Burtici fericite de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cristina o sa-i fac niste investigatii caci m-am speriat de moarte .. in viata mea nu am simtit asa ceva ... brr .. nu doresc nimanui.

ralu si eu seara cad lata .. dupa serviciu, alergat pitix in parc, baita .. imi fac un dus si pe la 11 ma bag in pat .. zic sa vad si eu CSI .. ti-ai gasit .. in 10' sunt lemn ..

clau asa e .. fiecare organism resimte altfel .. si taietura mea e "bikini line" .. dar mi-a ramas burtica asa deasupra .. ca un fel de pliu .. poate scap de el acum ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

mada23 m-am prapadit de ras: fain de dat mana cu bebe
santorini - sar'mana de raspuns asadar... mai am timp pana sa o simt mai consistent abia astept

Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Anadomnica am uitat sa iti spun, si eu am simtit-o pe Princess II cam pe la 19-20 chiar de saptamani bine bine. Acum o simt si la mana. Si mai e si a doua sarcina. Ori sunt eu mai nesimtita ori e de la placenta pozitionata anterior

Clau 22+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ia uite, oameni care mai fac chestii trestii cu sotii lor. al meu nici nu vrea sa auda. "daca pateste ceva?!?! lasa ca nu patim nimic 9 luni!!!" care 9 luni neica? dup-aia crezi ca mai ai cum!??!??!?!

Ioana 22+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

apropos... bebelul meu este foarte activ! noaptea (pe la 1) si dimineata (pe la 6)

ziceti-mi va rog ca nu o sa respecte orele astea si cand o sa apara in viata noastra! tin sa mentionez ca eu nu sunt cea mai matinala persoana de pe pamant

Ioana 22+ cu

bebe Carol Ioan

Asta sper si eu pt ca la mine dimineata inseamna ora 4

Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ellenuta imi pare rau de experienta ta cu cezariana ca a fost asa dureroasa. Banuiesc ca depinde de la un organism la altul. Am vazut ca intrebi de un neurolog bun. EU am fost la spitalul Bagdasar in Berceni la profesor Ciurea. Este dificil are o eticheta a consultatiilor de te doare capul dar merita. Sper sa-ti fie de ajutor. Din pacate am inteles ca spitalul este in renovari si de ex. dc cineva are nevoie de spitalizare mai bine sta acasa ca nu te poti reface in zgomote infernale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ce ziceti voi fetelor?????eu si sotul meu avem interzis de la inceput, am facut noi socoteala, am analizat profund situatia, si s-ar putea sa tocmai de Craciun. la vremea respectiva vom implini un an de lipsa, deci....asteptam sa vina mosu'

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (23+) de 2 oameni cu putze baietzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Apropo de buric, gaura de la al meu se micsoreaza, oare o sa iasa. Ca eu nu vreau, eram asa mandra de el!

23+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Cu sotii...numai eu lucrez saptamanal? adica cu sotul meu bineinteles cu cu toti sotii!

Clau 22+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza si de la noi
Fetelor care merg azi la eco multa multa bafta si numai vesti bune
Multumesc fetelor pentru felicitari asa am zis si eu sanatos sa fie,insa bunicu a fost cel mai fericit
L-am intrebat ieri pe doctor de ce il simt asa jos pe bebe si a zis ca din cauza ca sta el cu funduletu acolo,asa ca nu cred ca mai trebuie sa ne ingrijoram,mai ales ca el se pune unde ii e lui mai bine si noua mai rau ca pe ficat de ex
Stie cineva din fetele care stau in Buc unde este situat Centrul Euromed?? stiu ca in sec 2 dar nu stiu cum sa ajung acolo si imi trebuie cateva puncte de repere
Sa aveti o zi minunata

21+

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput