Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 18
babymom75 spune:
Unde e Cosmy sa o pot vota pe Maya?
Cooosmy, inveti? Ia arata-te sa putem vota!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
laureta spune:
Test negativ, mi am luat de o grija
Dar fierb, sunt ca un butoi de pulbere mai am putin si fac poc
Bianca a inceput sa reactioneze daca i atrag atentia sa nu faca ceva, adica lasa capul in jos si se face ca plange
, se uita daca ma uit la ea si dupa aia bazaie ca lumea
Inisa mea are afte de data asta, febra 38, oare ma voi linisti vreo data cu doi copii
Paula eu eram cea care vroiam sa ma duc la dr Hamid la Medicover si m am razgandit, n am ajuns ca fetele au facut varicela. Dar tb sa ajung , si am un chieeef
. Nocom mi a recomandato pe Dr Magda Petrache da nu o gasesc pe lista doctorilor ca sa fac programarea, io fac singura cu parola ( asa faci si tu?)
joy multa sanatate printesei, e o dulce 
ratonelu iti arde de vise erotice haaaa![]()
moni daca te duci la intalneala las somn de cupil las tot si vin
babytzule sa nu mai zici cuvantul odisee ca io lesin![]()
freshanana unde esti cuscra? faci tortul nu i asa?
sabinel e dulce pitica cum plange cand i iei morcovul
nicolici hai bre lasa modestia ca esti sirena care alaptezi
mamidestefan La multi ani pt puiutzi tai
, dar n a mers la cresa bine sau cum? A fost bolnavior?
Laurici super Andy ![]()
Ada baga Colargol sa vezi ca usuca
Boo io is experta in a pune pampersul in picioare
, daca sta jos e ca o caracatitza
Ma duc sa stau ghem ma doare asa rau burta asta
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Joy21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Joy, Sumetrolimul este Biseptol si intr-adevar are ca efecte adeverse greturi si varsaturi, dar daca spui ca nu i l-ai dat... Pt. ce l-a recomandat medicul, ca n-am prea inteles? Scaunele apoase si nedigerate pot sa insoteasca eruptia dentara, dar poate n-ar fi rau sa mai faci niste analize mai detaliate sa nu fie vorba de altceva mai complex. Mama lui Dragos si a lui Victor |
Multumesc pt raspuns. Diagnosticul pus de dr. (la telefon) a fost de enteroviroza.simptomele la Sofia sunt scaunele apoase, cu mucus si secretiile nazale abundente. Totusi astazi am dus si o proba din pampersul ei pt un ex. coproparazitologic, maine vom avea rezultatele. Dintisori are 4, iesiti de mai demult si nu se intrevad altii curand.
, si multumesc pentru sustinere Aly_c, Bitza, Babytza, CD27, Nikolici, Ramona, Nausica si cine am mai uitat.Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
David Lloyd George
Nerantula spune:
Babymom, daca mai esti prin zona, am si eu o intrebare: i-am dat de cateva ori lui Gruia cereale Milupa cu banane si lapte inclus si a facut cateva pete rosii in jurul gurii, care au trecut in cateva minute. Apoi nu i-am mai dat. Acum vreo 2 zile am incercat sa-i dau niste Fagaras, au aparut din nou acele pete. Presupun ca este vorba de o alergie (sau intoleranta
) la ceva din lapte.
INSA, daca ii adaug 2 lingurite de iaurt in piureul de fructe sau 2 lingurite de smantana in piureul de legume, petele nu apar. Acum nu stiu ce sa fac, sa continui sa-i dau iaurt si smantana sau sa scot toate lactatele din meniu?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Nerantula spune:
Votat Maya! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
babytza spune:
Laureta
si promit sa nu mai spun cuvantul acela ![]()
Nerantula
Ce mai faceti ? 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
_irina_ spune:

tocmai a vomitat tot ce a papat de azi de la pranz, si eu ca dobitoaca asteptam sa isi faca efectul nurofenul siropel.
I-am pus nurofen dar supozitor si a ramas la sosetele si pampers.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
babytza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui _irina_![]() ![]() tocmai a vomitat tot ce a papat de azi de la pranz, si eu ca dobitoaca asteptam sa isi faca efectul nurofenul siropel. I-am pus nurofen dar supozitor si a ramas la sosetele si pampers. |
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya