Strumfi de iul-aug 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Oana,taxa e de 5 euro pentru orice suma.Eu nu i-am masurat piciorul,m-am luat dupa incaltamintea de la pablosky care are trecuta si masura UK,i-am luat nr 7 care ar corespunde la nr 23,sper sa-i vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Karli sa-ti fie de bine marea si sa calatoriti cu bine.

Oanamada cum ziceam si aici sar preturile cum ziceam la Clarks ajung la 20 chiar si 26 lire. Insa pe sandale nu dau, pe pantofi da ca e mai greu sa ii potrivesc singura, la Clarks masoara piciorul si potrivesc ei pantoful si in lungime si in latime (sa vezi atunci cum e sa nu gasesti ce-ti place marimea copilului ca iti zice "poarta marimea 4 F" de ex si abia apoi poti vedea ce pantofi au marimea respectiva). Dar pe sandale cum ziceam nu dau, gasesc sezonul trecut si destul de ieftine.

De Naturino stiam si eu, am gasit si aici Naturino la un magazin, la vreo 30 lire, pentru Cosmin as da ca ii creste piciorul mai greu (daca as gasi ceva ce e extrem de rar si nu mai gasesc la fel in alta parte) dar pentru Lis nu, mi s-a intamplat sa-i cumpar pantofi acum si luna viitoare sa nu-i mai vina.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mama ce marimi aveti voi, 7, 8 (UK ma refer) fie-mea abia are 4 jumate. Iar prietena ei cu 3 sapt mai mare 3 jumate. Pai la mirimile astea gasiti modele frumoase, noi nu prea.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Scuze,6 i-am comandat nu 7. 6 corespunde la 23,europa.V-ati uitat si la hainele de fetita ca mie una imi .La baieti nu gasesti asa frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Oanamada, eu i-am luat Ilincai duminica 2 perechi de sandale de la miniprix-ul din Otopeni. Sunt Zara, evident modele din colectiile trecute, dar nu ma deranjeaza deloc, pentru ca sunt f dragute (unele de lac albe cu dunga bleumarin, captusite cu piele, iar unele albe simple din piele). Pe ambele am dat 90 ron. Le-am luat ca mi-au placut ca model, asa de fitze, dar ca si calapod, parerea mea ca Zara nu face incaltaminte f comoda. Deci vom mai cauta o pereche de sandalute "de joaca", chiar daca vor costa mai mult decat cele "de plimbare".

Aveau foarte multe incaltari Zara pentru cine le prefera, foarte haioase si preturi foarte mici. Aaaaaa, erau si de bebe mic o splendoare.

Pe seara fac poze si va arat achizitia.

Karli, ce cadou i-ai facut sotului de ziua lui? E ceea la ce ma gandesc eu?

Alina, cum va simtiti? Sotul meu parca boleste din zice trece mai rau. Eu si fetele am scapat de raceala, dar la el se manifesta cumplit. Sanatate multa!

Mahaitzo, ce faci? Te dushezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Karli, ce cadou i-ai facut sotului de ziua lui? E ceea la ce ma gandesc eu?

Mamica de printese

da, o pereche de sandale! (si o dedicatie la restaurantul cu lautari unde am fost sa luam masa sambata seara ... si atat! )

Luna, merci.. raspund si din urma la ce m-ai intrebat/mi-ai scris... atat cat imi amintesc... nu la tine m-am gandit! si da, ne vedem daca re-apareti candva si prin Bucuresti. Deci? pe cand?

nici cu oaana n-am nimic.... nu va mai acuzati daca nu v-am acuzat de fanfaroneala direct.. acuma, na, cine stie sa miroase fanfaroneala din aer a mirosit exact ce am mirosit si eu!

adeluta a adormit iar eu trebuie sa tin linistea pe-aici! asa ca... sa n-aud nici musca! zzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

helou fetele
am tot scris am tot sters,conluzie..nu prea am ceva de spus,nici nu prea am starea necesara..
am vazut poze cu protagonisti minunati.
sunt de acord cu cafera,nu numai incaltamintea de copii de la zara e incomoda dar si cea pentru adulti..eu ii iau de la melanie sau cand vine targul de la o firma cu un fluture,nu stiu cum se cheama...primigi nu-i vin bine,are piciorul in partea de sus destul de gros si nu-i intra sau daca-i intra il strang.
va salut..zi bbuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

cafera sunt vaaaarza...eli e mai bine la ea a trecut puseul dar io...si ma suna al meu ca a ajuns cu bine la roma dar il doare gatul rau,asta e inceputul...e si vara-mea la mine parca vad ca o trimit la valcea cu gripa...multa sanatate sotuli tau.
luna mor de dragul vostru!daca ne vom intalni vreodata hai sa-ti scriu cum vad intalnirea,cosmin si barbatii cu supravegherea si noi dou la taclale mere,mereuu,mereu...
karli sa va fie de bine marea!
baaaai bucurat-va ca le puteti da sandale normale,lui eli inca nu i-au ajuns oribilitatile alea ortopedice si incomode.....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 11+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Karli, ba eu cred ca i-ai facut cadou, dar nu spui.
Auzi? Da nume cau eu nu prea mai am miros dupa gripa de primavara-vara.

Alina, uffffffff, sanatate multa, multa!

Noapte buna!

Aaaaaaa, Ioanaiub, cum a fost la tuns?

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Mergi la inceput