Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 15
nikolici spune:
cd daca iti dau un nino nino de a lu fii mea acum uiti ca ai facut misto de mine
.
Sunt sirena pt. ca sunt suplutza....am tzinut dieta( de ingrasare) ca sa dau bine la plaja la bulgaroi.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
si noi facem tumbe la schimbat scutec...e un cadou castigat fiecare pampers reusit.Mai nou din cauza ca nu le prind bine...a mai si iesit sushu.Nu-mi dau seama cum...dar clar undeva am gresit eu in nebuneala de al pune repede...
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
AlexaM spune:
Sirena, sirena ...confirm si eu. Am vazut azi sirena Nikolici si Karinutza-pisicutza...
Si daca o mai auziti (cititi) pe CD ca zice ca Mikul e slab sa n-o credeti...e dolofanel si pe la falcutze, si pe la piciorushe...si manutele...ah ce mancabile sunt...
. CD imi pare rau ca te-am obosit...data viitoare vin mai aproape de tine...promit solemn..
Ada, sper sa treaca repede mucisorii...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
CD27 spune:
Alexa eu nu mai am antrenament
si fara gluma cred ca si de la caldura, nu prea o suport bine
ma doare capatzana
Nikole ai pierdut un moment super, Alexa a pus mana un pic pe Mik si Matei ...moaaa imediat si-a cerut drepturile, ca doar e mami a lui, Alexa, a fost super scumppp
cat de iubaret poate sa fie, n-am mai vazut pana acum un bebe atat de mic sa-si manifeste dragostea pentru mami
, a...si e si un pupacios, am vazut cum a vrut sa si-o pupe pe mami pe obraz![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici cd daca iti dau un nino nino de a lu fii mea acum uiti ca ai facut misto de mine Sunt sirena pt. ca sunt suplutza....am tzinut dieta( de ingrasare) ca sa dau bine la plaja la bulgaroi. Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
pentru cine vrea sa tina dieta ...va recomand eu una ...pe care am tinut-o acum 2 ani...
v-am mai scris de ea ,...dar atunci nu prea era de actualitate ...
Iata si linkul : SUPERDIETA
si iata si pozici cu rezultatele ei : aici (mai jos pe pagina)
LE: Cine nu reuseste sa scape de kilogramele in plus pina termin eu cu alaptatul....poate se gindeste sa o tina o data cu mine ...ca eu sunt hotarita sa o tin din nou..si am mare nevoie de un grup
de sprijin ...altfel sansele de reusita sunt minimeLIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
In alta ordine de idei...multumim mult de urari
.....
....
Azi a fost ziua Izabelei...miine este a lui Stefan ..face 2 ani si 9 luni
.
Cred ca facem o noua incercare de a-l da la gradinitza...am asa o frica 

Si sa nu uit : CINE MERGE VINERI IN BABY EXPO??????????? ...punem si de o INTILNEALA IN TINERETULUI
?????????
LIDIA
de
AlexaM spune:
CD imi pare rau ca nu te simti bine...
sa preaca.
Nu stiam ca fi-miu e asa posesiv...tre' sa am grija...![]()
Mamidestefan, eu sigur ma bag la superdieta cand opresc alaptatul si eu...pana atunci asa catinel-catinel mai dam, sper, cateva kg jos...![]()
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
babytza spune:
Hello si de la noi 
Am bantuit iar parcurile , dar de data asta cu program de vara. Dimineata de la 10 la 12 si apoi de la 5.30 la 8. Noi suntem bine, piciul a fost cuminte si nu a mai fost marait deloc azi. Se pare ca totusi nu vine inca dintisorul.
Mimihoo tinem pumnii la cura 

Alexa felicitari micutului !!!!!!!!!!!!!!!! 

ratonelu noi suntem experti in schimbat pampers si imbracat cupil pe burta , intr-o parte si in picioare
numai pe spate nu ![]()
Ramo ti-a mai trecut maseaua ? 

Imi pare rau, stiu cum e cu durerile astea.....abea am scapat de o nevralgie 
Laura un scump si un dulce Andy
Vroia sa iti fie si el de ajutor, dragul de el 
Alina ma bucur ca nu e nimik grav cu bubitele alea 
Joy sper sa va treaca repede si sa veniti si voi in parc la joaca , pe paturica 
" Nu e voie ! " Si mie mi se pare o regula sfanta sa nu se bage cineva peste tine cand discuti cu copilul. Adica eu sa spun NU si tati ( de e xemplu) sa spuna DA ....e complet gresit. Pai nu mai intelege saracul nimik...sau si mai grav , intelege exact cum stau lucrurile si cat de usor manevrabili suntem...ca sunt niste smekerasi care pricep imediat cum sta treaba si care ne sunt punctele sensibile . Mamicile care sunt la al doilea copil stiu exact cum stau lucrurile cu micutii manipu.lanti
Si nu mi se pare ok nici sa nu ii dai voie de obicei cu ceva (cu telefonul de exemplu), dar in vizita sau in oras sa cedezi si sa il lasi, doar ca sa stea cuminte cat esti acolo, ca iar nu mai intelege cupilul ce vrei .....
Si nici nu s-a bagat peste mine cand am certat fata, chiar daca nu era de acord 100% cu ce spuneam. Nu a zis nimik in fata ei , nu m-a contrazis de fata cu ea. Am vorbit despre asta cand eram singuri. Si la fel am facut si eu. Ca altfel se duce naibii autoritatea parintilor in fata copilului.
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
mamidestefan spune:
sabinel Mamica draga ..ia morcovetele ala de la Amalia ...ca are dintzoci si musca din el ...Doamne fereste ...sa nu se innece...
Stefan nici la 2 ani si 9 luni nu reuseste sa manince morcov crud ...i-am dat de multe ori...il rontzaie in gura juma de ora ...apoi il da afara ...ca nu reuseste sa il inghita.
LIDIA
de