Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 16
nikolici spune:
lidia deci nu am timp de citit dieta...dar am salvat o in favorites sa ma uit maine.
Dar m-am uitat la pozeeee LA BEFORE AND AFTER...nu cumva te-ai infometat?De unde stii cura asta?Cine a recomandat o???
Se vad foarte foarte bine rezultatele...offf Lidia acum or sa fie numai sirene pe langa mine si eu voi parea mica o mica balenutza si asta din cauza ta ca ai divulgat secrete de stat![]()
LA MULTE LUNITZE IZABELITEI MICI SI FRUMOASE
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Sabinel vai ce ras molipsitor ai !!!!
e o scumpa Amalia cu morcovul 

Pooooop o sirena 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici lidia deci nu am timp de citit dieta...dar am salvat o in favorites sa ma uit maine. Dar m-am uitat la pozeeee LA BEFORE AND AFTER...nu cumva te-ai infometat?De unde stii cura asta?Cine a recomandat o??? Se vad foarte foarte bine rezultatele...offf Lidia acum or sa fie numai sirene pe langa mine si eu voi parea mica o mica balenutza si asta din cauza ta ca ai divulgat secrete de stat LA MULTE LUNITZE IZABELITEI MICI SI FRUMOASE![]() Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
deci...am mincat de am spart ...dar numai din alimente permise...
si am alergat toate parcurile cu Stefan in carucior ...
cam asta a fost in 2 cuvinte superdieta mea...
cit priveste sirenele ...lasa-le in pace...tu ai farmecul tau
..asa cum esti ...mie mi-ai picat tare draga
...abia apoi am vazut ca esti Sagetatoare
ca si soatzaLIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
300 spune:
va pup si io de pe mobil. Tocmai am readormit bebelina. Au fost niste amici la noi si ne-au ajutat sa punem plase de insecte. Am stat cu ei pe-afara la o tigara si anda a adormit in wrap fara baie, fara sa suga... probabil de la atata ras si joaca.
Am ajuns si la dentist, m-a consultat din mila desi era cu ultimul client pe scaun. Trebuie sa iau amoxicilina, am o infectie. Maine fac si o radiografie.
joy am citit de voi, sa-i dai medicamentul
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
_irina_ spune:

Deea are febra 39.5 rectal!!! I-am dat nurofen, i-am pus numai o bluzica cu maneca scurta si scutecelul pe ea si sosetele cu otet!
Cand sa o mai verific?
Ce sa ii mai fac???
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici lidia alaptai??? Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
da ...in prima saptamina nu s-a simtit mare schimbare de "productie" ...
dar in a doua a scazut destul de mult ...
asa ca am mai suplimentat si cu biberonul..
eram si in plina diversificare..
la o luna dupa ce am terminat dieta.. Stefan s-a intarcat singur..ca era aproape nesemnificativ ceea ce mai gasea la tzitzi.
concluzia ..nu o recomand atunci cind alaptezi ...risti sa pierzi laptele..sau sa se intarce bebe ..ca in cazul meu.
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Nausica spune:
Apuc sa citesc, dar nu apuc sa scriu, asa ca ma reped acum si sper sa tin minte macar jumate din ce-am de zis.
Joy, imi pare rau ca Sofia e bolnavioara.
sa-i treaca. Ce tare ca ati fost la ski!!! La mine a fost primul an, de cind aveam 2 ani (
) cind n-am skiat. Iar cu chestia cu "apa" m-ai dat gata. Deja am ajuns acolo? Deci Sofia e primul bobocel vorbitor? (Vorbitor de cuvinte, vreau sa zic).
Apropo de "nu e voie". (Stiu ca am mai povestit chestia asta, nu mai stiu daca pe forum sau in privat, deci iertati-ma ca ma repet, daca o fac). Am un prieten care si-a crescut copiii evitind pe cit posibil cuvintul "NU" si propozitiile care il contin. Si, cel putin la copiii lui, a functionat f bine.
Paranteza: soacra mea citeste tot soiul de carti din astea cu cristale, bioenergie, karma, chakre, zodii, vibratii bla bla. Si ne mai ia si noua din cind in cind cite-o carte din asta - toate ajung in baie. Intr-o zi, deschizind-o absolut la intimplare, am avut surpriza sa gasesc cam aceeasi teorie a prietenului meu, exprimata "energetic" ca sa zis asa. Spunindu-i copilului "nu face asta/cealalta" directionezi spre el o energie negativa, care bruiaza mesajul pe care vrei sa il transmiti copilului. De exemplu, daca il vezi ca se pregateste sa puna mina pe fierul de calcat, in loc de "Nu pune mina", trebuie sa-i spui "Arde."
Alt prieten mi-a explicat mai frumos teoria asta cu "nu": orice bariera ii pui copilului tau, la un moment dat va trece peste ea. Asta e treaba copiilor, sa treaca peste bariere. Deci nu spune "nu" (=bariera), invita-l in schimb sa faca un ocol, deviaza-i atentia sau pur si simplu da-i altceva de facut.
Exemplificarea am vazut-o intr-o zi in parc, plimbindu-ma cu Ania. O mama cu baietelul ei de 2-3 ani. Se apropie de o balta. Cel mic da sa calce in ea, mama ii spune: "Ocoleste". Simplu ca buna ziua. Eu i-as fi spus "Nu calca in balta", care ar fi fost aproape o invitatie.
Eu nu cred ca am sa reusesc vreodata sa fac asta. Dar o sa ma straduiesc. Ceea ce fac de pe acum este sa ii explic Aniei "de ce". Chiar daca nu pricepe mai nimic.
Cred ca in loc de "nu e voie" se poate spune "mami se supara daca faci X" sau "pe mami o doare daca faci Y". Stiu ca "NU" pare mai eficient. Dar cred ca e eficient pe moment. Dupa ce trece uimirea, copilul va continua sa faca ceea ce facea.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
300 spune:
am limita de scriere. voiam sa zic ca medicul s-a gandit probabil la vreo infectie.
babymom cat risc luand ketoprofen? nu mai pot de durere. stiu ca e voie ketorolac dar uite ca am la indemana ketonal, nu stiu unde am pus ketorol. solpadeine e apa de ploaie, a tinut cam jumate din timpul ketonalului daca nu mai rau. multumesc anticipat
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Nausica spune:
Aaa si Cipi se ridica in picioare. A inceput la capul patului nostru, tatoneaza de vreo luna de zile tablia patului (dindu-se cu capul de ea, la inceput, ca sa vada cu cine are de-a face), s-a apucat de tablie si s-a ridicat.
Iar astazi a reusit sa se ridice in tzarc. S-a sprijinit cu capul de plasa, s-a proptit bine cu miinile, pina a ajuns la unul dintre inelele de sus. Apoi a fost floare la ureche. Si tot azi a invatat si sa se lase jos in fund.
Eu am privit-o absolut inmarmurita. Acum 3 zile nici nu mi-ar fi trecut prin cap ca o sa faca asa ceva. Si are o tactica incredibila. Probabil ca asa se ridica toti puiutii, dar eu as putea sa jur ca vorbeste singele de alpinista din ea.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)