Strumfi de iul-aug 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata.
Fetele,helppppppp,vreau sa pun niste poze si nu ma mai descurs...sus unde ar trebui sa selectez link-ul,nu mai apare link ci EX:flikr...microsofot internet explorer...nu stiu ce s-a intamplat.Please ma ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui oaana

Buna dimineata.
Fetele,helppppppp,vreau sa pun niste poze si nu ma mai descurs...sus unde ar trebui sa selectez link-ul,nu mai apare link ci EX:flikr...microsofot internet explorer...nu stiu ce s-a intamplat.Please ma ajuta cineva?

Eu astept cu multaaaaaaaa nerabdare pozele, dar nu te pot ajuta. Poate ne aud fetele. Ajutorrrrrrrr!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui oaana

Buna dimineata.

nu te pot ajuta , eu stiu sa umblu doar in photobucket

fug la coafor, iar n-o sa-mi placa frizura

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Neata fetele si cafea placuta...ca eu nu poci sa beau azi desi imi pica ochii in gura!
Dupa cum ativazut intru din ce in ce mai rar...dar de citit va citesc cat de mult pot...nu prea am ce sa va spun..noi suntem in linie dreapta cu plecarea si suntem destul de stresati cu pregatirile...Catinca face tot felul de nazbatii...
Am avut un weekend de cosmar alergand sa-i caut fetei niste sandale frumoase, simple, de bun gust si de buna calitate- ca ale lui Adelise...despre peripetiile si nervii mei in acest sens... http://oanamada.wordpress.com/2009/05/24/goana-dupa-sandale-pentru-catinca

In rest...mai nimic...maiine mergem sa facem ROR...sa ne tineti pumnii sa nu avem reactii adverse la el...mie una mi-e o frica ....

Am vazut toate pozele frumoase....cu mamici si puiuti care mai de care mai frumosi (inclusiv aia din burtici - Alina subtirica!),mai plimbati prin locuri minunate....
Va pupic mult si va urez o zi frumoasa!

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

bBuna.
Am vazut poze frumoase de Cosmin si Adelicioasa si ma oftic ca aveti locuri asa de frumoase de vizitat.Si imi place si calitatea pozelor,ce aparat ai Luna? Imi plac pozele gen portret,ies foarte frumoase,banuiesc ca ai un obiectiv special pentru portrete.Nu de alta dar se apropie ziua mea si poate ma cadoriseste sotul.

Oana nu poti sa copiezi linkul de sus ,nu-ti apare asa? http://www.flickr.com/photos/ ...nume utiliztor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Oana ,asa am patit si eu cred ca are vreo 5 perechi de incaltari si nu am cu ce sa-l incalt.I-am luat o pereche de tenesi de la pablosky am dat un mil ,ca sint captusiti cu piele la interior si i-a purtat o zi,in lungime ii vin,dar cred ca-l string in lateral ca are piciorul grasan.Nu mai zic ca nu sint 1/2 de masura,eu asa cred ca ar fi normal la copii.Acum i-am comandat de pe next,uite linkul,poate iti arunci un ochi,astept sa vina o comanda zilele astea sa vad daca ii sint bune.
http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G34&p=452&o=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Va multumesc ca ne-ati admirat.

Oanaa nu stiu sa te ajut, dar astept poze.

Oanamada pe mine altceva ma socheaza la incaltaminte in Romania (lipsa de modele se mai intampla si pe aici sa nu gasesti ce iti place ca deh nu avem toti aceleasi gusturi) pe mine ma socheaza pretul. Pai ce ai mentionat tu acolo, 128 ron sau 120ron inseamna cam 25-30 lire nu? Mi se pare enorm, aici pantofii sandalele Clarks care sunt cele mai de calitate sunt in jur de 20 lire insa sunt n alte magazine cu inclataminte de calitate unde gasesc sandale cu 12-15 lire. Sau mai am un magazin care are haine si incaltaminte de firma (Melania, Primigi de care am vazut ca ai cautat) unde le gasesc cu 12 lire. Ei zic ca sunt sezonul trecut (adica de vara trecuta) si de aceea sunt reduse, dar ce ma intereseaza pe mine ce sezon sunt daca gasesc modelul care imi place? La fel haine pentru Adelise si Cosmin, Me Too, Boboli, Bench, Prada, Lego etc care le gasesc la preturi acceptabile.

Mai bine astepti pana ajungi in Belgia ca poate gasesti mai ieftine, mi mi se pare ca lipsa competitiei pe piata romaneasca permite magazinelor sa ridice preturile cat vor ei ca romanul cumpara.

Aici cu criza asta mondiala s-a ajuns sa scada preturile la anumite servicii enorm, restaurantul la care mergem noi frecvent are acum o oferta de 2 persoane mananca la 5 lire, foarte putin si mancare foarte buna. In fine am deviat dar ma enervez tare cand vad ce preturi aveti la anumite poduse.

Loredana mersi ca ne-ati admirat, camera e un DSLR Sony alpha 300. Sunt foarte multumita de ea, pentru un incepator in DSLR face prea multe.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ah si am mai uitat sa zic ceva: in primele 2 sapt din iulie aici avem reduceri masive, gen juma' de pret. Deci practic e inca vara si toate produsele de vara intra la redus. Eu le mai iau la copii haine pentru anul viitor in iulie, nu multe insa modele care mi-au placut enorm si cred eu ca merita.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Buna dimineata de la noi....

ne-am intors de la mare duminica noaptea, a fost bine, dar se putea si mai bine; o sa va dau si poze cand prind un moment liber, pt.ca acum impachetez pentru maine ca plecam cu trenul la Moldova... e mai sigur asa; nu ma risc sa ma duc singurica cu Adeluta pe masina, vreo 7-8 ore! oricum, am citit ultimele mesaje pe fugarite... am sa stau sa dezbat problemele puse de fiecare din voi cand ajung la Moldova (am net si acolo) insa acum raspund fuga la problema cu sandalute mici, frumoase albe, simple.... etc! fara impopotonari... oanamada LE GASESTI la ZARA pentru copii... pret 109 ron!.. cred ca o sa-ti placa!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hai ca incep cu ultimul mesaj Karlipentru informatie...la Zara am fost acum o saptamana si evident, nu aveau numarul. Gasisem o pereche de sandalute super ok...

Luna...tie ti se pare mult 120-140 lei...da de 300 ce spui...??? La Naturino nu gasesti mai nimic sub suma asta...bine, se gasesc destui "nebuni" sa si dea banii (am o cunostinta care, prin natura meseriei, nu are deloc timp liber ca sa bata magazinele si care isi si permite sa dea banii asa ca se duce si ii ia de acolo) ! Stiu ca in alte tari preturile sunt mai mici...cred ca explicatia este si aceea ca se fac importuri clasice adica cine vinde nu este reprezentant oficial al brandului sau francizant..ca sa i se poata impune o limita de pret. In acest caz, profitand de lipsa de varietate si de lipsa de marfa de calitate ei incarca preturile cat pot. Oricum, constat ca la voi preturile sunt chiar mici...pentru ca eu nici la Roma (unde Primigi este rege!) nu i-am gasit sandalute sub 20 de euro (in sezon!). Evident ca o sa astept pana ajung in Belgia ca sa-i mai iau...dar chiar nu mai aveam cu ce s-o incalt! Nu puteam s-o tin numai in bascheti sau in adidasi(ca oricata panza au...au si cauciucul ala care incinge piciorul!)...Mai avea o pereche de pantofi sandalute Geox (care ii sunt buni, dar cam la limita), dar de cand a venit caldura mai mare au inceput sa-i transpire picioarele si in aia ca sunt destul de inchisi.
Loredana...multumesc mult..au cateva modele super dragute...mi-ar placea si pentru mine asa ceva..sa-mi dai si mie te rog de veste cand vine coletul tau si sa-mi zici daca s-au potrivit...eu i-am masurat piciorul dupa graficul dat pe site si are un 8 si putin...deci e cu jumatate de numar!Costurile de transport cat sunt, ai idee? Va pup

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput