Strumfi de iul-aug 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 14
ioanaiub spune:
Brazuca, multa fericire si multi, multi ani impreuna !!! 
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
sunflower1979 spune:
buna seara!
am citit doar ultimul mesaj al ioaneiiub si deduc ca brazuza a fost miresica, deci ii urez si eu viata lunga alaturi de sotul si frumoasa deni, intelegere si fericire multa...si o casuta a voastra, candva!
eu n-am vazut nici o poza, n-am citit mesaje week-endul asta, caci am avut mama, soacra si finuta Elena, asa ca le-am sarbatorit, plus treburile administrative...curatenie, mancare si restul de care stiti si voi.
am intarziat si cu pozele, dar iata ca intr-un final am adaugat si eu cateva la semnatura.
multumesc tuturor mamicilor care ma sustin si-mi mai dau cate un sfat si un pupic dulce pentru Cosmin de Luna. apropo...ai fost tare cu mania persecutiei!
va mai scriu de la servici. acum va pup si va doresc noapte buna.
vorba karligutzei ....zzzzzzzzzzzzz!
poze noi
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
Luna1 spune:
Brazuca casa de piatra, lasa soacra sa macane si tu fa tot ca tine ca sunt convinsa ca esti fata desteapta.
Gabi am vazut niste iezi superbi si poza asta mi-a placut enorm.
Sunflower ce frumos si mare e Denis. Si imi aminteste mult de Cosmin, tot asa era si el, barbatus in toata regula.
Noi azi am fost la Kenilworth, un castel cu gradini superbe, castel dedicat reginei Elisabeth I de catre iubitul ei. Au avut un eveniment special pentru copii, cu cavaleri si sabii si spade, si armuri, si teatru de papusi si nisip de joaca, a fost super. Vin cu pozici curand.
Va pupacesc.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ioanaiub spune:
buna dimineata!
savuram o cafeluta
si m-am delectat cu poze frumoase
, si mi-au placut in mod deosebit cateva: iubire , iedutzi si iar iubire 
stau si ma tot minunez cat au crescut strumfii nostri, parca nu-mi vine sa cred ca deja implinesc 2 ani ![]()
am editat ca nu mi-au iesit link-urile
si am uitat sa o intreb pe Nico daca s-au intors copiii si cum a fost revederea?
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
cafera spune:
Bunaaaaaaa!
Corina, CASA DE PIATRA! Sa fiti fericiti si sa aveti o luna de miere pana la batranete. 

Abia astept sa vad pozele

, sa va vad pe toti trei in tinute de gala.

Floare de Soare, multumim pentru poze. Sunt suprbe

Nico, cum e dupa revedere? Ce zic frumosii?
Oana, baietii tai ce pozne mai fac? Cu ce bunatatiuri i-ai mai rasfatat?
Ghinetz, tu esti bine?
Kari, cum a fost plimbarea? Te-ai balacit?
Ma intrebai cum stau cu amenajarea curtii: foarte prost. Cand avem materie prima, nu mai vin muncitorii, cand e una, nu e alta 

.... In ansamblu ne-am inecat la mal![]()
Noi sambata seara am plecat spre capitala la petrecere cu fostii colegi de facultate (cativa). Eu eram cea mai neridata, dar... si cea mai grasa![]()
![]()

![]()
Ieri am fost la expozitia de dinozauri si am dat o tura si la mprix ca tare mult imi place sa cotrobai dupa haine. M-am abtinut sa cumpar pentru fete (au o stocul suprasaturat), in schimb mi-am gasit eu cateva chestii tare dragute.
Aaaaaaaa, i-am gasit Ilincai sandalute ieftine si frumoase.
violetan spune:
Doamne, ce poze ati trimis, mai fetelor!
Sunflower, poza aia cu o iubesc pe mami e grozava. Tu esti slabatura aia mistoaca?????????????????????????????
Gabi, acum am vazut si eu poza aia cu trei iezi. Tu esti frumoasa rau si arati traznet si nu stiu care te crede ca sunt toti ai tai!!!
Mai fetelor, sa nu-mi iasa vorbe ca fac complimente asa....s-a-ntzeles? Le merita cu prisosinta! 

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
loredana_76 spune:
Corina casa de piatra si o viata linistita.Asteptam poze cu nerabdare.
Vazut si poze de strumfel frumusel,Denis de Floarea Soarelui.
Vrem poze si de la Vio cu strumf tuns.
Noi ieri am fost la expozitia cu dinozauri,Cafera daca stiam ca esti prin zona ne intalneam,noi am fost pe la ora 12,era cam aglomeratie si nu am putut studia prea bine.Oricum fimiu a fost incantat.Am mai dat o tura si pe la nisip ca n-am scapat si dupa amiaza prin parc.
nma spune:
Buna dimineata!
Am intrat doar sa vad daca sunt vesti de la Brazuca. Fata draga ignora soacra. Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti
. Abia astept sa vad pozele.
Sunflower nu spun nimic de poze caci le vad mai tarziu putin.
Miki noi stam in Rm. Valcea, socrii in Simleu Silvaniei. Clujul e la 300 de km
.
Copiii abia asteptau sa ajunga acasa. Au fost foarte cuminti in masina. Acum Andra nu ne mai lasa de mana
. Cum l-a vazut pe sot ia spus ca vrea acasa cu mami si tati.
Alex a fost incantat de camera. Pt Andra nu mai conta. Se bucura ca e cu noi.
X-ray spune:
darga mea corina m-au uns la suflet cuvintele tale din care razbate atata fericire!iti doresc din suflet casa de piatra,beton armat,muuuulta sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca in zecile de ani pe care ii veti petrece unul langa altul.Doamne ajuta ca nunta de aur sa fie la fel de frumoasa!draga mea imi permit sa-ti dau un sfat,la mine a functionat vizavi de soacra,nimic nu doare mai rau ca ignoranta.invata sa o ingnori si cine rade la urma rade mai bine.nu uita ca tot ce conteaza sunteti voi,familia dar in principal tu si sotul tau,pt ca maine poimaine vei bazai si tu la nunta denisei cand isi va alege si ea drumul ei.pe mine ma facea soacra-mea troaca de porci si cand venea sotul meu acasa faceam o praji sau ieseam in oras,ne faceam o groaza de planuri si inebunea cand ne vedea asa neatinsi
.acum mi-e si mila de ea,s-a izolat singura
.inca o data toata fericirea din lume si abia astept sa va vad in poze!
sunflower cand a crescut feciorul tau asa mare si frumos?pai deja umbla dupa fete,e crai maaare!
cafera conteaza ca ai 20 de ani in suflet
.sa-ti fie de bine shopingul!
eu tot cu dureri,dar parca sunt in panica fara ele![]()
va
pe toate ma duc sa ma spal pe cap ca e jaaaale![]()
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy
10+
povestea noastra...
musso17 spune:
neatza
am vazut si eu poze de sunflower si denis,minunate..dar vreau sa vad si poze cu laurash tuns..mai vio,fa-i baiatului cateva.
oaana,nu prea stam bine cu racelile si nu inteleg de ce,ii dau toate alimentele zilnic,vit c..nu inteleg de ce nu i se intaraste sistemul..oricum astept sa treaca 14 zile de la antibiotic si ii fac un exudat nazal si faringian.
va pup fetele,imi sta sotul in coasta![]()
![]()