu va zic ca tb sa dau si examen de redobandire a permisului, ce vreti, un adevarat pericol public.
Pana pe 7 iunie am drept de circulatie cu dovada. La sfatul finului nostru atunci o sa depunem cerere de "reucere a pedepsei" (maaaaaaai, cum suna, zici ca sunt un infractor inrait!!!!) dau examenul si dc il iau mi se reduce "pedeapsa" de la 60 la 30 de zile, adica as sta pe tusa numai 15 zile efectiv.
De sambata de cand s-a intamplat imi plang de mila rau si self esteem-ul meu e sub nivelul marii... Oricat incerc sa ma stapanesc, numai la absurdul situatiei ma gandesc, fara telefoane la mine intr-o sit din asta, fara sa stiu nr propriului meu sot, ca tot m-as fi rugat de cineva sa ma lase sa dau un tel. Si m-am dus ca proasta la politie imediat, puteam sa ii spun celuilalt "participant la trafic" ca mergem mai tarziu si ma duceam intai acasa sa ma salveze barbatul...
Oricum tot degeaba, nu mai am ce face, dar nu stiu ce sa fac sa imi treaca.
Culmea culmilor ar fi sa pic si examenul, ca chiar ma spanzur....
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui docdecap ...piticu' meu e un fel de disc stricat care incepe ce 'nu-nteleg' si se termina cu 'daca ar trebui sa fac ceva anume si eu nu fac? Mami de dom' inginer (15.01.2008) cupilu -blog www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
Cred ca numele piticului astuia e "mami" pt ca ma bantuie si pe mine in situatii asemanatoare. Si cred ca nu suntem singurele cale il cunosc...
Bine ca e mai bine! Mergeti la nani.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
AndreB spune:
Angie, imi pare f. rau ca s-a intamplat asta, de fapt imi imaginez cat se poate de exact cam in ce situatie te scalzi (doar de vreun an ce ne zbatem si noi in van
). Examenul il vei lua, trebuie doar sa fi calma si daca se va putea rezolva intr-o luna tot e bine. Slava Domnului ca sunteti teferi, sanatosi, ca masinuta nu are nimic si ca nu au fost victime sa va bage in alt bucluc.
Monica, sa-ti povestesc ce viroza urata mi-a facut Matei tot dupa un plimbat mai flu-flu asta iarnacand era ca o zi de primavara si dormit in carucior o juma de ora afara? Noi atunci am aterizat direct in convulsie febrila urmata de spitalizare... Dar ce spunea Alina urma sa spun si eu. Important e sa nu depasesti 38,7- 8 rectal ca deja da spre viral sau urinar... si daca sare febra brusc noaptea algocalminul sau novocalminul isi fac repede efectul si impachetarile se fac cu prosoape f. bine svantate aplicate c jumatate de minut apoi scoase si tot asa. Otetul doar impute casa... nu-i vad rostul...
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
nastasie spune:
neata.noi am scapat de febra musculara.asa ca azi ne-am dus la gradi.
kris, imi pare tare rau pt permis.poate totusi se reduce la numai 30 zile.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mocutza spune:
Mersi de raspunsuri......
M-am gandit si eu la alimente noi introduse, dar au fost cam 3 si petele, f probabil sa fi aparut mai demult si eu nu le-am observat.Suspectez si eu albus in biscuitii de casa facuti de bunicasa....dar nu dau de buni sa intreb.....Oricum daca intra iar la regim dupa un alt regim de o luna, in ritmul asta o sa ajunga la 1 an fara prea mare diversificare a alimentatiei....
Angi Un prieten de al meu a patit ceva asemanator si a facut contestatie la constatarea politistului.......a durat vreo 5 luni.....timp in care a avut permis ca se judeca in tribunal constatarea politistului...si a castigat.....Dar a durat mai mult de 60 de zile.....si oricum a mers la tribunal de ttt ori....
Sa va povestesc ceva din seria "daca e sa nu fie nu e".
Imi propusesem sa fac lucrarea de disertatie dupa ce am bona. Ok vine bona, astept cateva zile sa se obisnuiasca piticul si zic....gata in zilele ce urmeaza ma apuc.....am fost la biblioteca, am strans toate materialele...Crapa hard-ul de la calculator....buuuuuun il repar in 2 zile. Constat ca ziua nu pot lucra deoarece am doar 2 camere si piticul cum ma vede vrea 1 secunda la mine sau sa se joace cu mine.....Ok zic, lucrez noaptea.....dupa ora 22 ma apuc si m-am apucat vreo 3 seri la rand dar nu am reusit pt ca, desi nu se trezea niciodata dupa adormire...acu s-a foit ...icnit,plans un pic de zeci de ori si s-a dus naibii toata inspiratia.Am vorbit cu vecina sa ma mut la calculatorul ei ziua......pana pleaca bona...ma si gandeam ca intr-o saptamana termin..Siiiiii se strica si calculatorul vecinei ...trebuie reinstalat windows-ul.Am lasat-o balta.Laptop nu am sa ma bag in baie sa scriu....asa caaaaaa.....aman pentru februarie....si o sa lucrez la job putin cate putin.Daca nu e sa fie nu e.....
Sanatate la pitici..
babyyy spune:
Fetelor va rog frumos ma ajutati si pe mine cu niste informatii:
Doctorul Rusa Ionut mai da consultatii la vechiul cabinet pe Ieremia Grigorescu?
Ce program are si cat mai este consultatia?
Va pup si multa sanatate,sarcina usoara!
mihaela77O spune:
angi,faci parte cu succes,din categoria,toate mi se intampla numai mie!
sa dea domnul sa rezolvi si sa nu fie mai mult de 30 zile!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
larisel spune:
angeliquedes Din pacate am patit si eu ceva similar anul trecut, la o zi dupa ce am pierdut sarcina. Vestea proasta e ca perioada de suspendare incepe din momentul cand expira dovada, adica nu vei sta "pe tusa" 15 zile ci 30 de zile. Si eu am dat examen si am facut cerere de reducere la 30 de zile. Nu-ti face griji, examenul este foarte usor si are intrebari doar din circulatie, nu si din mecanica, prim-ajutor etc cum e acum la examenul de permis. Stiu ca mai era o conditie pt reducerea "pedepsei", sa nu fi avut puncte de penalizare in ultimele 6 luni sau in ultimul an, nu mai stiu exact.
Sanatate multa la copilasii bolnaviori!
8+
asa incepe odiseea mea
nepoteii mei
isidora spune:
Angi,let's put it this way:Dumnezeu a ingaduit sa se intample asta,ca sa eviti, sa spunem, un acident mai grav care putea avea loc in perioada cand ai fi putut conduce .Putea intra unul in tine cu un tir sau mai stiu eu ce,puteai sa faci tu o greseala majora care sa se lase cu alte repercusiuni.
Daca vei reusi privesti lucrurile asa,iti garantez ca tei vei simti muuult mai bine si toate "greutatile" iti vor parea ca facand parte din viata.Nimic ,dar absolut nimic nu-i intamplator.
si fa ceva cu starea aia:un masaj,ceva?
Pt. crema, Adrianei tb. sa-i multumim.Dar din dar din dar...