Strumfi de iul-aug 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Bravo, Brazuca !!!!
Ai vazut ca tot raul e spre bine, pana la urma tot ati gasit nasi, si inca ce nasi, sigur mai buni decat primii, pentru ca v-au ajutat atunci cand ati avut mare nevoie

Bravo, Paticut !!!! sa va traiasca finii !!! si voi pe langa ei! Felicitari

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Brazuca,am mirosit eu ca e cineva de pe forum,dar oscilam intre Violeta si Paticut.
Paticut ,ce mai faceti?Vrem poze cu frumosul Miron.

Cafera,un pic mai tarziu iti pun niste poze cu ce am mai 'copt"eu

Si daca e adevarat ce se spune despre cultura,e vai si amar,am un posterior fetelor,de nu mai stiu cum sa dau jos,am dat eu vreo 15 kg de cand am nascut,insa mai e loc de vreo 10...of of ofpe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna
Brazuca, felicitari, casa de piatra! Ma bucur ca v-ati simtit bine!
Alina, grija cu burtica! pupici lui Eli
gabiarama, sa-ti traisca copilasii, niste scumpi
Paticut felicitari pt "nasit". Super nasi, super fini
Karli..o dulcica Adeluta, vazut poze...

Noi am avut un mic accident cu Andreea, dar acum e spre bine...
Am fost sambata la o nunta in aer liber cu ea, la palatul stirbei din buftea, zic sa mai alerge pe acolo...s-a distrat super, s-a alwergat cu un baietel putin mai mare ca ea... a fost totul ok pana spre sfarsit (adica finalul pt noi, ca sa mergem cu copilul acasa), s-a asezat pe un scaun, ca si alta data, s-a fatait a alunecat. eu amm dat sa o tin sa nu cada cu capsorul..dar...in cadere s-a muscat cu dintii de buza de jos, a strapuns-o, i-a curs sange...Am fost la urgente la gr alexandrescu, a cusut-o...acu e ma ok, mai putin umflata am fost azi la un control, si e bine... dar eu cel putin m-am speriat f tare...noroc cu sotul...

cea mica e bine, ne diversificam cu mancarica, papam legume, ceva fructe si cereale....

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Vai Monica mie mi s-au inmuiat genunchii doar citind peripetia Andreei, ce-ai simtit tu nici nu vreau sa-mi imaginez. sa treaca buzita.

Cea baiat frumos, activ si atent cu fetele ai Sunflower

Casa de piatra Corina!!!Felicitari nasilor si asteptam sa vedem poze cu voi toti.

Ghinetz asa as citi si eu niste sarmale dar nu le am in biblioteca mea, nu mi le imprumuti tu? Ce vrei la schimb?

Cand erau copiii nostri bebei mai citeam ca unii au cazut de pe pat, Sophie n-a cazut in perioada respectiva dar recupereaza acum. I-am scos de vreo 2 luni aparatoarea de la pat si n-am avut nici o pr pana saptamana trecuta cand a cazut de 2 ori. Nu-i inalt patul dar sperietura e mare si pt noi ca auzim bufnitura in toiul noptii si pt ea. Ma intreb ce face de reuseste sa cada, se lupta cu Zmeii? Probablil ca vom pune la loc oribilitatea aia de aparatoare.

Ieri a fost vara la noi si-am stat aprope toata ziua afara a fost absolut superb, piata de langa noi era plina de tineri (si mai putin tineri) care leneveau pe iarba,banci,ciment care pe unde a gasit loc. Terasele erau pline, pe rau ancorasera niste vapoare si era aglomeratie si acolo of daca ar fi mai multe zile calde si insorite...

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

CorinaCasa de piatra!!! Multa fericire, sanatate si intelegere. Ma bucur ca v-ati distrat la nunta voastra pt ca in general mirii au atatea de facu ca uita sa se mai si distreze :)

Gabice iezi mari si frumosi ai seamana cu mama lor

Monica buburuza nazdravana. Sper sa ii treaca repede buba

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetele, va pup mult pe toate!
Ghinez, esti haioasa rau, ce-am ras cu sarmalele!!!
Georgi, mychy, cafera,monica, timi,
Monica, vai, ce sperietura! Si io sunt speriata rau de cazaturi! desi stiu ca sunt destul de normale la copii...
Oaana, ce ciudat! M-am gandit foarte mult, am fost la un pas sa-i propun brazukai sa ii fim nasi, dar m-am razgandit in ultimul moment pt ca deja promisesem sa fim nasi acum, pe 6 iunie de botez si finantele nu ne-ar fi permis, din pacate . Mi-ar fi facut o mare mare mare placere! brazuka si paticutz! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Iata si tunsulika mic: http://community.webshots.com/album/570232664VlAgSv?start=12

Pup toate fetele! Si strumfii mici! Pardon, maricei de-acum!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ptiu, ptiu! Sa nu-l mai cunosc pe Laurash Ce smecher e asa tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Vio ii sta tare bine tuns,pare barbatel si se vede ca e pus pe sotii tot timpul.Si ce frumos e la voi in curte,verde totul.
Paticut,felicitari nasicilor,sa va traiasca finii.

Fetelor nu ne bagam la o cura de slabire,ca vad ca nu sint singura care vrea sa slabeasca.Asa poate ne sustinem una pe alta.Eu m-am apucat deja,am slabit 3 kg,dar mai vreau 10 .Azi ma duc si la aerobic,ca ma sustine sotul,sta el cu copilul in parc,numai sa ma duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

oana-ghinetz mi-a plouat in gura dupa lectura ta...cand vine vara-mea o pun sa "scrie" niste sarmale sa am ce baga asa ca lectura usoara...
vio ce dulce e laurash,ii sta tare bine mie imi place muuuult.
si hai sa va pun poze cu burtoasa culta din vest aici si copilasul din dotare proaspat tunsa ca un baietoi.
a si eli e varza a luat ce va gripa tarzie si eu de la ea

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 11+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult, fetitzele!
Doamne, alina.a, abia acum vad ce seamana eli cu tine!!!!!!!!! iar tu ti-ai pus pozele ca sa te lauzi, ha? Nu esti grasa, arati f bine, sa-ti traiasca burtika. Cate kile ai pus?? Sau mai precis de ce te plangi, mai exact? O sa-ti zica si fetele, precis, ca nu sunt singura nebuna! Ai doar burtika, dar picioarele sunt normale, nu esti umflata la fata, deci esti f bine. Si-n plus radiezi! Ptiu ptiu sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina (mult mai) usoara de acum inainte!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput