Burtici fericite de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cristina ana bafta maine si sa ne scrii cum ajungi acasa ca noi suntem curioase ca niste maimute

Si acum iar v-ati culcat toate ? offff....nu poate sa schimbe omul un sfat, o vorba, o impresie cu voi ca nu stiti decat sa dormiti

Cea mai fericita 23 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna seara burtici,am vazut ca mai sunt destul de putine treze la ora asta
Noi am fost azi la ecograf si ghici ciuperca ce-i?Mi-a zis domnu dr ca am baiat asa ca in momentul de fata am trecut la semnatura pana joia viitoare cand ajung la morfo fetala si aflu sigur ce e
In rest am fost cumintei,nu prea ne-am miscat cred ca bebelicu era plecat in concediu,avem 387 gr,20s 6z,putin burtica cam incordata deci tratament cu nospa si ne mai vedem cu domnu dr peste o luna
In pozitia in care l-a prins pe eco si in poza se vede acolo un cuculet mic dar nu vreau sa mai dau sfoara la rude pana nu sunt sigura
Mie imi e indiferent,ma bucura si sa am fata ca ma ajuta si pe mine cand o fi mai mare dar si baiat sa duca neamu mai departe,sa dea DD sa fie sanatos si frumos.
va dulce si somnic usor

21+

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Madalina felicitari !!!!! ce mai conteaza ce este...important este ca toti bebelasii acestei odisei sunt asteptati cu atata dragoste.

Cea mai fericita 23 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata . Va invit pe toate la o .
Cristina bafta la eco de astazi si sper ca totul sa fie foarte bine, si sa poti merge in concediu.
Lutoniana esti o draguta. Esti prima pe ziua de astazi care m-a facut sa rad (bine ca sunt singura in birou).

18+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Fetelor apropo de mersul in concediu cu copii, eu am fost in Grecia si am vazut o familie cu un copil mic dar era si bunica cu el. Practic ea avea mai multa grija de copilas. Voi ati mai fost asa in concediu?

18+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata burticutelor!
Sunt emotionata azi ca merg la 4D si sincer am asteptat cu nerabdare momentul acesta. Sper sa fie totul bine cu bebe si sa aud numai de bine. Va pup o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Sa scoatem dom'le niste agitate:

Cristina_ana

anamaria1979

Si buna dimineata la restul

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Thanks a lot Monica!
In cazul meu se poate completa si cu isterizata cel putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna dimineata si de la mine,

Mai intai sa le urez multa bafta cristine si anamariei. Sa se intoarca cu numai cu vesti bune.

Eu una nu ma simt grozav nici azi. Sa speram ca nu o sa ma tina cu lesin pana la 40 de sapt.

Ne mai auzim ca a venit sefu ....

Va pe toate. O zi buna.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la o , suc sau ceiut ..

azi fac si cinste .. am ajuns la jumatatea drumului .. am implinit 20s!

ieri mi-am facut pofta cu cirese .. i-am dat si evei insa nu i-au placut .. le-a scuipat .. lucky me, hehe ..

grasunica bine ai venit! sarcina usoara si bb sanatos! mai scrie repede 4 mesaje sa scapi de moderarare.

anamaria, monikus durerile de dupa cezariana au fost urate rau, de ce sa mint .. abia ma asezam, ridicam din pat, 2 zile am mers cocosata .. mersul la wc era chin caci nu puteam sa stau pe wc din cauza de mizerie si trebuia sa stau cu picioatele flexate .. a durat cam doua saptamani sa merg normal, sa ma pot aseza normal. efort nu ai voie in primele 6 saptamani .. doar ridicat bb, pus la san, in patut .. in nici un caz sa ridici carutul in brate pe scari sau sa ridici greutati .. dr meu mi-a spus ca pot relua activitatea fizica (sala, abdomene) la 6 luni. eu nu am purtat burtiera caci auzisem ca face mai rau insa regret .. am ramas cu un pliu deasupra cezarienei de toata jena .. asta e ..

fetelor ... nu-mi vine sa cred ce preturi bune au maternitatile private in provinicie .. in bucuresti te indoaie la bani .. cel mai ieftin e la medlife .. cu nastere, cazare, se ajunge la 7000 ron ..

monikus cred ca de la caldura ti-a fost rau .. ai mare grija de voi.

miha nu am ajuns inca .. caut un neurolog bun .. ai vreo idee?

mada felicitari pentru .. nu stiu de ce dar eu te vedeam mamica de baietel .. sa fie sanatos si sa stea la mami in burtik pana la 40s fix! au inceput deja surprizele .. si la odiseea trecuta am avut parte de ele .. din baieti s-au facut fete, din fete baieti .. hehe

anamaria, cristina
sa veniti cu vesti bune de la eco!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput