Strumfi de iul-aug 2007 (141)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredana_76

Corina casa de piatra si o viata linistita.Asteptam poze cu nerabdare.
Vazut si poze de strumfel frumusel,Denis de Floarea Soarelui.
Vrem poze si de la Vio cu strumf tuns.

Noi ieri am fost la expozitia cu dinozauri,Cafera daca stiam ca esti prin zona ne intalneam,noi am fost pe la ora 12,era cam aglomeratie si nu am putut studia prea bine.Oricum fimiu a fost incantat.Am mai dat o tura si pe la nisip ca n-am scapat si dupa amiaza prin parc.

poze

Noi am fost pe la 10,30, dar cred ca am stat in parc pana la 13. Cine stie, ne-am fi petrecut prin parc. Vizita noasta la dino a fost neprogramata, dar cum noi nu prea ratam obiective, eveniment pt copii, am zis da si de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Corina. Sa fiti fericiti o mie de ani si mai multi., Sa va iubiti mult si vb lui Paunescu, daca trebe, si pe tunuri. (Soacra sa fie pe post de giulea) Chiar ma gandeam la tine zilele astea,nu mai stiam exact cand e evenimentul. Abia astept poze.

caferuto aici sunt, multumesc de intrebare, va citesc, dar pe mine timpul ma preseaza si nu prea mai apuc sa spun. Nuuuu, eu nu-s nici cu mania persecutiei ( luna ai fost super tare!!!) si nici afectata nu-s. Cine ma place...bine, sa-mi scrie/vorbeasca, cine nu...asta e treaba.
Karli, ca de obicei, directa si temperamnetala. Are si ea o hiba cu cineva, pane ne spune cu cine...n-o sa ne simtim toate alea cu figuri si talente. Eu nu ma simt. Na!!!

Fug sa vad copii de Floarea-Soarelui si de Gabi. (Gabi, rusine sa ne fie, ajung sa-ti vad copilasii in poze, ca asa...nu mai apucam sa ne vedem)

Va pup. (acum sunt prinsa si intr-o actiune cu fetele din iasi de pe Dc, ceva cu 1 iunie si niste copilasi sarmani, mai fac si niste cursuri...va dati seama sunt franta seara, iar treburile casei raman mereu in urma. Daca aveti vreo solutie ...dati un semn. Exclus menajera, deocamdata nu ne permitem)

A! Nu am mai zis ca am vazut muuulte poze cu muuulti copii frumosi. Am vazut si o super burtica la mare. As fi vrut sa vad si burticuta alinei, dar inteleg ca nu s-a putut desprinde de aparat. Stiu cum e cu pasiunile. data viitoare, totusi, pune-ti sotul sa semneze ca iti preda aparatul in buna stare si mai fi si tu model.

Vio, Mychy...pe voi v-am pupat azi? nu mai stiu. Da va mai tzuc o data. Si pe Nico ca mi-e tare draga cum mi-o imaginez facand orice altceva decat munca. Si pe toate va pup, asa, cu figuri, cu nazuri, cu talente...cum suntem toate de altfel, ca vrem sa ne vedem adevarata fata sau nu.

Mergi la inceput

Gabi cand a crescut Bogdan asa mare??? Pe Mihnea si pe Tudor i-am vazut in iarna, stii, cand ma fost la karate, da rpe Bogdan nu l-am vazut de mutisor. Si nu-mi vine sa cred. Ce flacau!!!! Nu maizic nimic de torturi...ca mor aici salivand.

Edit sa spun ca mi-a placut teribil poza cu ingerul pazitor. Pt fetele ce nu-s din Iasi, d-na e dr neonatolog la spitalul unde am nascut noi. Intr-adevar osuper DOAMNA.

Fug sa vad si poze cu Denis. Dar ati zis ca Floarea Soarelui e slaba? Sa stiu sa nu ma oftic prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza strumfarie!
Multumesc pentru urarile voastre! Sa dea Dumnezeu sa fim fericiti inca o mie de ani de acum incolo.
Si pentru ca am primit si acceptul nasicii, acum pot sa va spun ca o cunoasteti si voi, este paticut mamica de Miron. Si este cea mai cea nasica din lume.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

dragele mele, m-ati dat gata. chiar m-am intimi-fastacit de la atatea laude, m-am emotionat! va multumesc, dar nu astept neaparat comentarii la poze, ca stiu cum sunt eu...vad multe, ma iau cu una cu alta si uit sa spun ce mult m-au impresionat. un pupic dulce pt violeta, alina.a , loredana, cafera, musso, ioanaiub, luna - sunteti prea dragute! si pentru toate fetele are au pus poze si eu n-am zis nimic...dar le-am vazut pe toate, sa stiti.
dar tocmai ce-am vazut-o pe frumoasa si delicata adeluta, care zau ca-i ca o papusa de portelan si pe cei trei iezi cucuieti cu mama lor mereu frumoasa, pe care o admir din tot sufletul.
violeta, slabatura esti tu, cu pantalonii tai albi cu tot! eu sunt doar culta, in special pe la fund asa s-a pus cultura - foarte incurajoaoare povestioara aia. oricum iau masuri, am luat deja, de fapt si sper ca in timp sa se vada. ti-am ramas datoare cu un raspuns. Denis are vreo 13 kile, 13.5 maxim, nu e slab, dar nici nu mai e asa durduliu de sa-ti vina sa musti din el. bine ca e sanatos, asta e tot ce ma intereseaza.
si vroiam sa va mai spun ca eu n-as putea nicicum sa renunt la voi, sa nu va mai citesc si desi la odisee nu am fost activa, eram prezenta si ma simteam de-a voastra inca de atunci. poate doar sa nu mai am timp chiar deloc, dar daca am un pic de timp pentru net...sunt aici si cu ochii inchisi! si va iubesc mult!

poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nico imi imchipui revederea....azi sa lasi treaba,rasfata-i la maxim
corina ce frumos o forumista de-a noastra!vrem pooooze si cu paticut si cu miron!cum s-au inteles strumfii?
oana-ghinetz tu esti tare dragutza.poze am ceva cu mica balena gravida vin imediat.fff frumoase activitatile voastre,felicitari!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 10+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Cristina...acum eu nu as vrea sa-ti stric sperantele ca ai fi vreo "culta", sigur ca esti, dar...NU SE VEDE!!!! Unde va tineti mai voi cultura, ca a mea e asa, sa stie toata lumea cate sarmale (pardon...nuvele) am mancat (ups..citit) aseara. Foarte serios Denis. Si foarte delicat in acelasi timp. Asa as vrea sa ne vedem candva cu toatele...ca simt ca va stiu si pe voi, si pe copilasi de o viata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

Neatza strumfarie!
Multumesc pentru urarile voastre! Sa dea Dumnezeu sa fim fericiti inca o mie de ani de acum incolo.
Si pentru ca am primit si acceptul nasicii, acum pot sa va spun ca o cunoasteti si voi, este paticut mamica de Miron. Si este cea mai cea nasica din lume.

Corina, super vestea! Asta nu face decat sa ne intareasca ideea ca suntem tare apropiate cu toatele.

Paticut, daca ne citesti (si daca nu...iti transmite cineva) ai de la mine un buchet mareeeee de . Sa va traiasca finii, sa va bucurati de ei. Si voi sa fiti fericiti si binecuvantati de Dumnezeu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

Neatza strumfarie!

Vaiiiiiiiiii, nu-mi vine sa cred... Ce frumossssssssssss! Maiiiii si nu spuneti nimic? Amenda: po-ze.

Mergi la inceput

Paticut, tot binele din lume, ati intins o mana atunci cand trebuia. Sa va traiasca finii! Sava bucurati unii de altii
Ce face Miron?

Mergi la inceput