Strumfi de iul-aug 2007 (141)
Raspunsuri - Pagina 13
violetan spune:
Neatza fetele!
Am intrat doar sa urez si eu casa de piatra corinei si o viata superba impreuna!
Am un tunsulica mic si dulce. A urlat de n-a auzit tot cartieru', logic, dar am scapat.
Pup strumfaria!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
neatza..........
abia astept vesti de la brazuk......si pozeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
nma spune:
si eu sunt pe faza
.
Am reusit sa termin proiectele ce trebuie predate maine. Acum abia astept sa ajunga copii iacasa. M-a sunat sotul si mi-a spus ca sunt deja la Cluj. Le-am zugravit camera si am facut mici modificari. Sunt curioasa daca o sa le placa.
musso17 spune:
neatza..ca la noi e![]()
brazuca,casa de piatra,sa fiti iubiti si fericiti!!!
noi am trecut cu bine,fii-miu s-a purtat neasteptat de bine,cred ca trebuie sa incep sa-i acord mai multa incredere.nunta a fost minunata,a cantat andra,a fost super..m-am scalambaiat din toate incheieturile.
vio,sa-i faci poze..si al meu a urlat de numa,dar se obisnuiesc ei.
mychydutza spune:
nma, ai fost harnicutza........cu sigurantza o sa le placa camera...ziceai ceva de cluj.....spre rusinea mea eu nu stiu de unde esti![]()
![]()
. sper sa-mi satisfaci curiozitatea si sa ma si ierti in acelasi timp

musso, sa va fie de bine petrecerea........btw, cat ai sotzul langa tine????nu tanjeste dupa mare?????????
si andrei urla la tuns......dar i-am dat masina sa vaza el ce si cum, l-a "tuns" si pe tacsu si s-a mai imblanzit.............
oaana spune:
Mihaela,ma bucur ca esti bine dupa operatie
Lasa ca nu mai e mult pana marti
si zi merci ca nu mai e mult...mama mea a stat cu un gips(tot bustul si gatul)trei luni de zile(adica alea trei de vara)
.Lasa ca o sa fie bine.
Nico,ai fost harnica tare.
Musso,cum mai e Mihnea cu racelile?Eu ii suspectez de polipi,deci
Gabi,ce frumosi sunteti cu totii
,spune-mi cum s-a adaptat iedul cel mic la cresa?
Alina,cum te mai simti?
Brazuca,sa fiti fericiti

(si vrem poze)
Doamna Hook,eu din si catigorie fac parte???Ca acu vreo doua capitole iti pusesem cateva intrebari si ma simtii total ignorata
Hai spuni rapidi,ca de nu ti astept eu la coltul Moldovii![]()

Cafera,sanatate multa...si ai mei mai tusesc si mie mi se pare nu stiu cum sa fii racit in luna mai,of of
brazuca25 spune:
Hello fete dragi si strumfarie!
Mi-a fost dor de voi! Nunta asta m-a tinut in priza vreo 2 saptamani de nici nu stiu cum de mai am nervi sa mai stau in picioare.
In primul rand va multumesc din suflet pentru urarile de bine! Sunteti ca o familie pentru mine si daca se putea, mi-ar fi placut sa va invit pe toate sa fiti alaturi de mine. 
Carla va multumim ca ati fost alaturi de noi la biserica!
Ce sa mai spun de burtica ta superba ca nu cred ca nu e gravida sa nu te invidieze cat de bine arati!
Si multumim si ca ne-ati ajutat sa intalnim niste oameni minunati cu care ne-am potrivit din prima clipa si care acum ne sunt parinti spirituali si pe care deja ii iubesc! Nasico, daca citesti, sa stii ca nu glumesc. Esti cea mai tare nasica si nici nu credeam ca se poate sa am asa un noroc atunci cand ne-am cunoscut. 
Nunta a fost superba! Toata lumea s-a distrat, si avem amintiri de neuitat. Am incercat sa inchid ochii la toate intepaturile iubitei mele soacre, si am aratat tuturor ca eu si sotul meu ne iubim cu adevarat si indiferent cine ce ar face, nu ne pot desparti. Deny a fost vedeta serii si a fost si o mare surpriza pentru noi, pentru ca nu a plans deloc, a stat in mijlocul ringului de dans si a dansat fara nici un stres, iar cand a obosit bine, pe la 1, a adormit si a dormit in galagia din restaurant pana dimineata cand am plecat acasa si pe ea o apucase din nou dansatul. 
La cati nervi mi-am facut cu nunta asta si cate certuri am avut ( cu sensibila de soacra-mea, evident), nu credeam ca o sa iasa ceva atat de frumos si de apreciat de toti invitatii.
Poze inca nu am dar zilele astea o sa primesc de la mai multi invitati.
Va pupic si zilele astea voi incerca sa recuperez din urma ce am pierdut din discutii.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
oanamada spune:
Brazucava doresc numai bine, sa va intelegeti, sa va iubiti, sa-i faceti repede fratiori sau surioare...sa fiti fericiti si sa aveti si noroc (ca si asta conteaza!). De abia astept sa vad pozele!
Oana si
Cati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
mychydutza spune:
brazuca, eram precisa ca-si baga soacra coada, DAR ma bucur enorm ca n-ai pus la suflet si n-ai lasat-o sa-ti umbreasca asa un eveniment important din viata ta. ma bucur ca sunteti......compatibili cu nasii....si abia astept poze! sa fiti fericiti si sa aveti parte de ce-i mai bun........

oaana,

Daca e rost de 
vin si eu repede. CASA DE PIATRA!