Burtici fericite de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Cu sotii...numai eu lucrez saptamanal? adica cu sotul meu bineinteles cu cu toti sotii!

Clau 22+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

se pare ca da! pana acum cel putin! al meu e speriat de bombe sa nu pateasca ceva fii-su asa ca... am calculat acuma si o sa astept si eu cu interes Craciunul de anul asta

Ioana 22+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Servus burtici si multa sanatate bebelusilor din sau din afara burticii!

Intru sa o feliciti in mod deoseit pe clodut cu care ma stiu de la randunicile de 2008. Pupici multi si sanatate!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Citat din mesajul ioanei81
ia uite, oameni care mai fac chestii trestii cu sotii lor. al meu nici nu vrea sa auda. "daca pateste ceva?!?! lasa ca nu patim nimic 9 luni!!!" care 9 luni neica? dup-aia crezi ca mai ai cum!??!??!?!

Pai trebuie sa recunosc ca sunt in aceiasi situatie cu dragul meu sot. De cand am ramas graviduta a construit un gardut inalt in jurul meu e foarte protector si nu vrea sa auda de ... In fine am acceptat situatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza

Santorini, si al meu buric e la fel, el era frumos bagat inauntru pana acum, si deodata....se umple....si eu sper sa nu iasa afara....
si apropos de soti...noi in ultima vreme am avut un program cam incarcat, suntem mai tot timpul pe fuga, asa ca el nu prea are timp/ocazie sa ma "studieze" (in casa inca este racoare, deci nu putem umbla despuiati )...dar ma mai apuc eu sa-i arat cate ceva cand ne schimbam amandoi seara: IAA UITE CAT PAR MI-A CRESCUT PE BURTA, SAU CE BURIC CIUDAT AM, samd....si reactia lui: chiar trebuia sa-mi atragi atentia??!! "eu, in afara de burtica si sanii mai mari (normal ca pe astia i-a observat!), te vedeam la fel..."
nu stiu insa cum ar tb sa inteleg eu reactia lui: ca "love iz blind" cum se zice sau nu s-a uitat el niciodata prea atent la detalii de genu de pe corpul meu?? ce ti-e si cu femeile astea, cauta probleme unde nu sunt

Cristina, Anamaria, tinem pumnii pt azi!!

Madalina, felicitari pt BB sanatos!! sa stii ca si eu te-am admirat tare in poze, esti o frumusica!

24+ cu ursulica noastra PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata burtici!

Cristina, Anamaria, Santorini tinem pumnii! Sa veniti cu vesti minunate!

Si eu merg astazi la control si cred ca ne vom uita si la ce face bebita insa nu sunt in 'paranoia' caci de abia am vazut-o saptamana trecuta

Si pentru Claucio tinem pumnii daca am inteles eu bine ca astazi mergi la doctor!

Madalina, felicitari pentru baietel! Sanatos sa fie!

Monikus, imi pare rau ca nu te simti prea bine! Ai grija de tine!

Pupam toate fetele!

22+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Emy esti o dulce, mersi, dar merg la dr fara ecograf, cu care vorbesc, verifica colul probabil si ii spun ca mergem in Grecia. Si se uita pe eco.
Dar am si vazut bebita de 2 ori intr-o saptamana, cine mai e ca mine?

Clau 22+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Si noi am intrerupt... doar cand a spus doctorul.Dar acum intervine si printesa noastra in peisaj tocmai cand ti-e lumea mai draga.Asa ca sfarsim sa ne oprim dar ea mai tarziu.Asta e ce sa-i faci?Daca asa vrea ea asa face

+22 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Neatza

Santorini, si al meu buric e la fel, el era frumos bagat inauntru pana acum, si deodata....se umple....si eu sper sa nu iasa afara....
si apropos de soti...noi in ultima vreme am avut un program cam incarcat, suntem mai tot timpul pe fuga, asa ca el nu prea are timp/ocazie sa ma "studieze" (in casa inca este racoare, deci nu putem umbla despuiati )...dar ma mai apuc eu sa-i arat cate ceva cand ne schimbam amandoi seara: IAA UITE CAT PAR MI-A CRESCUT PE BURTA, SAU CE BURIC CIUDAT AM, samd....si reactia lui: chiar trebuia sa-mi atragi atentia??!! "eu, in afara de burtica si sanii mai mari (normal ca pe astia i-a observat!), te vedeam la fel..."
nu stiu insa cum ar tb sa inteleg eu reactia lui: ca "love iz blind" cum se zice sau nu s-a uitat el niciodata prea atent la detalii de genu de pe corpul meu?? ce ti-e si cu femeile astea, cauta probleme unde nu sunt

Cristina, Anamaria, tinem pumnii pt azi!!

Madalina, felicitari pt BB sanatos!! sa stii ca si eu te-am admirat tare in poze, esti o frumusica!

24+ cu ursulica noastra PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Eu zic ca trebuie sa-l intelegi ca e diferit. Chiar vrei ca de fiecare data cand va face dragoste cu tine mai tarziu sa-si imagineze dunga de pe burta? Unii barbati nu gasesc lucrurile astea sexy si nu e nimic ca sunt asa. Asta nu inseamna ca nu va fi un tatic dedicat si un sot la fel de iubitor. Pur si simplu unii barbati nu se simt la fel de confortabil ca noi sa vorbeasca despre lovituri, gaze, umflaturi, buric si toate alea. Altora chiar le face placere. Sunt si ei diferiti.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buricul meu deja a explodat, mi-am pus si o poza pe webshots si se vede si dansul....mi-a crescut si mi-e par pe burta....dizgratioasa animala m-am facut. am noroc de sotz, ca el vede doar burta si sanii....restul nu conteaza.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (23+) de 2 oameni cu putze baietzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Inainte ma rugam eu de ea sa mai dea cate un semn, sa miste mai mult.Acum o rog sa mai ia o pauza din cand in cand.Dimineata, seara pranz noaptea misca de ti-e mai mare dragul.Sper sa nu fie asa si cand va iesi.Macar noaptea sa ma ierte.Chiar daca e mai mititica decat restul este tare fataita.Nu-i ajunge burtica.

+22 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput