Burtici fericite de septembrie-octombrie (59)
Raspunsuri - Pagina 12
biaz29 spune:
Buna dimineata mai timid si de la noi!
Mult succes fetelor la ecografii!
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+
techila spune:
O ZI MINUNATA VA DORIM, NUMAI CU VESTI BUNE SI MAMICI FERICITE!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (23+) de 2 oameni cu putze baietzesti
danangie spune:
Buna dimineata fetele,
Noi suntem bine.....aceeasi rutina ca in fiecare zi....o zi frumoasa tuturorr!!
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
santorini spune:
'Neata si multumim de !
Sa stii Elena ca depinde si de oras. In Constanta la maternitatea unde o sa nasc eu pretul e de 5000 de ron, pentru trei zile (daca stai mai mult se mai adauga cate ceva). Sper sa merite, adica personalul sa se comporte exemplar de banii astia!
Cristina si Ana Maria multa bafta azi la eco
Eu o sa vin maine in Bucuresti, sa fac eco morfologica la dr. Albu, sa imi tineti pumni! De abia stept sa il vad pe nazdravan!
Cristinaeu zic ca puteti sa mergeti si singurei in concediu, sa te mai relaxezi si tu un pic, la cat de nazdravan e Andrei! Prietena mea cea mai buna are un baietel la fel de atomic, de aproape trei ani si ei asa procedeaza. Fac un concediu singurei, in strainatate si unul in tara la munte cu el (ca de, noi suntem deja la mare). Cat despre insulele din Grecia eu am fost in Santorini (o insula f frumoasa si romantica, mai ciudatica, vulcanica, cu nisip negru) si in Creta (care e si cea mai mare si are niste plaje superbe). Am auzit ca si Corfu e f frumoasa si e mult mai verde decat celelalte!
Lutoniana esti super haioasa si eu mai umblu asa prin casa si surprind reactii!
23+ cu
nazdravanul meu
ralu0308 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Fetelor, e posibil sa trecem prin schimbari de la o zi la alta? Azi dimineata m-am trezit direct cu o mingiuta sub buric. Nu mi-am simtit pana acuma uterul la palpare, acum vad unde e mingea si o simt cu mana. Aseara era mai in interior. E posibil? A, si acuma dupa-masa mi-am cercetat buricul (ca ma cam uit zilnic sa mi-l curat de puful de la tricouri) si de la un buric mic si incalcit acolo inauntru, am descoperit ca imi intra tot degetul in el! Ce o fi asta? Am mai auzit eu ca la unele gravidute iese buricul. E de rau? Cand iese? Mami e ingrijorata ca eu am avut la nastere hernie ombilicala si nu cumva sa se intample ceva cu hernia mea. 18+ |
Neatza fetelor,
Eu stiu ca buricul iese de la 24 de sapt incolo...Eu sunt pe aproape si inca nu a iesit de tot:)
Raluca 23+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09
cristina_ana spune:
Woow, ce de majorete danseaza azi pentru mine! Zici ca ma duc sa nasc! Mutumesc fetelor de urari!!!!
Ellenuta, am vrut sa-ti zic ca m-am speriat si eu cand ai povestit de patania cu Eva.Sper din tot sufletul sa nu fie nimic ingrijorator. Poate doar o lipsa de calciu/magneziu.
Santorini, daca tot vii maine in Bucuresti, poate ajungi si la Baby Expo, ca se deschide de maine la Sala Polivalenta. Eu cred ca am sa ma duc de dimineata.
Iti tin si eu pumnii pentru ecografie!
Anamaria, bafta si tie la eco!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana )
POZE
ralu0308 spune:
Sunt asa de somnoroasa dimineata asta .... asta micu nu m-a lasat sa dorm de pe la 4 azi dimineaza. Sper sa nu fie asa matinal si dupa ce se naste
Iar seara cand vad ca stati pana la 11-12, mi se pare o eternitate, desi eram o pasare de noapte..dormeam pe la 2-3 noaptea, de cand cu BB in butica la 10 parca apasa cineva pe butonul OFF si adorm
Raluca 23+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09
anadomnica spune:
Neata fetele, si bafta multa la controale fetelor ce merg astazi .Sa veniti cu vesti bune sa ne bucuram cu voi
Si eu ajung vineri la control la eco si am emotii... aseara am visat si urat din cauza asta, ufff. Sper sa ma linistesc, nu mi-am mai vazut bebe de dinainte de Pasti, nici nu il simt inca (foarte, foarte rar niste bulbuci prin burtica, poate e el) si nici rau nu imi mai este ca in primul trimestru macar stiam ca daca mi-e rau ii e bine lui bebe. Acumm.... pe lipsa asta de "comunicare" cu micutul meu... parca nici nu sunt gravida. Doar niste intepaturi prin burtica parca ma atentioneaza. Abia astept sa ajung la faza la care sa-l simt si eu zilnic.
Pup fetili
Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
Roxxy80 spune:
Neata si de la noi!
Nu am mai reusit sa intru de ceva vreme pt ca umblam de nebuni toata ziua (mai putin intre 2 si 5 cand tragem pe dreapta eu, Matei si piciulina). Doamnelor, recunosc cu mana pe inima ca m-am facut o mare puturoasa de cand am parte de atata ajutor. Si sa stiti ca e f usor sa te obisnuiesti puturos .
Ma simt excelent de bine. Pe pitica o simt cel putin de 2 ori pe zi (in special noaptea ). Matei nu si-a mai spart nici o parte a corpului intre timp , deci trai pe mine.
Cristina, Anamaria, va tin pumnii stransi azi sa veniti numai cu vesti exceptionale . Cristina, pt tine ma rog in mod special sa nu-i fi crescut vreo puta .
Hai sa raspund si eu la cateva pb dezbatute pe aici, dar raspund pe scurt. Nici noi nu recoltam celule stem (optiune personala dupa ce am studiat mai mult problema).
Daca as avea banuti as opta pt o maternitate privata, dar numai si numai daca as sti sigr ca sunt f bine dotati cu aparatura in cazul in care ar aparea probleme cu bebe.
Monikus, un mare . Am vazut c aai intrebat de mine. Imi pare rau ca inca nu te simti f bine, mai ales ca nu te ajuta deloc caldura asta infioratoare.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 23+
claucia spune:
Buna dimineata si de la noi.
Cristinica te inteleg perfect cu nevoia de evadare, o cunosc atat de bine...eu de ex mai am cate o jumatate de zi cand mai fug, ca azi de ex pentru ca ma duc la dr la 1 si pana la 5 jumate sta bona si ma duc la shopping city cu mama. In rest, nu o pot lasa nicaieri, nu am rude in afara Buc sa zic o mai trimit sa respire aer curat si parintii lucreaza. Dar te inteleg bine.
Si eu fug dupa ea, si e tare greu cu burtica mai ales. Iar pe ea o apuca fuga si rasul cand este cu prietenii ei de aceeasi varsta si nu mai asculta de parintii ei obositi - adica eu. Multa multa bafta astazi la eco si te asteptam cu vesti bune si foarte bune despre printesa din burtica. Scoatem fetele cu pampoane dar in short list nu le gasesc.
Anamaria bafta la eco, considera domnisoarele ca dau din pampoane si pentru tine, si te asteapta cu vesti!
Ellenuta imi pare rau ca asa rea ti-a fost cezariana, asa am spus mereu, e atat de subiectiva experienta...si la un tip de nastere si la celalalt am auzit si cazuri f usoare si f grele. Dar oare cum s-o evita acel pliu despre care spui? eu nu am deloc, iar taietura e impropriu spus pe burtica, e in zona pubiana, burta e intacta, iar in zona pubiana nu s-a format nici un pliu. POate slabisei recent, nu stiu ce sa zic...poate pleaca de data asta?
Roxxyyyyyy, ce mai faci, unde esti?
Madalina felicitari pentru baietel, eu te citesc cu drag pentru ca...esti foarte frumoasa
Clau 22+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2