Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Sara buna, sara buna, ca mintenas ii dimineata!

Citat:
citat din mesajul lui _irina_
... de la ce varsta ar cam trebui sa priceapa ca NU E VOIE?

Irina, stimatul Dr. Sears spune ca de la varsta de 7 luni copilul intelege interdictia, daaar... asta nu inseamna ca daca intelege ca nu e voie, va si asculta.

Ia uite ce am patit eu cu Dragos: am fiert niste cartofi in coaja, si pt. bebe nu statea singurel, m-am dus sa-i curat de coaja pe covor in living ( covorul vechi al soacra-mi fiind singurul "mobilier" din incapere ), unde copilul sta de obicei si se joaca cu jucarelele lui. Da' sa nu va imaginati ca m-a lasat sa-mi fac treaba linistita si el sa-si vada de-ale lui. Nu frate - el sa puna mana pe cartofii fierbinti! Am tot spus eu pe diverse tonuri ca nu e voie, ca arde, arsh! Pana nu l-am lasat sa puna mana si s-a convins pe propria piele ( la propriu ), nu s-a linistit. S-a lasat cu plansete, dar acum cand spun arsh! isi retrage mana de pe orice. Deci lectia a fost cu folos.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nausica tare bine ar fi sa functioneze si la noi aceasta teorie, dar din pacate suntem atat de obisnuiti sa spunem direct NU .....e greu sa ne obisnuim sa ne scoatem cuvantul asta din vocabular....Stiam o gluma pe tema asta , o scriu pe scurt: "Un pustiulica este intrebat intr-o zi in parc cum il cheama, cum il striga mami acasa...si el raspunde cu zambetul pe buze : Gabi-nu !!!!"
Dar e foarte adevarat ce spui tu , am incercat si eu cu Valentina aceasta metoda si asa este , e mult mai usor sa ii explici ceva in felul acesta. Si cu David imi iese de multe ori incercand sa ii distrag atentia cu un obiect pentru a-i indeparta privirea de la altul pe care eu il consider interzis la varsta lui. E atat de absorbit de noul obiect ca nici nu isi da seama ca eu l-am pacalit si i l-am luat de fapt pe cel pe care il dorea Functioneaza minunat !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
lasa dare argintii pe unde sta. de fapt si radu... unul din nas, altul din gura...

Hi-hi-hi! Ca melcii, Ada. Si Dragos la fel: toate bluzele mele sunt cu urme de melc, mai ales pe umeri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
lasa dare argintii pe unde sta. de fapt si radu... unul din nas, altul din gura...

Hi-hi-hi! Ca melcii, Ada. Si Dragos la fel: toate bluzele mele sunt cu urme de melc, mai ales pe umeri.

Si noi la fel suntem....bale peste tot

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ELENICILOR SI CONSTANTINILOR

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

va poop si va urez o noapte bunaaaaa

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

[...] Nu i-am dat, poate am gresit, este vorba de Sumetrolim. Poate babymom stie ce-i cu el.

Joy, Sumetrolimul este Biseptol si intr-adevar are ca efecte adeverse greturi si varsaturi, dar daca spui ca nu i l-ai dat... Pt. ce l-a recomandat medicul, ca n-am prea inteles? Scaunele apoase si nedigerate pot sa insoteasca eruptia dentara, dar poate n-ar fi rau sa mai faci niste analize mai detaliate sa nu fie vorba de altceva mai complex.

Mergi la inceput

La multi ani celor care poarta nume de sfinti , Constantin si Elena !!!!!!!!!

Eu ii serbez azi pe sotul si pe fratele , se lasa cu party !!!!

Poze

Mergi la inceput

La multe lunite Vlad de freshnana , Vlad de ankussa , Vladimir de amik , Daria de lenyi , Eric de Mambship , Elena de iepurila !!!!!!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Ramo, Ketprofenul e un antiinflamator din aceeasi clasa cu Ibuprofenul ( care se poate da la copii ). Cu siguranta trece in lapte, dar nu stiu in ce proportie. Daca nu mai poti de durere, eu cred ca poti sa iei; o doza nu cred ca poate cauza probleme copilului.

Mergi la inceput