Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Deea are febra 39.5 rectal!!! I-am dat nurofen, i-am pus numai o bluzica cu maneca scurta si scutecelul pe ea si sosetele cu otet!

Cand sa o mai verific?
Ce sa ii mai fac???

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Iti spun ce ne-a spus noua pediatra sa facem, cand a avut asemenea febra: 3.5ml nurofen la 6 ore + un supozitor cu paracetamol la 8 ore. In plus, noi l-am imbaiat in apa mai recisoara, adica apa la inceput avea 37grd, apoi am scazut-o treptat cu cateva grade. Imbracat lejer, neacoperit.
De la ce crezi ca face febra?
Multa sanatate!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

tocmai a vomitat tot ce a papat de azi de la pranz, si eu ca dobitoaca asteptam sa isi faca efectul nurofenul siropel.
I-am pus nurofen dar supozitor si a ramas la sosetele si pampers.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Pune-i si niste comprese umede pe frunte, daca le suporta ... nu intra in panica, mami, o sa treaca!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Babytza si ... am dat in boala lecturii, in momentele libere, daca tot mi-am umplut biblioteca de carti de la Adevarul
Edit: tocmai am terminat 'Dracula' si nu prea imi vine sa dorm acum

Sabinel, ai comandat cartile?

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Vazut norutza scumpica si morcoveatza , ce mai rontaie ea acolo morcovelul!

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Fetelor, am tot uitat sa va intreb, nu va plac bijuteriile de la semnatura mea? Nu am primit nici un feed-back ..

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

no, m-au lasat astia fara net si tastez de pe tel. noroc ca am tastatura qwerty.
lidia eram langa ea si vedeam ce face.
babytza soata rade numai de rasul meu cateodata.
multumesc tuturor pt complimente. ma bag la somn ca ma enervez cu netul portocaliilor.
nerantula ne e dor de gruia

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Am votat-o pe Maya! Multam babytza!

Nerantula, e posibil ca acele pete sa fie o forma de alergie la proteinele laptelui de vaca. In cazul iaurtului si smantanei proteinele sunt modificate de fermentatie si nu mai sunt atat de alergizante. Acum nu stiu ce sa zic... mi-e greu sa dau sfaturi din astea drastice, dar eu am ales sa nu-i dau produse lactate lui Dragos deloc, pana dupa un an. Nu vreau sa risc nimic si nu vreau sa-mi reprosez mai tarziu ca din cauza mea ar putea avea probleme. Are vreme dupa aceea sa manance toata viata lactate. Poate ar trebui sa mai ceri si alte pareri, dar avand in vedere ca si Gruia a fost cu dermatita aceea atopica si inca intr-o forma destul de urata... nu stiu, mai bine lasa-l si tu cu lactatele pana implneste 1 an, mai ales ca tot ce-i trebuie ia din laptele tau, intr-o forma optima pt. imunitatea lui in formare.
Acum iaurtul si smantana ar fi mai mult pt. o mai mare varietate a gusturilor, nu neaparat pt. aportul de nutienti ( ma refer la copiii alaptati ).

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Fetelor, am tot uitat sa va intreb, nu va plac bijuteriile de la semnatura mea? Nu am primit nici un feed-back ..

Hypnotic Parade

Nerantula, mie-mi plac chiar foarte mult, mai ales cele cu sticla de Murano, care e preferata mea. Mi-ar placea cateva din ele, dar acum... nu se poate... am alte prioritati - n-am mobila, n-am covoare, n-am perdele, iar bijuteriile la ce mi-ar folosi acum? sa ma impopotzonez cu ele cand stau singura-n casa? Poate dupa ce ma intorc la serviciu te contactez sa ma innoiesc putin. Acum mi-am dat jos si cerceii si lantul pe care le purtam constant ca ma tragea Dragos de ele ( mai sa-mi rupa urechile ).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Hypnotic Parade

Nerantula, mie-mi plac chiar foarte mult, mai ales cele cu sticla de Murano, care e preferata mea. Mi-ar placea cateva din ele, dar acum... nu se poate... am alte prioritati - n-am mobila, n-am covoare, n-am perdele, iar bijuteriile la ce mi-ar folosi acum? sa ma impopotzonez cu ele cand stau singura-n casa? Poate dupa ce ma intorc la serviciu te contactez sa ma innoiesc putin. Acum mi-am dat jos si cerceii si lantul pe care le purtam constant ca ma tragea Dragos de ele ( mai sa-mi rupa urechile ).

Aaaa, nu faceam propaganda pro-vanzare, nu e site-ul meu, ci al unei prietene, eram curioasa numai daca au fost remarcate, mie imi plac foarte mult, insa nici la mine nu se poate acum, din pacate, poate pe la mijlocul verii sa mai pot misca ceva in front, pana atunci ..

Multumesc de raspunsul cu alergia ... mai cercetez ...

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Si mai am o intrebare: cand incepem sa le dam bebelusilor incaltaminte cu taloneta? Gruia e acum 90% din timp cu talpile goale, spre mirarea/consternarea/admiratia/dezacordul mamicilor si bunicilor din parc, insa sunt cazuri cand l-as incalta cu ceva, i-am luat niste sandalute cu taloneta, din piele, dar merge impiedicat rau in ele, saracutul

Hypnotic Parade

Mergi la inceput