Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ia vedeti fetelor aici:http://www.4club.ro/alocatie/
Poate,poate...

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am fost afara,acum gaza doarme..am facut si un pic de treaba

Irina la primul copil m-am certat constant cu toti bunicii,exact ptr chestii de genul asta,acum stiu lectia,hai lasa depresia ca e frumos afara

Vazut tura 2 de poze din IOR...superbi toti copiii

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!

Am vazut si eu pozele de la intalneala Superbi toti bebeii Multumim Lidia

Laureta tu recomandai un ginecolog de la Medicover? Stiu ca am citit o recomandare, dar nu mai stiu de la cine si am nevoie de un doctor ok pentru finuta mea care e in 6 saptmani :)
Pupici si ma bag sa citesc ca fi-miu si-a decalat azi somnul si a adormit acum 10 min

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Am venit fuga de afara ca a inceput o ploaieeeee
pe Andrei l-a prins soarele pe manutze si e rosu cu toate ca l-am dat cu crema cu SPF 30....si i-au aparut niste bubitze mici rosii acolo unde l-a prins soarele...sa fie tot de la soare sau altceva? pe restul corpului nu are deloc bubitze

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Vazut poze de la intalnire....superbe!!! adica protagonistii sunt superbi!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

INFO: in cazul in care doriti sa iesiti din tara cu bebe este obligatoriu ca acesta sa aiba pasaport individual (info de la agentie)

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

uhuuu, ce liniste-i p'aci... io incerc sa culc copii.
geeeeee... nicio sansa.

Teo dupa o placheta de coryzalia tot cu mucii-n brau este si a inceput sa tuseasca. Am dat drumul la Eurespal... 5ml acum la culcare. Sper in efecte miraculoase, ca nu mai poc!!! lasa dare argintii pe unde sta. de fapt si radu... unul din nas, altul din gura...

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

hello, am ajuns acasa dupa un lungggg drum sunt lesinata, lata pe canapea, mama a venit s ama ajute cu cupilul pe care se chinuie de-o ora sa-l adoarma

m-am intalnit cu alexa si nikoliciu in parc, de copii nu va mai zic ca stiti cat sunt de simpatici, pisicuta karinuta e o frumoasa si are o personalitateee sa te tii, iar matei roscatelul e un dulceee si o iubeste pe mami a lui de nu mai poate si mamicile sunt niste simpatice, dar m-au facut sa merg de mi-a iesit limba

irina te inteleg perfect, chiar in we ne-am ciondanit cu mama, ma rog...ea s-a suparat ca i-am zis sa nu-l mai tina pe Mik numai in brate, vine la noi si vopilul vrea sa traga de una de alta, mama ii zice nu te lasa mami cu tati, hai la bunica ca te lasa sa faci vrei, ii tot repet sa nu-l ai lase sa ii ia ochelarii, ea nimic, ce vrei sa fac copilul sa planga, ma enerveaza la culme...cel mai rau e la culcare, noi il invatatsem sa adoarma singur in pat, de unde....nu mai doarme neam

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara!

Nu am mai intrat de ceva vreme pe-aici Intre timp am fost la munte la ski unde ne-am simtit tare bine. Totusi de o saptamana Sofia e bolnavioara , are muci si scaune ff dese. Parca nu asimileaza nimic, mancarica iese din "sistem" asa cum intra, aproape neschimbata Mananca de regim si bea apa cat vrea. Astazi am dus si un pampers la analize ca nu se mai poate asa... Dr. ne-a recomandat un medicament kre are ca efecte sec "diaree si varsaturi" printre altele. Nu i-am dat, poate am gresit, este vorba de Sumetrolim. Poate babymom stie ce-i cu el.

De altfel Sofia nu pare f afectata desi are si episoade cand o doare burtica si mie mi se pare mai trasa la fata. Ce ma bucura este ca a invatat cuvantul "apa" si semnificatia lui. Cand ii e sete incepa sa strige "apa-apa-apa", ca sa ii aduc canita .

La semnatura sunt pozici noi cu Sofia, daca v-a fost dor de ea.

bobocimea si sper ca toti puii sunt sanatosi si voiosi si nu mai are nimeni pb. ca noi.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Joy imi pare rau sa aud ca micuta e bolnavioara, Sumetrolim i-am dat noi pentru infectie urinara, din cate am inteles eu e un soi de biseptol, n-a avut nici un efect advers si din cate imi amintesc i-am dat timp de vreo 2 saptamani

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput