Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 14
gaia.nevia spune:
ia uite la ce www.youtube.com/watch?v=e3R9IpAQ6xo&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Echasingthefrog%2Ecom%2Fcatalog%2Fvideo%2Ephp%3Fvid%3D594&feature=player_embedded" target="_blank">filme ma uit io cu Teo ca sa vedem bemweuri la laptop (cerere fierbite de cate ori vede calculatorul):
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
_irina_ spune:
Foarte frumoasa intalneala din IOR!
Bebicii care mai de care si mamicile fotomodele.
Nikolici, unde e nene burtica, eu nu am vazut decat
.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
gaia.nevia spune:
hello? nicio kukuvea? pai ce-i asta...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
CD27 spune:
io io
dar sunt o cucuvea cam lesinata, ma uit la bemveuri![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

nikolici spune:
si eu cu fii mea carlig una in alta![]()
SI EU NU MAI SUNT KUKUVEA....PT. CA SUNT SIRENA...DEAAA?
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici si eu cu fii mea carlig una in alta SI EU NU MAI SUNT KUKUVEA....PT. CA SUNT SIRENA...DEAAA? Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
bu-hu?bu-hu-hu? buuuuuu!
vreau sa va spui ca Sirena asa-i o fata de buna si milostiva! Mi-a luat pampersi si mi i-a si adus. me love you
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
nikolici spune:
JOY imi pare rau ca Sofia micutza e bolnavioara.Nu am inteles care e diagnosticul ei mai exact.
Imi dau seama prin ce treci, as vrea sa pot ajuta cu mai mult decat o parere de rau.
Am vazut si pozele...cred ca fetitza ta doarme unde o pui si nu alta.
Felicitari pentru cuvantul APA.Cred ca e prima din gasca noastra
nikolici spune:
matracucca da mai cu delivery special...cred ca i-am spus lu al meu pe drum vezi ca mergem la ada nu uita....cred ca din 2 in 2 minute, ca sa fiu sigura ca nu uit sa ii aduc baietzelului chilotzei sa nu fie ud la kuk.![]()
Noroc cu vecina ta de deasupra care mi-a deschis ca dc stateam dupe tine, cred ca maine imi deschidea i...cred ca e babeta de aia care vede si stie tot...oricum fata buna...upsss adika babeta buna.
CD27 spune:
nicole pai daca esti sirena, baga un nino ninoooo ca asa fac sirenele, am auzit eu![]()
Mami de Mikul Robert Constantin