Strumfi de iul-aug 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

mda....ati pus de-a poze de nici nu mi-am dat seama cand au inceput ca s-au si terminat! alina, sa stii ca si eu zic ca Eli seamana cu tine. iar tu esti radioasa...o graviduta frumoasa!
vio imi place laurash cu parul scurt, chiar ii sta bine, desi eu de cate ori l-am tuns pe denis am suferit ca parea prea baietel si nu bebelusul meu. sunt cu capu'!
doar oana ce s-a indurat sa puna niste pozici cu victor la fel de durdulean si fain ca elisa. ce le dati dom'le de mancare? sau le cititi sarmalute si untura? hai ca sunteti comice!
daca tot e vorba de slabit, ma bag si eu, dar nu va zic zic cate kile am si nici nu ma grabiti...sa stiti doar ca sunt interesata si ca o iau usor-usor...ca-s pofticioasa si nu pot sa renunt chiar la tot.
si ce vroiam sa mai zic, oare? ah....felicitari pentru paticut&sotul pentru asa un gest minunat. sa va bucurati de fini si ei de voi si impreuna de copilasii minunatipe care ii aveti.
hai ca va pup si ma apuc si eu de treaba. pa!

poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

oana sunteti tare frumosi si vad ca si al tau e crai mare roieste in jurul domnisoarelor.si tunde-l ca-i e cald.aaaa si uitam mie-mi place cum iti sta cu breton,parca ai fi o liceana
timi daca vi in ro te astept cu sarmale si toate caloriile astea pacatoase dar specific romanesti.asa-i ca nu poti refuza zborul dublin-timisoara?
multumim de aprecieri,dar mare dreptate are caferutza eu ma vaitam inainte de sarcini,acum parca sunt o mare.... stiti voi,apartinatoare a regnului animal si domestica pe deasupra....si mamico nu exista nu se poate doar nu vreau indeajuns de mult.....acum imi permit sa dau sfaturi lasa ca ma vad io la anul pe vremea asta....
luna teoretic nu mai am mult pe eli am simtit-o destul de repede.mi-e ciuda ca acum nu mai stau cu bb la povesti cum eram cu eli,in fine saracu' le aude pe ale lui sora-sa cateodata si-a mai si luat-o de la ea,s-a nimerit la mijloc.
eu cateodata cand nu am dureri uit ca sunt si ce fac cu eli....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 11+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai oana/ghinetz tu vrei sa vin dupa tine? Lasa mama omida ca desi mi-e tare drag sa mai tin bebei in brate gata, s-a inchis pravalia. Nu mai vreau, mai e timpul sa creasca astia doi si sa traim si noi frumos (nu ca cu bebel n-ar fi frumos dar ma intelegeti voi, sa ma trezesc la 9 in weekend, sa merg la plaja sa stau pe prosop nu sa alerg dupa copil, sa se imbrace singurei, de Cosmin nu ma plang dar asta mititica mai are vreo 2 ani). Deci gata, urmam noi ca prioritate. Am vazut un flacau frumos rau, tare mi-e drag de el cu palaria lui. Iar tu ai asa o fatuca blanda ca sigur esti buna la spus povesti.

Caferuta asa zic si eu, toata viata m-am vaitat ca una ca alta si acum cand ma vad in poze ce gagica eram imi vine sa-mi dau palme ca niciodata n-am fost multumita. Si binenteles nici acum, si sigur peste vreo 5 ani ma voi uita la poze si voi zice "ce bine aratam". Dar acum nu ma las, 4 kg si gata le dau jos. Am luat o pauza de activitati dar gata, ma bag la sala zilele astea. Nu vreau sa slabesc neaparat ci sa ma tonific.

Alina vin eu la sarmale.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Luna, Alina, eu deja mi-am scos pozele de acum cativa ani si mi le-am pus in rama. Ma gandesc ca tot uitandu-ma la ele s-o recrea pe creier imaginea de gagica sexy si o da domnul sa ma trezesc intr-o zi tanara , ferice si...slaba. Ei, nu va ganditi ca vreau prea slaba, dar ...ma vreau pe mine.

Michisoaro, ce face piciorusul? Maine iti doresc cel mai racoros dus si cel mai reconfortant. Ai facut poze cu piciorul infofolit?

Alina, tare bine ii sta Elisei tunsa. Iar bretonul e super asa, la linie.

Ma duc si eu in scutecele mele ca ai mei dormicesc toti, sunt obositi. Va pup si va doresc noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Cafera eu nu ma vreau nici pe mine caci adevarata eu e foarte slaba, toata viata m-am chinuit sa depasesc 39 kg. Abia inaite de nastere am reusit sa ajung si eu la 48-50.

Am pozici noi de la Kenilworth. Le gasiti AICI

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata!

va astept la cafeluta

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Bunaaaaaaa!

Ioanaiub, sa-mi pregatesti si mie un pahar de cola ca sa ma dezmeticesc

Luna, ce poze frumoase am putut sa vad... De vis excursiile voastre. Imi place poza in care Cosmin e in armura si cea in care e cocotat in varful stancilor si sta ganditor. Nu pot trece cu vederea o Adelicioasa care flirteaza cu mingea Pozele in care e temerara si se cocoata sunt de exceptie, iti vine sa o mananci, rochita m-a dat gata, iar pletele cu carlionti sunt dementiale.

Vad ca si Adeliciosei i-a crescut binisor parul, noi cred ca am ramas ultimele netunse si nepletoase. Mai e cineva in aceasta situatie?

Pupam si revenim

Mergi la inceput

Karli, te-ai bronzat?

Mergi la inceput

Meiiiiiiiiiii, uituca rau sunt

Am vazut o mamica frumoasa si parca de cand a fost in Grecia mai radioasa, mai multumita, mai, mai...si un baietel care e inconjurat de fetite la joaca si care stie sa cedeze chiar si mijlocul de locomotie Ati ghicit: Ghinetz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza fetele! Ioana, multumim de cafea!
Luna, ce mistoace pozeeee! Adica: sunt superbi copilasii; adelicioasa are o rochitza de innebunesti (by the way: sandalutze de-alea se gasesc si la nr 39-40? ) si e deosebit de dragalasha, mai ales acolo unde papa inghetata, iar cosmin e demential in armura sa va traiasca!!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput