Strumfi de iul-aug 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 21
ioanaiub spune:
buna dimineata,
ieri am avut o zi frumoasa, am fost la tuns si a iesit destul de bine
, in sensul ca eu ii spun mereu sa nu taie prea mult din par, ca nu vreau prea scurt si bineinteles ca tot scurt iasa 
aseara am fost la teatru ... Straini in noapte ... mi-a placut foarte foarte foarte mult. Florin Piersic un mare actor si Emilia Popescu i-a dat replica pe masura.
de dimineata ne-am trezit "cu noaptea-n cap", adica toata lumea s-a trezit la ora 6
, cred ca aseara soacra-mea i-a culcat devreme pe copii, de au fost asa matinali
... l-am pregatit pe David de gradinita si pe sot de plecare la Bucuresti ![]()
Mara a baut o sticla de lapte, s-a jucat putin si a adormit. de cateva zile are o noua jucarie preferata: o papusa care sta pe olita
, doarme cu olita si toate animalutele fac la olita
, mai urmeaza sa luam olita cu noi cand mergem la plimbare
...
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
musso17 spune:
neatza
ioana,sa-ti fie de bine tunsoarea
noi..ne-am trezit in voma,a facut si febra,i-am dat apa caci ii era sete,a vomat si apa,acum i-am dat mai putin..astept sa se trezeasca dr si sa mergem la ea..ce-o mai fi,nu stiu.
ioanaiub spune:
Georgi, imi pare rau ca ati inceput ziua asa urat ![]()
poate o fi vreo amigdalita ![]()
pentru Mihnea
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
violetan spune:
Neatza!
Georgi, multa sanatate! 

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
musso17 spune:
vio,ioana
...vad ca nu am mai vomat de o ora,i-am dat enterol si sticsuri,caca a facut tare..offf,aseara am facut un peste,o fi facut vreo indigestie?!..ceva in gat nu stiu de are ca mananca si nu are alte simptome,dar vedem azi la dr.
zi buna
greierash spune:
Neata,
Georgi sanatate multa, neaparat sa va duceti la dr.
Andrei a facut enterocolita, a inceput miercurea trecuta cu febra, si i-am dat nurofen, insa miercuri noapte am ajuns la spital pt ca febra nu scadea cu nimic...Am banuit ca e de la dinti (ii ies doi canini odata!!!) Dar era asta , nici nu stiu de la ce a facut...
Uf acum suntem mai bine, aproape a trecut...
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -