Strumfi de iul-aug 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 17
X-ray spune:
vio
am pus 1,5-2 kg dar am plecat cu 8 in plus fata de idealul meu
, dar ma si umflu rau adica retin apa si nu stiu cum reusesc sa am burtoiu ala la aproape 3 luni,zici ca am 7...si lasa tu picioarele in pace ca posteriorul

...sper sa avem ocazia sa nu cunoastem sa o vezi pe eli langa sotz te vei convinge de contrariu
....
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
11+
povestea noastra...
ghinetz spune:
Ne-am intors din plimbari.
Si ce "m-am mai ras", auzi la alina sarmale=lectura usoara
. Stai mama ca am un volum de paine calda cu untura de porc (de aia in care au stat peste iarna carnatii, aromata si buuuna, stii tu, ca se face in Banat, cred si in zona Aradului) si branza de burduf. Citesti la el!!!!
Timi, trimit daca vrei prin curierat, dar as vrea in schimb seria competa de torturi cu ciocolata. Fac de la ele un c... de intelectuala, de sta matza in coada.
Acum lasand gluma la o parte...am vazut poze. Laur e un pustiulica de nota 10. F bine ii sta tuns. Poate imi fac si eu curaj sa-l "jumulesc" pe al meu. Deocamdata e un pletos. Eli e o scumpa. Si eu zic ca tot cu Alina seamana. Care Alina...arata super tare, frate!!! Zici ca nu a mai pus mana pe vreo carte de prin liceu.
Va pup. Ma duc sa culc copilul din dotare. Si sa-i pun pampers, noi am inceput deja sa stam in putza goala prin casa ca sa ne fie mai usor accesul la olita.
violetan spune:
Ghinez, nu te lasi, ha? Ce raaaad!!! ![]()
![]()
![]()
Dar da-mi voie sa comentez: untura.....yak yak yakkkk
n-am suportat-o de mica, si ai mei ma tot fortau bleah! dar tort de cioco....mmmmmmmmmmmmm!!!! 

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
Timi07 spune:
Vio nici nu ma mir ca l-ai pus pe Laur in geam, la cat e de frumos era si pacat sa nu vada vecinii ceva fain.
Alina sunteti doua frumoase, de-abea astept sa ne revedem, desi cand ma uit cum cresc preturile la biletele de avion bombani non-stop da tot n-am abandonat ideea de-a veni in Ro anul asta.
Ghinetz facem targul, dau totrt de cioco la schimb. Ca tot ai zis de untura, din aia "rosie" n-ai? chestia aia in care s-au prajit carnatii si in care a evadat un pic de boia si bucatele din carnati
Vio mie atatea nu mi-au placut cand eram acasa si acum le duc dorul de parca ar fi cine stie ce delicatese. De grasimi ma atingeam o data-n an si uite acum as mitui-o pe Ghinetz pt o felie de pita cu untura
As citi si 2-3 pagini de-o data.
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Luna1 spune:
Hello!
Brazuca si Paticut felicitari pentru alegerea facuta. Si nasii si finii cred eu ca sunt exceptionali. Vrem poze.
Timi si la noi a fost ieri vara, adica si sambata si duminica, superb si cica mai vine. ![]()
Vio ce flacau frumos am vazut, mai vreau.
Alina mie imi pari superba, frumoasa din cap pana in picioare si burtica mi se pare chiar de 3 luni cum trebuie sa fie. Abia astept sa-mi spui cum misca bebe. 
Am fugeat, va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ghinetz spune:
Aoleau, Timi, ce-mi faci?! Io fantazam aici, dar cand ai intrat tu cu detalii...boia, bucati de carnati. Mor, nu alta. Mai ales ca de cand m-am mutat "la moldova"..nu am mai mancat asa bunaciuni.
Luna uite, de cate ori vad ca ai postat tot astept sa ne spui ca esti gravi. Au oare fantazez asa de tare? Sau am eu vreun al saselea simt...Ei, ce zici, nu vrei sa ma faci sa cred ca oi fi vreo Omida sau macar Carmen o'Hara aia...ceva. Mai scot si eu un ban din preziceri, ceva.
Monica si noi am fost saptamana trecuta cu buza sparta. Nu a fost nevoie de medic, dar...abia mai manca saracutul. Acum e mai bine. Pupam fetele, sa creasca mari si sa treaca cu bine peste toate problemele.
cafera spune:
Monica, sper ca acum buza e in regula. Pupam sa va treaca.

Alina, nu te mai vaita ca esti grasa. Esti superbine

, frumoasa, zambititoare, asa cum trebuie sa fie o mamica.
Cand eram ma supla ma vaitam toata ziua: ba ca am fundul mare, ba sanii nustiu cum, ba talia prea arcuita, fundul prea inapoi...tot timpul imi gaseam defecte si ma trezeam ca imi pun ceva lalai pe mine ca nu ma placeam.
Timpul a trecut, mi-a venit mintea la loc, am inteles ca e de bine cum aratam, dar cand sa-mi pun si eu fuste scurte si bluze supermulate m-am ingrasat
. Mai, dar cred ca m-am ingrasat iremediabil

Asa ca nu va mai plangeti, pretuiti ce aveti

ghinetz spune:
Asa, ca am primit acum niste poze (eu nu am mai facut, ca aparatul meu are o hiba, ceva)... asa aratam noi in ultimul timp
musso17 spune:
helou fetele
i-am luat lui fii-miu olita![]()
laurash este un baietoi in toata regula,ii sta foarte bine..si ce seamana cu tine vio!!!!are o poza cand e luat din fata si destul de aproape..cap taiat.
alina,oau ce frumoasa esti!!!si din fata si din spate
si lui eli ii sta bine tuns,tot se vede ca-i fetita.