Burtici fericite de septembrie-octombrie (59)
Raspunsuri - Pagina 13
ramsan spune:
Buna dimineata si de la Iasi!
Va doresc o zi superba!
Cristina si anamaria va doresc sa veniti numai cu vesti bune de la echo!
madalina felicitari ca e bine bebelushul! Important e sa fie sanatos.
Lutoniana m-ai facut sa rad cu pofta. Cred ca asa fac toti barbatii si eu il surpind pe al meu uitandu-se luuung si cu jind la mine (deh...ca are si motive pentru ca la noi se mentine diagnosticul de iminenta de avort si nu prea imi mai aduc aminte cum era treaba aia cu sexul).
Elle te rog sa ne tii informate despre Eva, da? Este foarte ciudat ce i s-a intamplat
Danangie numai atat, mami? Pai stau si tu cu noi la taclale (cand poti)
Monikus nu stiu in ce masura iti pot fi de folos, dar cauzele cele mai frecvente ale lesinurilor in sarcina sunt fie hipotensiunea fie hipoglicemia. Este foarte important sa mananci ceva acasa inainte de a pleca pentru mai mult de 2 ore fara sa mananci, sau sa ai mereu o bombonica si apa cu tine. Tu sum stai cu cele doua? Ca eu de ex. am probleme cu ambele, dar am invatat cum sa le tin in frau: dimineata beau o cafeluta buna cu laptic pt cresterea tensiunii si mananc putin si des in timpul zilei.
Felicitari mamicilor de gemenei ca vor primi banuti pentru fiecare nascut! Asa da guvern
Buricul, cam toate burticile pe care le-am vazut eu, la finalul sarcinii era ca si sters sau scos f bine inafara. Si eu l-am avut la fe, ba inca era si pigmentat (eu fiind bruneta e firesc) si in jos, catre pubis se lungea linea nigra (dunga neagra) care a disparut fara urma in cam 6 luni dupa nastere.
Ramona
Tudor Gruia 20+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
claucia spune:
Lutoniana ai fost foarte haioasa , sotul cu ochii in computer si speranta de cafea parca il si vad cum mai deschide un ochi mai mare, unul si mai mare ca mai vede cate ceva
Clau 22+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
Ioanna81 spune:
Citat: |
Ioana, sa stii ca se dau credite si cu avans 0. Dar ar trebui sa vii in garantie si cu altceva in afara de apartamentul cumparat. Sau pentru avans sa faci un credit de nevoi personale. Mie mi se pare ca preturile au scazut foarte mult. De ex. in Drumul Taberei gasesti apartamente de 3 camere cu 65.000 EUR. Cele cu 2 camere, bineinteles ca sunt mai ieftine. Eu zic ca acum e momentul sa cumperi ceva |
neata dragelor,
n-am stiut! o sa ma interesez atunci sa vad ce si cum pe piata.
Ioana 22+ cu
bebe Carol Ioan
Ioanna81 spune:
apropos... bebelul meu este foarte activ! noaptea (pe la 1) si dimineata (pe la 6)
ziceti-mi va rog ca nu o sa respecte orele astea si cand o sa apara in viata noastra! tin sa mentionez ca eu nu sunt cea mai matinala persoana de pe pamant
Ioana 22+ cu
bebe Carol Ioan
biaz29 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 apropos... bebelul meu este foarte activ! noaptea (pe la 1) si dimineata (pe la 6) ziceti-mi va rog ca nu o sa respecte orele astea si cand o sa apara in viata noastra! tin sa mentionez ca eu nu sunt cea mai matinala persoana de pe pamant Ioana 22+ cu bebe Carol Ioan |
Nu e neaparat sa aiba programul pe care il are in burtica. Sper ca tu vei avea parte de un bebelus linistit, dar cred ca cele mai multe mamici o sa-ti spuna ca dupa nastere poti sa-ti iei adio de la somnul de dimineata. Si de la cel de noapte, daca tot veni vorba.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+
ramsan spune:
citat din mesajul lui kemsy Alte rezultate cu steluta: TGP peste limita (f,f putin) si sideremia aproape de limita maxima. Ce stiti despre astea? Gianina 21+ cu Loris Stefan bebe |
Sideremia este fierul din sange. Adik stai f bine cu valoarea asta pentru ca in sarcina e nevoie de fier si cel mai des apare anemia feripriva pe la sfarsitul celui de-al doilea trimestru.
Mie mi s-a intamplat in sarcina cu Rares sa am lipsa de fier, si a trebuit sa compensez cu pastilute.
Ramona
Tudor Gruia 20+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Nu e neaparat sa aiba programul pe care il are in burtica. Sper ca tu vei avea parte de un bebelus linistit, dar cred ca cele mai multe mamici o sa-ti spuna ca dupa nastere poti sa-ti iei adio de la somnul de dimineata. Si de la cel de noapte, daca tot veni vorba. Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+ |
si eu sper sa fie linistit! da' nu prea cred ca nu are cu cine se semene cuminte. ca noi, nici unul, n-am fost usa de biserica.
Ioana 22+ cu
bebe Carol Ioan
iuliapapusa spune:
Fetele buna dimineata.As vrea sa va intreb ceva.De doua zile imi simt bebelina ca misca foarte jos, in zona pubiana iar in momentul in care misca simt o jena mare in vagin.E de ingrijorat, sau este ceva normal?A mai patit careva asa ceva?Nu misca prea jos?Este groaznic, mi-a rupt ovarele, nu vrea sub nici o forma sa se ridice mai sus 24 din 24 numai cu piciorele in ovarele mele, le-a zdrobit.Inainte apasam de cateva ori unde o simteam si se muta, acum fuge cateva minute si se intoarte repede la locul ei.Asa o sa fie toata sarcina?Aseara am facut si eu cu sotul dragoste dupa o luna jumatate de pauza din cauza colului si bebita mea se misca in acelasi sens ca si noi.Dupa 5 min nu am mai putut continua de ras.Nu stiu ce vom face.Dar dupa la fel aceasi jena in vagin.De la ce o fi?
+22 cu Stefania Gabriela
santorini spune:
Cristina sa sii ca neaparat vreau sa trec pe la Baby Expo, chiar ma bucur ca se deschide de maine! Mersi de informatie
Ana Dominica stai linistita ca eu l-am simtit pe la 21 de saptamani, si tot asa ca niste bulburuci. Sigur e bebe!
Madalinafelicitari pentru copilasul sanatos (baietel sau fetita, vezi tu la eco morfologica).
Vad ca sunt destule fete care nu vor recolta celule stem (si mai ales vad ca s-au informat). Si eu din ce in ce citesc mai multe articole pe tema imi creste convingerea ca e mai mult o afacere!
23+ cu
nazdravanul meu
mada23 spune:
Neata si de la noi
Tinem pumnii pentru fetele cu eco, sa veniti cu vesti bune
Si la mine buricul e un creater imenssssss , daca se mareste in ritmul asta am sa dau mana cu bebe
O zi minunata sa aveti!
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea grasunu'
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic www.pregnancy-layouts.com/countdown/images/index-Month-10-Year-2009-Day-24-ImageID-3-String-My%20ghiocel%20is%20come.jpg" target="_blank">ghiocel
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "